Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510400 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #920 -: Юли 15, 2013, 10:38:05 pm »
И тогава не беше :) Просто ти отвърнах подобаващо,но не си струва :) Не ме кефи да споря с теб,не ме вдъхновяваш по никакъв начин  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #921 -: Юли 15, 2013, 10:38:50 pm »
Краби,не го ядосвай! Не си е изпил хапчетата! Не е лесно да караш критическа  :cry3:
то и пубертет не е лесно да караш повече 4-5 г ...
ако още те сърбят ръчиките за бой, предлагам ти да си биеш шамари  ;D

От 13 до 27 години... .. май не са баш 4-5 години...
Любимата ми математика казва, че са доста повече...
Това е някакъв вечен (перманентен) пубертет ... като перпетуум мобиле!
проуснала съм да напиша "от" - повече от 4-5 г. исках да кажа :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #922 -: Юли 15, 2013, 10:39:20 pm »
Краби,не го ядосвай! Не си е изпил хапчетата! Не е лесно да караш критическа  :cry3:
то и пубертет не е лесно да караш повече 4-5 г ...
ако още те сърбят ръчиките за бой, предлагам ти да си биеш шамари  ;D

От 13 до 27 години... .. май не са баш 4-5 години...
Любимата ми математика казва, че са доста повече...
Това е някакъв вечен (перманентен) пубертет ... като перпетуум мобиле!
По-добре перманентен пубертет,отколкото перманентно дърт :) По душа.... :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #923 -: Юли 15, 2013, 10:41:37 pm »
Остава някой да анализира на какво се дължи тази фиксация. Няма да съм аз де, защото вече съм на друг бряг!
Анализирам веднага - марс в скорпион си пада по аналната фиксация ;D
АбсИлютно вярно, чудя се защо толко...мацки се дразнят от мъже с нещо в скорпион, дето искат ...прашката е най-малкото, мисля от години върху това...Дали не е латентна хомоистория, не едва ли, то дремело у всеки това...ха, веднъж с 1 френдка стигнахме до извода, хем говорейки глупости, че това-задните части било най-уязвимо при мъжа...ей тъй без повод го изшляпахме...

« Отговор #924 -: Юли 15, 2013, 10:43:17 pm »
Съни,бяхме в Стария Град...Много ми харесва "Воденицата" в Тракия. Била ли си там?
Не, аз живея в центъра и рядко ходя до Тракия, но бая хубав квартал е станал, там има едно заведение "Енканто", хареса ми, бях на рождения им ден и имаше една гола диджейка Хъски ;D
Аз живея вече повече в Кичука,иначе съм от Кършияка,но работя на центъра  :blink:

« Отговор #925 -: Юли 15, 2013, 10:44:09 pm »
Чак се учудвам,че не съм те виждала.... :blink: Всеки ден съм на центъра...

« Отговор #926 -: Юли 15, 2013, 10:45:16 pm »

АбсИлютно вярно, чудя се защо толко...мацки се дразнят от мъже с нещо в скорпион, дето искат ...прашката е най-малкото, мисля от години върху това...Дали не е латентна хомоистория, не едва ли, то дремело у всеки това...ха, веднъж с 1 френдка стигнахме до извода, хем говорейки глупости, че това-задните части било най-уязвимо при мъжа...ей тъй без повод го изшляпахме...

Мда.. пълна ЕНИГМА! Има ли тук някой, който разбра скритата мисъл на написаното?
Аз имах добро желание, но ... не се справих с граматиката!
Дай пак, плиййз! Ако може по-ясно.

Цитат
...работя на центъра
Всеки ден съм на центъра...

...при нас пък хората работят в центъра или ходят в/към центъра!
Обаче явно някои хора са НА центъра, тоест седят/сядат отгоре му май. Ех, тези задни части!!!!
« Последна редакция: Юли 15, 2013, 10:55:53 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #927 -: Юли 15, 2013, 11:05:30 pm »
Не мисля, че Ал Пачино е имал предвид "инфантилността" или "детската душа" под думата "дух".
Човешкият дух има много измерения. В неговия случай (филма) става дума съвсем друго.
Спял мъж, който обича живота и жените... и не се предава.. не живее като инвалид или в униние!
Така че цитатът ти не е на място! .. Всъщност е напълно неадекватен тук!

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #928 -: Юли 15, 2013, 11:10:09 pm »
Не мисля, че Ал Пачино е имал предвид "инфантилността" или "детската душа" под думата "дух".
Човешкият дух има много измерения. В неговия случай (филма) става дума съвсем друго.
Спял мъж, който обича живота и жените... и не се предава.. не живее като инвалид или в униние!
калоян, сигурно да си инфантилен, емоционално незрял, да се биеш и да се хвалиш с това, е някаква нова мода. ти как мислиш?

« Отговор #929 -: Юли 15, 2013, 11:13:56 pm »
калоян, сигурно да си инфантилен, емоционално незрял, да се биеш и да се хвалиш с това, е някаква нова мода. ти как мислиш?

Нов ден... нова тема!
Дай да забравим този "гъз" и да спрем да го разнасяме от бряг на бряг.
Или направо да спим ... и да сънуваме (Dream) нещо съвсем друго!
Защото някои Сънища_Са_Просто кошмарни!

................. #Игнор_Just_a_Dream

« Последна редакция: Юли 15, 2013, 11:19:17 pm от Калоян Иванов »

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #930 -: Юли 15, 2013, 11:16:12 pm »

Нов ден... нова тема!
Дай да забравим този "гъз" и да спрем да го разнасяме от бряг на бряг.
Или направо да спим ... и да сънуваме (Dream) нещо съвсем друго!
;D ок, лека нощ. ще се срещнем в другата реалност ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #931 -: Юли 15, 2013, 11:44:53 pm »
Рак, Скорпион... Се драми :))) и все по-близо до истината :))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #932 -: Юли 16, 2013, 08:28:39 am »
Много си е адекваден даже, ако имаше силен нептун, щеше да разбереш какво имам предвид. Хубаво е да приемаме хората такива, каквито са, а не да бързаме да съдим кой е инфантилен. Точно астрологията ме научи да разбирам хората, а не психологията. Тук много лесно се разбира кой на каква възраст е, за съжаление по-възрастните форумки винаги се заяждат, явно са толкова разочаровани от живота, че младите са им виновни и си избиват комплексите, нападайки.
хубаво е, че опитваш да мислиш в тази посока, но ако някой те набие, само защото се е почувствал, подчертавам почувствал обиден от теб, и те набие, разбирането дали ще ти помогне да те боли по-малко. за съжаление агресията сред младите /и сред тези,които се правят на млади/ добива все по-мащабни размери, ако до преди години налитаха в дискотеките само на бой, сега налитат да се убиват. докато възрастните единствено търсят начини да оправдаят поведението им, нещата няма да се оправят.
астрологията не трябва да ни служи само да се оправдаваме с нея, натала ми е такъв, затова и аз съм такъв и толкова, съдба.. /колко удобно/. има съдба, но ни е дадена и способност да мислим и да вземаме решения, вследствие на това  можем да я изменяме, можем да се променяме, промяната е част от живота и започва отвътре. само глупакът не се променя. и рузвелт е казал- "човек не е роб на съдбата си, а на ума си" . само че да се осъзнаеш, че имаш проблем и да вземеш решението да се промениш е най трудното нещо, защото изисква някакви усилия, а хората ги мързи .. най-вече да мислят.
вчера мернах из темите една потребителка, която използва астрологията не само да констатира каква е по натал, но и търси възможности чрез нея да промени това, което не харесва в себе си и в живота си, да отработи даден аспект по най-положителния за нея начин, похвално.

п.с.понеже тук има тънкообидни да кажа че говоря по принцип и ако някой се е припознал в думите ми, проблемът си е негов. не отговарям за чувствата на другите хора  ;)
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 08:40:05 am от venerra »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #933 -: Юли 16, 2013, 08:39:53 am »
Не се обаждай на слабо време като не те питат, безплодните ти напъни да напомпаш его и самочувствие са смешни, имаш се за важна, а не пишеш нищо значимо в никоя тема.  :P

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #934 -: Юли 16, 2013, 08:46:56 am »
Съгласна съм с Venerra, човек трябва да работи върху себе си, а не да се гордее с лошите си качества. Всичко в рождената карта е за анализ, осъзнаване, а не за оправдание. Дори отрицателните аспекти имат добро проявление, да се търси него, да се търси влагането в нещо градивно. Когато има проблем, да се стигне до дъното, да се тръгне от корените. Аз лично смятам, че астрологията е свързана и с духовното самовъзпитание. Като цяло всичко може да те насочи към правилния път. Какво е семейството ти, приятелите ти, обкръжението, какви хора срещащ, какво те кара да ги харесваш или да не ги...всичко може да ти подскаже какъв човек си. Будно съзнание трябва и желание за развитие.  ;)
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 08:53:42 am от ini »

« Отговор #935 -: Юли 16, 2013, 09:13:06 am »
Явно някои хора имат тук много сериозни и дълбоки комплекси! Дали са на тема визия,тегло или липса на внимание-не знам! Но определено съм забелязала,че красивите дами със самочувствие като Сънили,Лили и някои други никога не дават акъл,нито непоискани съвети! Една красива и желана дама никога няма да предизвика конфликт,нито ще се рови в чуждите животи,поради липсата на личен собствен такъв!  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #936 -: Юли 16, 2013, 09:19:25 am »
Съгласна съм с Venerra, човек трябва да работи върху себе си, а не да се гордее с лошите си качества. Всичко в рождената карта е за анализ, осъзнаване, а не за оправдание. Дори отрицателните аспекти имат добро проявление, да се търси него, да се търси влагането в нещо градивно. Когато има проблем, да се стигне до дъното, да се тръгне от корените. Аз лично смятам, че астрологията е свързана и с духовното самовъзпитание. Като цяло всичко може да те насочи към правилния път. Какво е семейството ти, приятелите ти, обкръжението, какви хора срещащ, какво те кара да ги харесваш или да не ги...всичко може да ти подскаже какъв човек си. Будно съзнание трябва и желание за развитие.  ;)

И аз съм съгласна с Венерра, но не съм съгласна, че Дрийм налита на бой и т.н... Тук все едно всички чакат някой да каже нещо нередно и да започнат да се заяждат.

Според мен този форум трябва да се съсредоточи върху астрология, а не върху такива негативни и просташки неща. Всеки е такъв, какъвто реши да бъде, и никой няма право да го съди нито да го поучава. Налагането на мнение е показност на слабост и липса на разбиране, всеки е различен и хората трябва да се приемат такива каквито са. Това че дадена личност все още не си е "написала" слабостите и негативите в "натала", не значи че той/тя няма такива. Всеки има нещичко в себе си, което не е правилно, което е негативно. Не може да се говори за развитие, когато от един пост пращи на злоба. Злобата е много по жестока от повечето негативи, които човек може да има заложени в характера си.

Не съм на страната на Дрийм, нито на тази на Венерра, Калоян, Съни или който и да било друг от форума, гледам да седя настрана. Просто ми е изключително неприятно да гледам хора, които ги свързва нещо толкова интересно, да спамят една тема и да се заяждат един с друг, тема в която почти не се споменава за какво е предназначен този форум. Да разбирам, че вие сте тук за да се заяждате и да си начешете нуждите от драма ли??? Без да Ви обиждам, смятам че всички сте достатъчно интелигентни, (независимо от годините, те не те правят интелигентен) за да седнете и да се разберете като хора. Говорите за тийнове с снизходителен тон, а Вие правите детски неща...

Изключително ми е неприятно да Ви чета негативизмите, а съм сигурна не само и на мен. Всичките се държите като "гъз", така че мисля че е време да спрете да се занимавате един с друг и да започнете да си говорите с хора, които са Ви приятни, със сигурност след този пост аз няма да съм от тези, и все пак тук има страхотни хора. Не обвинявайте другият, че той започнал или той Ви е обидил пръв, а просто докажете че сте по интелигентни (както и казвате) и спрете. По умният отстъпва!

Всичко, което написах не е от омраза към някого, просто смятам че това е начина.
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 09:25:13 am от Crabby »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #937 -: Юли 16, 2013, 09:33:51 am »
Така е Раченце, не харесвам негативни хора и аз, както казваш, всеки да постъпва така както иска. В тази връзка , всеки има право да си каже мнение и да реагира, и коментира изказвания.  Аз не го приемам за заяждане. :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #938 -: Юли 16, 2013, 09:37:26 am »
Така е Раченце, не харесвам негативни хора и аз, както казваш, всеки да постъпва така както иска. В тази връзка , всеки има право да си каже мнение и да реагира, и коментира изказвания.  Аз не го приемам за заяждане. :blink:

Да Ини, но от изказвания виж до къде се стига, в крайна сметка някой го приемат като изказване, други като заяждане и става мама мия...

Трябва да има повече любов на този свят и по малко негативи  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #939 -: Юли 16, 2013, 09:39:14 am »
В интерес на истината, и в Дрийм и в Калоян намирам неща, които ми харесват. И двамата са интересни и приятни хора, за Венерра не мога да коментирам, сигурна съм че и тя е приятен човек. Знам, че и тримата могат да са много полезни на този форум и за това ми е неприятно като ги гледам да хабят и време и ресурси :)