Съгласна съм с Venerra, човек трябва да работи върху себе си, а не да се гордее с лошите си качества. Всичко в рождената карта е за анализ, осъзнаване, а не за оправдание. Дори отрицателните аспекти имат добро проявление, да се търси него, да се търси влагането в нещо градивно. Когато има проблем, да се стигне до дъното, да се тръгне от корените. Аз лично смятам, че астрологията е свързана и с духовното самовъзпитание. Като цяло всичко може да те насочи към правилния път. Какво е семейството ти, приятелите ти, обкръжението, какви хора срещащ, какво те кара да ги харесваш или да не ги...всичко може да ти подскаже какъв човек си. Будно съзнание трябва и желание за развитие. 
И аз съм съгласна с Венерра, но не съм съгласна, че Дрийм налита на бой и т.н... Тук все едно всички чакат някой да каже нещо нередно и да започнат да се заяждат.
Според мен този форум трябва да се съсредоточи върху астрология, а не върху такива негативни и просташки неща. Всеки е такъв, какъвто реши да бъде, и никой няма право да го съди нито да го поучава. Налагането на мнение е показност на слабост и липса на разбиране, всеки е различен и хората трябва да се приемат такива каквито са. Това че дадена личност все още не си е "написала" слабостите и негативите в "натала", не значи че той/тя няма такива. Всеки има нещичко в себе си, което не е правилно, което е негативно. Не може да се говори за развитие, когато от един пост пращи на злоба. Злобата е много по жестока от повечето негативи, които човек може да има заложени в характера си.
Не съм на страната на Дрийм, нито на тази на Венерра, Калоян, Съни или който и да било друг от форума, гледам да седя настрана. Просто ми е изключително неприятно да гледам хора, които ги свързва нещо толкова интересно, да спамят една тема и да се заяждат един с друг, тема в която почти не се споменава за какво е предназначен този форум. Да разбирам, че вие сте тук за да се заяждате и да си начешете нуждите от драма ли??? Без да Ви обиждам, смятам че всички сте достатъчно интелигентни, (независимо от годините, те не те правят интелигентен) за да седнете и да се разберете като хора. Говорите за тийнове с снизходителен тон, а Вие правите детски неща...
Изключително ми е неприятно да Ви чета негативизмите, а съм сигурна не само и на мен. Всичките се държите като "гъз", така че мисля че е време да спрете да се занимавате един с друг и да започнете да си говорите с хора, които са Ви приятни, със сигурност след този пост аз няма да съм от тези, и все пак тук има страхотни хора. Не обвинявайте другият, че той започнал или той Ви е обидил пръв, а просто докажете че сте по интелигентни (както и казвате) и спрете. По умният отстъпва!
Всичко, което написах не е от омраза към някого, просто смятам че това е начина.