Здравей Гост

Какво е жената без мъж?

• 138 Отговора
  • 18421 Прегледи
Re: Какво е жената без мъж?
« Отговор #40 -: Август 07, 2013, 11:23:01 am »
Ето я и моята карта, ако може да помогне :blink:.
при теб У1 и У7 са в точен квадрат

То и в живота ми е същото - няма дисциплиниране тази моя Луна.
Намери си някой, който има тригон или секстил между У1 и У7 и ще се дисциплинираш бързо :P От личен опит ти го казвам.

Съни, той Стрелеца е със секстил У1/У7, обаче ако знаеш и той колко дисциплиниран е.... колкото и аз :blink:.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #41 -: Август 07, 2013, 11:38:30 am »
Може би малко оф топик.

Ще публикувам картата на най-страният човек, когото познавам, за когото мога да гарантирам, че няма да се ожени. Става въпрос за мъж, с много изопачени представи. Първо, сексуалността му е супер странна, той прави секс с момичета, само ако има друг мъж в цялата история. Твърдо не е Би, просто му харесва партньорката му да прави секс с други мъже, ако може да му разказва с подробности или да е пред него, това по време на връзката. Твърдо седи за позицията, че не иска сериозна връзка и няма нужда от такава, и до сега въпреки многото шансове, които все хубави девойчета му дават, той твърдо отказва. Беше замалко с едно момиче, което го задоволяваше сексуално, няма даже да коментирам, по горе е споменато, но в момента в който тя искаше да се измести при него (след 1 година) той я заряза и даже повече не и се обади, изхвърли я от живота си за секунди. От тогава казва, че не иска да има връзка... Изключително странен човек, с всичките му страности, той ми е фаворит за човек, който на 60 ще си седи сам на люлеещият си стол. В същото време, иска деца, инжинер е по професия, изглежда добре и получава внимание. Ерудиран и интелигентен.. Нямам час на раждане, и все пак...

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #42 -: Август 07, 2013, 11:45:11 am »
В компанията имаме една девойка, просто не може да живее без мъж, първит и приятел беше от 14 годишна някъде и оттогава насам не е оставала без мъж и за седмица дори, не знам как го прави, не се застъпватедин друг, но веднага намира следващ. Има нещо гнило за мен в тая история, има някакъв страх да остане сама. И всичките и тичат след нея и и помагат с пари, една е типична класическа "дама в беда", една мила, нежна, безпомощна и колко им трябва на мъжете да се почувстват до нея като неземен герой, който има шанс да спаси и да помогне на едно мило и беззащитно девойче  ;D Ето и картата, час нямам.

« Отговор #43 -: Август 07, 2013, 11:47:31 am »
По картата, поставена от Краби. Жалко, че няма час на раждане наистина. Anomalies bug me, както казва Хаус. На пръв поглед във ведическата си карта има Венера и Марс в един знак, аспектирани от Раху. Такава комбинация съм виждала често в карти на хора, определяни като "със странна, но изявена сексуалност".

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #44 -: Август 07, 2013, 11:47:55 am »
В компанията имаме една девойка, просто не може да живее без мъж, първит и приятел беше от 14 годишна някъде и оттогава насам не е оставала без мъж и за седмица дори, не знам как го прави, не се застъпватедин друг, но веднага намира следващ. Има нещо гнило за мен в тая история, има някакъв страх да остане сама. И всичките и тичат след нея и и помагат с пари, една е типична класическа "дама в беда", една мила, нежна, безпомощна и колко им трябва на мъжете да се почувстват до нея като неземен герой, който има шанс да спаси и да помогне на едно мило и беззащитно девойче  ;D Ето и картата, час нямам.

Между другото малко офф топик, и аз не оставам много без гадже, винаги има желаещи пък и аз се чувствам по сигурна, но пък хич не съм мило девойче в беда, ще гледам за нещо общо между картите ни с тази девойка

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #45 -: Август 07, 2013, 11:49:04 am »
Жалко, че няма час на раждане наистина. Anomalies bug me, както казва Хаус. На пръв поглед във ведическата си карта има Венера и Марс в един знак, аспектирани от Раху. Такава комбинация съм виждала често в карти на хора, определяни като "със странна, но изявена сексуалност".

О да, говорила съм си с него, за час.. може да се направи час, преместил се е да живее от Ирландия в Австралия не отдавна, мога някой ден от любопитство да направя, ще видим. Но е много интересна персона, даже и само за разговори :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Август 07, 2013, 11:51:58 am »
В картата има съвпад Венера/Марс в Овен, при това много точен и в тригон с Уран - той дава неустоим магнетизъм, въздействие върху противоположния пол, дори не е нужно да е красива, външният вид в такива случаи не е определящ.

В сидералната карта има екзалтирала Венера и екзалтирала Луна, срещу Луната е Сатурн.

Познавам друга жена с такава позиция (при това Венера екзалтира в двете карти, в 27 гр. Риби е в западната) - при все това, че е доста непривлекателна, действа като магнит, без мъж не е оставала - раздели ли се с някой, веднага се появява друг. Изниза се една дълга поредица от мъже - помагащи, подкрепящи и спонсориращи, докато момата не си седна на задника и не се омъжи. Има Сатурн на АС в опозиция към Слънце на ДС, Луната е в тригон със Слънцето, светилата участват в голям въздушен тригон с Плутон, който е в съвпад с ИЦ.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #47 -: Август 07, 2013, 11:53:12 am »
Ето още две дати на жени, при които от ранна възраст "няма празно" - просто не си се представят по друг начин и това е единствения смисъл на живота. Едната взе "чехльо" и е много доволна и щастлива с него, беше я страх да не роди от мъж, който ще я изостави бременна, та сега е гарантирана  - 06,04,1981, а втората не пуска клона, ако няма насрещен. Омъжи се за мъж, с когото са родени на една дата в една болница, много несполучлив и разнообразнотруден брак, но са като заварени един за друг - 16,12,1983. Все като я питам, са на ръба, но "заради детето..." и разни такива. Няма да се оставят според мен.
Часове нямам, пишете Бс и на двете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #48 -: Август 07, 2013, 11:55:48 am »
В картата има съвпад Венера/Марс в Овен, при това много точен и в тригон с Уран - той дава неустоим магнетизъм, въздействие върху противоположния пол, дори не е нужно да е красива, външният вид в такива случаи не е определящ.

В сидералната карта има екзалтирала Венера и екзалтирала Луна, срещу Луната е Сатурн.

Познавам друга жена с такава позиция (при това Венера екзалтира в двете карти, в 27 гр. Риби е в западната) - при все това, че е доста непривлекателна, действа като магнит, без мъж не е оставала - раздели ли се с някой, веднага се появява друг. Изниза се една дълга поредица от мъже - помагащи, подкрепящи и спонсориращи, докато момата не си седна на задника и не се омъжи. Има Сатурн на АС в опозиция към Слънце на ДС, Луната е в тригон със Слънцето, светилата участват в голям въздушен тригон с Плутон, който е в съвпад с ИЦ.

Лили, по този повод квадрата на Венера с Марс, не действа ли като магнит също?

« Отговор #49 -: Август 07, 2013, 11:56:56 am »
За мен интересното за обсъждане е "Има ли нещо, което може да накара една жена да се чувства трайно щастлива, цялостна, без да е обичана от мъж?" (дори и за мъжа ми е интересно). Семеен статус, възраст и т.н. не са чак такъв фактор.
Абсолютно не вярвам,че една жена може да се чувства реализирана и щастлива на 100% в живота си без мъж до себе си! И това ви го казва Водолей  :blink: Когато съм била сама съм се чувствала като пъзел,чиито парченца са разбъркани,а някои и липсват даже. Когато съм с правилния мъж обаче, пъзела се нарежда перфектно.  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #50 -: Август 07, 2013, 11:57:44 am »

В сидералната карта има екзалтирала Венера и екзалтирала Луна.
Познавам друга жена с такава позиция (при това Венера екзалтира в двете карти, в 27 гр. Риби е в западната) - при все това, че е доста непривлекателна, действа като магнит, без мъж не е оставала - раздели ли се с някой, веднага се появява друг. Изниза се една дълга поредица от мъже - помагащи, подкрепящи и спонсориращи, докато момата не си седна на задника и не се омъжи. :))

Същата работа  ;D хубавка е, така ги омагьосва, че им е кеф направо да я издържат... И тя се жени, ожени се за 2 мес. познанство, роди си дете и се разведе и сега е направо талант - с едни големи невинни очи тъжно мига как горкото детенце иска чрд, а тя няма пари да му даде един прекрасен спомен и мъжът до нея с кеф организира празненство, плаща, прави - струва, ама не може да я остави безпомощна и сама в този зъл свят... Много ми е странна, на различни планети сме. На нея откакто я познавам от 14 годишна тя си има твърда и ясна цел в живота - да се ожени и да си направи деца и да е перфектната домакиня.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Август 07, 2013, 12:01:49 pm »

Не е изключено, но носи и повече напрежение, конфликтен заряд (зависи в какви други аспекти участват тези планети).

Имам приятелка с квадрат Венера/Марс, но в него и Сатурн участва - при нея не важи това за привличането, по-скоро попада в дълги и трудни връзки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #52 -: Август 07, 2013, 12:03:30 pm »

Не е изключено, но носи и повече напрежение, конфликтен заряд (зависи в какви други аспекти участват тези планети).

Имам приятелка с квадрат Венера/Марс, но в него и Сатурн участва - при нея не важи това за привличането, по-скоро попада в дълги и трудни връзки.

Венера съвпад с Луна,  Квадрат с Марс, Тригон с Юпитер и Асц.  4ти дом, Близнаци

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Август 07, 2013, 12:08:05 pm »
Да, в такъв случай може да действа като магнетичен фактор. Освен това мисля, че в сидералната карта ти имаше съвпад на Луна и Венера в накшатра Рохини - там и двете са много силни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #54 -: Август 07, 2013, 12:08:54 pm »
Аз съм с квадрат Венера с Марс/Сатурн/Плутон. За привличане действа. Имам желание за дълга и смислена връзка, но попадам на мъже, заинтересувани от мен предимно в сексуален план, липсва им дълбочина, съдържание.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #55 -: Август 07, 2013, 12:09:24 pm »
Да, в такъв случай може да действа като магнетичен фактор. Освен това мисля, че в сидералната карта ти имаше съвпад на Луна и Венера в накшатра Рохини - там и двете са много силни.

Благодаря за информацията Лили  :wub:

*

Нова

• 3491
« Отговор #56 -: Август 07, 2013, 12:10:21 pm »
Иринче, евала на такива каки. Поклон и респект. Наистина явно е до натал и никшатри, защото с това според мен човек се ражда, не се научава, не се придобива.

А по това дали една жена ще има или няма да има мъж и как ще се чувства от това, според мен голямо влияние има и навика. Свикнеш ли, после обратното е труднопостижимо. То нека един "правилен" да иска с "любовта си" да те извади от зоната ти на комфорт, която ти така старателно и уютно си подредила, пък...
Още: с какво и доколко живота ти е запълнен с други неща - ако си достатъчно активен, мозъка ти изобщо няма да реагира, а вечер само ще се проскаш на леглото и хич и няма да забележиш, че имаш пропуснато обаждане.

Аз например сега си давам сметка, че шеста седмица не съм правила секс, а даже не се и сещам - прибрах се снощи към 1,30, станах за работа след няколко часа. Кога да се сетя. Сещам се в някой почивен ден като се позалежа пред телевизора... ))) Гости в къщи не приемам, не искам да ми навлизат в пространството, предпочитам аз да ходя при мъжете, освен ако не е някой доказан дългосрочно добронамерен. Точно заради ревнивата ми зона на комфорт. Един такъв добронамерен, дето съм му слабост вече един юпитеров възврат, звъня "за пица" няколко пъти по време на четрсетдневните пости...режа го, не ми се е занимавало точно тогава, имала съм си други неща и нужда от почивка. Последно съм му обещала пицата другата седмица, но ще видим - транзитите ще покажат. Да, имам нужда да бъда обичана и с едни такива мъже си доставям това удоволствие, а даже не ми се налага да отвръщам със същото, а те нямат нищо против.

Егоистична стара мома съм аз. И циник.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Август 07, 2013, 12:11:53 pm »
Аз съм с квадрат Венера с Марс/Сатурн/Плутон. За привличане действа. Имам желание за дълга и смислена връзка, но попадам на мъже, заинтересувани от мен предимно в сексуален план, липсва им дълбочина, съдържание.

При мен има точен полуквадрат (45 гр.) между Венера и Марс - действа в същата насока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #58 -: Август 07, 2013, 12:13:24 pm »

Мирабела, при мене минават тест за добронамереност. Винаги си ги подбирам добрички и без задни мисли, в това ме бива адски много. Ама писват...с тоя квадрат всичко писва, ако няма нещо завладяващо в човека, поне при мен е така..

« Отговор #59 -: Август 07, 2013, 12:15:30 pm »

При мен има точен полуквадрат (45 гр.) между Венера и Марс - действа в същата насока.

Нали. А толкова е хубаво зад сините очи да има интелект. Като на д-р Хаус.

Нова, ти си женско превъплъщение на д-р Хаус. Това по повод на "цинизма" го казвам. ;) И е комплимент.
« Последна редакция: Август 07, 2013, 12:22:38 pm от Mirabella »