Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 76863 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #260 -: Май 08, 2013, 11:38:09 am »

ЕВРОПА И СВЕТА ИСКА ОСЪДЕНИ..за да се върне част от доверието на онези с многото пари....
20 мил.евро рекет не се искат така...

Аз питах за това разследване! Не ми казвай какво ИСКА Европа. Кажи какво ще стане!!!!
Ще има ли осъдени и кой ще е този? Ще пострада ли Ц.Ц., ББ или не! Конкретно и ясно!
Аз казах: НЕ! Няма да стане нито едното, нито другото.
Ти какво казваш?
Защото в България отдавна разследванията и наказателните дела са си пералня: Човекът излиза чист и неопетнен и после казва:
"Нали ме съдиха и нищо не се доказа, значи съм чист!" ... Затова и всяка партия преди да падне от власт си назначава глаДен прокурор!
Герб, ББ и ЦЦ не направиха изключение. Дори прекратиха предсрочно мандата на Велчев и назначиха Цацата!

Плащай и казвам... ;D
За безплатно..толкова. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #261 -: Май 08, 2013, 11:46:53 am »
Цитат на: Марая

Плащай и казвам... ;D

аз питам не защото не знам, а защото "проверяваме" кой мисли по-правилно.
не виждам защо да плащам!

Калоян, не-няма да има осъдени

това го кажи на Марая. Аз го знам и казвам същото
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #262 -: Май 08, 2013, 11:51:41 am »
Цитат на: Марая

Плащай и казвам... ;D

аз питам не защото не знам, а защото "проверяваме" кой мисли по-правилно.
не виждам защо да плащам!

прогнозите в момента се продават...И не се знае..,кой и за какво ще я използва.
Ясно и категорично казах..каквото имах да казвам.
Разтърси се из темите...
И стискай палци да не пламнем след няколко месеца...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #263 -: Май 08, 2013, 11:55:51 am »
То на хората не им пука за държавата, че някой ще му пука за прогнозите, че и пари ще дава

*

satin_

« Отговор #264 -: Май 08, 2013, 12:12:33 pm »
прогнозите в момента се продават...

Всичко е за продан  ;D

« Отговор #265 -: Май 08, 2013, 12:20:32 pm »
И не се знае..,кой и за какво ще я използва.
Ясно и категорично казах..каквото имах да казвам.
Разтърси се из темите...
И стискай палци да не пламнем след няколко месеца...

1. Ще си подпирам масата с твоята прогноза, че куца! )))
2. Не си казала нищо ясно и категорично. Ако имаше какво да кажеш - нямаше да го увърташ. Просто щеше да кажеш: Ще осъдят ББ или ЦЦ... Ама така можеш да се издъниш след 4-5 месеца като закрият делото и аз ще ти го напомня! БЪДИ СИГУРНА! защото помня много дълго. Злопаметен съм.
3. Със сигурност ще пламнем, но не след няколко месеца, а малко по-късно... И пламъците няма да са свързани с това разследване или с изборите. А ще дойдат от Югоизток... от извън Бг.

прогнозите в момента се продават...

Всичко е за продан  ;D

може, ...но не всички се продаваме!
твоята цена колко е Сатен!?

*

Asol

• 4140
« Отговор #266 -: Май 08, 2013, 12:56:01 pm »
Калояне, хората винаги имат и си съставят мнение и впечатления за някой човек. На някои едни хора им харесват, на друг други...

Мненията биват и ГРЕШНИ, при това явно по-често са такива... И както показват фактите, повечето хора у нас са именно с грешни мнения. Затова народът винаги се оказва излъган. Е, как се лъжат хора щом имат правилни мнения, а? Не виждаш ли противоречие?
Мен защо никой не може да ме излъже?! Нито Бойко, нито Костов, нито Станишев, нито Сидеров, нито Коритаров, нито Бареков, ... Явно мнението ми не е грешно!

Какво общо има с това с Инджев, Коритаров и Диков ? Не се ли замисляш, че всеки може да каже за мнението на отсрещния, че е грешно според собствената си гледна точка ?  ;) Набиването на канчетото в полза на нечия истина е проява на чиста субективност и желание за налагане на егото. А ти от позицията на какъв според теб се явявяваш коректор и притежател на неоспоримата истина, защото явно оспорваш мнението на големи групи от хора ? Иначе всеки по кръчмите или който пише по форумите в интернет, може да си придава важност анонимно осъждайки публични личности, които ги дават примерно по тАлавизора и им знаем имената и лицата.
« Последна редакция: Май 10, 2013, 07:37:23 pm от Asol »

« Отговор #267 -: Май 08, 2013, 01:19:12 pm »
... Не се ли замисляш, че всеки може да каже за мнението на отсрещния, че е грешно според собствената си гледна точка ?  ;) 

Единственият критерий за истината, открит досега в човешката история, са фактите!
Когато фактите подкрепят определено мнение - колко са големи групите от хора на противно мнение, няма никакво значение!
Странно е, че трябва да обсъждаме азбучни научни истини. ... Затова вместо да изпадаме в схоластика, ми отговори на един въпрос:
Не за Коритаров и Инджев, а за Сашо Диков: Защо този човек си остави ръководната длъжност в Канал3 (директор) и премина в Нова, която той определяше с години като КАЗИОННА (=продажна и услужлива) медия.
ТИ ЗАМИСЛЯШ ЛИ СЕ НАД ПОДОБНИ ФАКТИ?!

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Май 08, 2013, 01:28:49 pm »
Нихелизма е потомствена черта..и явно панацея в тези години за нацията...

*

Asol

• 4140
« Отговор #269 -: Май 08, 2013, 02:33:56 pm »
Калоян, не ми отговори на въпроса конкретно. Локуми всеки може да разтяга извън контекста на зададения въпрос. Ти в телевизия ли работиш, близо си до ръководството на някоя телевизия и изобщо медия т.е. познаваш отвътре нещата, отношенията ? Макар и да няма гаранция в случай на утвърдителен отговор, че това е истина. Иначе всеки, който има телевизор в къщата си и приема за факти, това което му представят и предлагат в медийното пространство е евентуален зрител, наблюдаващ отстрани и от дистанция и може да го играе компетентен разбирач, докато люпи семки.
Аз мога да коментирам най-вече от гледната точка на наблюдател.
Във връзка макар и непряка с независимата журналистика - на някой служител вероятно му се иска да извърти шамар на шефа си, ама ...  ;D Това не означава, че няма кадърни журналисти.

Сашо Диков си работи и в Канал 3 доколкото знам. Не мога да отговоря на нещо, което за сефте чувам от някой друг, но не и от Сашо Диков. А и не виждам какъв ти е проблема и защо скачаш и му отделяш толкова енергия, ако не ти харесва не го гледаш и слушаш и толкова. Следиш нещо друго, което ти импонира. Има толкова тв програми.

« Отговор #270 -: Май 08, 2013, 03:19:41 pm »
Ти в телевизия ли работиш, близо си до ръководството на някоя телевизия и изобщо медия т.е. познаваш отвътре нещата, отношенията ? 

.... А и не виждам какъв ти е проблема и защо скачаш и му отделяш толкова енергия, ако не ти харесва не го гледаш и слушаш и толкова. Следиш нещо друго, което ти импонира. Има толкова тв програми.

къде работя аз - няма значение, и не променя фактите. Те си се случват и без връзка с моята работа. Диков е казвал многократно по К3, че Нова и БТВ са официозни медии, обслужващи властта, а сега работи в едната от тях, макар и временно с 1-год.договор... Бареков с години славословеше ББ, ЦЦ и Герб, а сега ги "плюе"... Коритаров е бил информатор на ДС, вербуван в казармата... ... и тези ФАКТИ нямат никакво отношение към моята работа! Прехвърлянето на спора върху моята личност го обезсмисля..защото аз говора за обективни неща, а ти искаш да ги изкараш моя субективна гл.точка.

Да не гледаш и да не слушаш това, което не ти харесва, и да се правиш, че то НЕ СЪЩЕСТВУВА (= синдром на щрауса) е най-тъпото социално поведение. Защото ако си затварям очите за нещо - това не значи че то изчезва и не оказва влияние върху реалността... Защото хиляди други гледат тези продажници, които им промиват мозъците, и после тези хора ходят и гласуват за идиотите, които после управляват цялата държава, тоест и мен, и ми "създават" неприемлива реалност! Единственото смислено поведение е разобличаването и съпротивата срещу тези неща. (говоря и за медиите и за политиците).
« Последна редакция: Май 08, 2013, 03:26:12 pm от Калоян Иванов »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #271 -: Май 08, 2013, 03:57:54 pm »
Защото хиляди други гледат тези продажници, които им промиват мозъците, и после тези хора ходят и гласуват за идиотите, които после управляват цялата държава, тоест и мен, и ми "създават" неприемлива реалност! Единственото смислено поведение е разобличаването и съпротивата срещу тези неща. (говоря и за медиите и за политиците).

Ако разобличим всички политици, накрая кой ще остане в управлението, кой ще застане начело на държавата? Революция ли да вдигаме? Предполагам, че по-добре от мен и по-задълбочено си запознат с историческите факти и си наясно, че в мътна вода най-добре се лови риба и как се завзема и преразпределя властта по време на революции и бунтове. В момента няма един, в който да не се съмнявам, затова ако реша да гласувам, ще съм принудена да си дам гласа за онзи, в който се съмнявам по-малко, а това също не е решение - да избереш "по-малкото зло". :)

На всички ни е ясно, че от политиката никой не е излязъл чист. Не вярвам и първоначално да се бутат там с чисти и алтруистични помисли (малцина са такива), от кол и въже събрани. Ние гласуваме за една шепа маймуни - няма значение дали са червеногъзи или с друг цвят, всички са алчни г-ве, а те създават нашата "реалност". Ако не гласуваме, пак нищо не печелим - някой определя вместо нас. И аз съм за разобличаване, но за съжаление в нашето общество и особено в медийното пространство разобличаването също е поръчково. Докато си им удобен и угоден, ти пазят гърба, прикриват си взаимно далаверите. При разместване на пластовете във властта започва театър "Сълза и Смях" и война с компромати, вадят от ръкава "сензационни" материали, грижливо съхранявани за "специални" случаи. Вълкът кожата си мени, но нрава не - така са и нашите политически хамелеони. :)

« Последна редакция: Май 08, 2013, 04:02:06 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #272 -: Май 08, 2013, 04:09:27 pm »
Къде работиш няма значение, а просто показва, че ако не си в тези среди, е възможно да нямаш реална представа как са нещата де факто, за да имаш претенции за по-голяма достоверност и тежест на мнението, повече от тази на който и да е друг от страничните наблюдатели и за да се опитваш да "вкараш в правия път" позицията на други хора при условие, че сте на една "права". Защо смяташ, че щом ти можеш да направиш някакъв извод, друг яде доматите с колците ? Така че за факти в такъв случай е безсмислено да се говори. Изнесеното в публичното пространство не винаги е задължително да кореспондира с естеството на нещо. Може да има елемент на манипулация и представяне на информацията по начин въз основа на които изводите на наблюдаващите да не са коректни.
А иначе под логото на всяка телевизия стоят хора, които не са постоянна величина. Съответно и политиката провеждана от нея може да е различна. Няма как да знаем кое как е, ако не сме в "кухнята" на нещата.
Агенти са били много хора, дори и на висши държавни постове, комсомолски секретари също. И какво навредил ли е на някого ? Или просто по презумпция му лепим клеймото "агент" т.е. "от лошите" и не отчитаме качествата му като журналист ? Извинявам се, но шпионските истории и досиетата не са представлявали интерес за мен.

Съмнявам се, че ще открием някой чист като сълза.

Бареков не го коментирам изобщо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #273 -: Май 09, 2013, 01:34:02 pm »
Борисов пак лъсна в анонимен аудиозапис

http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/05/08/borisov-pak-lysna-v-anonimen-audiozapis.187486

Нема такава държава.... ;D

« Отговор #274 -: Май 09, 2013, 05:13:00 pm »
Да-а-а-а ... наистина тежки времена за ББ...
И луната му изигра "хубав" номер тези дни!!! Ударът беше супер як.
Дай боже след 2 седмици пак! Ако може и ЦЦ да се появи някъде записан...

Който не е слушал прословутия запис:
http://afera.bg/razsledvania/42109.html

Утре е 10 май - пак ще има затъмнение.
... Дали няма да излезе още един запис на ББ или на някой от "отбора за затвора"?!

В една от темите май беше пуснат линк към прогноза на Ф.Филипов - но не се сещам къде. Дали ставаше дума за тази прогноза?
Филип Филипов: ПРОГНОЗА (9-11.05.2013) В космоса се случва сравнително рядко съчетание – по време на Слънчево затъмнение, Слънцето и Луната са съвпаднали с Марс и Меркурий, приблизително в средата на зодиакалния знак Телец, който съвпад се проектира в края на съзвездието Овен (виж картината). Това положение намеква за сериозни политически сблъсъци не само в България, но и по света, като акцента е върху налагането със сила или с военни действия на не много благоприятни процеси спрямо обществото. Конфликти заради комуникации, напрежения и борби около информационни или документални процеси или адвокатско-прокурорски битки са много вероятни, като сега в България и глобално например в Италия, виждаме само началото на процесите (говоря за това, че Берлускони е много близо до затвор, а българските политици не предлагат конкретни решения, които да облекчат живота на сънародниците ни, а спорят за това, кой е подслушвал силово техните комуникационни канали). Всичко това важи не само за трите дни около затъмнението, но по принцип за целия лунен месец - до около 8.06.2013.

« Последна редакция: Май 09, 2013, 05:21:10 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #276 -: Май 11, 2013, 04:24:32 pm »
http://offnews.bg/index.php/193576/prokuraturata-i-dans-osuetiha-plan-na-gerb-za-falshifikatsiya-na-vota

ТВ7 - в момента върви пресконференция по случая

Мдааа... май затъмнението пак ги удари!
« Последна редакция: Май 11, 2013, 04:33:32 pm от Калоян Иванов »

*

satin_

« Отговор #277 -: Май 11, 2013, 05:05:50 pm »
http://offnews.bg/index.php/193576/prokuraturata-i-dans-osuetiha-plan-na-gerb-za-falshifikatsiya-na-vota

ТВ7 - в момента върви пресконференция по случая

Мдааа... май затъмнението пак ги удари!

По скоро е цирково представление... а всички други медии са "Ни чули, ни видели"  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #278 -: Май 11, 2013, 05:15:34 pm »
По канал 3 май също вървеше нещо по въпроса.

*

satin_

« Отговор #279 -: Май 11, 2013, 06:50:24 pm »
Много е грозно това, че голяма част от хората в страната, плюс политици, водещи и т.н. не умеят да се изразяват и държат, като цивилизовани и възпитани хора. Все едно са хванати от гората. Подиграваме се на циганите за необразоваността им, липсата на адекватно възпитание и поведение, но погледнати от страни и българите не сме по-хубава гледка.