И аз потвърждавам горните мнения за надменността. Запознах се преди време с едно момиче, което има асц водолей и сатурн на асцендента във водолей . Привличахме се заради опозициите, но тази го играеше "ледена кралица" и в социалната среда , в която се подвизаваше всички бяха вдигнали ръце от нея и я отбягваха заради надутостта, която излъчва. Тя от своя страна считаше мен за по- надут от себе си

и странно защо това май и харесваше и я ласкаеше,че се занимавам с нея. Излезнахме само веднъж...в най- студения ден на годината при 15 сантиметра сняг тя искаше да седнем на пейка в едно училище в 10 вечерта, щото била родена в снежно време и не и пречело.

Обиди се,че предложих да я заведа на кафе при - 12 градуса, защото съм я мислил за неиздръжлива и съм искал и нея като всички да я водя на кафе

.
в отношенията ни тя потрети една и съща грешка... и след реакцията ми бързо ме обяви за луд, след което не ме поздравяваше и застиваше като мумия всеки път , в който се разминаваме, незаивисимо дали изпитва ревност, радост или иска да си говорим- лед и тва е. В един такъв случай и подвикнах" знаеш ли какво не можеш " и тя се обърна със светкавици в очите

това по- ми харесваше...и казвам и аз: " Не можеш да се усмихваш"...И момичето остана на място.
Иначе момичето е красиво и много прилича на една илюстрация в книгата на Николай Дойнов- под "Уранов тип жена", може да се занимава с часове с косата си и да изисква някой да гледа това нейно занимание като награда за гледащия, докато не дойдох аз да я попитам какво друго хоби има

, с което започна война. Мацката продължи да се занимава с манекенство, спечели някой друг конкурс по софийските дискотеки и като някой я поздрави си мисли дали не се държи иронично или злобарски, завистнически към нейния успех. Показателно беше и друго- в годината на гимназиалното си завършване момичето на бала си беше само и на дистанция и от класа и от всички други "дребни и недостойни хора", а беше от най- хубавите, но и съучениците и нямаха мераци да я доближават. Беше си облякла рокля с цвят на светлосин айсберг