Здравей Гост

Омаята

• 104 Отговора
  • 15219 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Омаята
« Отговор #100 -: Май 21, 2013, 09:59:59 am »
Там където е подчертан Юпитер има Самонадеяност. Голяма. Различно е от надменност. Понякога тази самонадеяност има покритие, друг път, не. Но повечето хора се дразнят от това и често ги определят като надути и надменни.  :blink:

Някои и от самоувереността се дразнят, дори когато е с покритие.  :blink:

То все някой нещо го дразни.  :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #101 -: Май 21, 2013, 10:13:54 am »
А има ли реално разлика между тях друга освен социален статут? Това, че единият спи в скъпо легло, а другият под мост, не значи нищо повече от това кой къде спи. Никога не се знае дали утре няма да са с разменени места. Особено в последните години, когато всичко е наопаки, по-висок сицоален статут съвсем спокойно може да си значи не че някой има качества и искра в себе си, а че е лицемер, върти се според вятъра, алчността му е водещ мотив и тн.

Ами социалния статус си е разлика, да. Сега, ако ще говорим общи приказки как всички хора са еднакви и заслужават вселенската любов - ок. Хората са колкото еднакви, толкова и различни. Някои са по-социални, други асоциални. Но всички живеят в едно общество и социална среда. А там различията са много големи.

И ти си права. Повече имах предвид, че не се впечатлявам или да кажем омайвам от първоначални впечатления и това как изглеждат нещата на пръв поглед, предпочитам сама да си преценя кой какъв е, изразяването ми е трудно  :blink: и все ме избива на общи философски приказки, признавам си  :-[

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #102 -: Май 21, 2013, 09:48:56 pm »
може да се занимава с часове с косата си и да изисква някой да гледа това нейно занимание като награда за гледащия, докато не дойдох аз да я попитам какво друго хоби има  ;D, с което започна война.

Имаш невероятно чувство за хумор, дано повече хора го оценяват.  :blink:
Ето, че е оценено и от още един :blink: Lillie е мила - и това е омая  :blink:
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #103 -: Май 21, 2013, 11:24:24 pm »
...Сам ще ме отведеш в скиритите си места.  :mellow:
Ще следвам трохите по пътечката, които си пуснал волно или неволно.  :mellow:

нещо не ти схванах "интимната" мисъл... (тези метафори в стил Хензел и Гретен ми убегнаха)
по-директно забий карфицата, Гретхен!

Предизвикваш вещерицата в мен с тези карфици. И черното чувство за хумор. В какъв цвят да скроя тоалетчето ти? За куклата, вуду куклата.  ;D

Аз и сега забивам карфиците, Калояне. По моя си начин.

« Отговор #104 -: Май 22, 2013, 08:53:25 am »

Предизвикваш вещерицата в мен с тези карфици. И черното чувство за хумор. В какъв цвят да скроя тоалетчето ти? За куклата, вуду куклата.  ;D

Аз и сега забивам карфиците, Калояне. По моя си начин.

хахах.. ти гледай аз да не ти забия .. една карфица.. от моите!  ;D

че май магията ми работи ефикасно... Питай Кунева!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....