Здравей Гост

Какво е жената без мъж?

• 138 Отговора
  • 18376 Прегледи
Re: Какво е жената без мъж?
« Отговор #60 -: Август 07, 2013, 12:15:46 pm »
При мен квадратите на Венера са с Марс, Плутон, Юпитер и Уран.

« Отговор #61 -: Август 07, 2013, 12:16:35 pm »
Аз съм с квадрат Венера с Марс/Сатурн/Плутон. За привличане действа. Имам желание за дълга и смислена връзка, но попадам на мъже, заинтересувани от мен предимно в сексуален план, липсва им дълбочина, съдържание.

Мирабела, при мене минават тест за добронамереност. Винаги си ги подбирам добрички и без задни мисли, в това ме бива адски много. Ама писват...с тоя квадрат всичко писва, ако няма нещо завладяващо в човека, поне при мен е така..

И аз ги тествам и там се провалят. Да, трябва да има и нещо завладяващо... освен сините очи. :rolleyes: И нещо дълбоко... като тъжни сини очи.

« Отговор #62 -: Август 07, 2013, 12:19:07 pm »
Аз съм с квадрат Венера с Марс/Сатурн/Плутон. За привличане действа. Имам желание за дълга и смислена връзка, но попадам на мъже, заинтересувани от мен предимно в сексуален план, липсва им дълбочина, съдържание.

Мирабела, при мене минават тест за добронамереност. Винаги си ги подбирам добрички и без задни мисли, в това ме бива адски много. Ама писват...с тоя квадрат всичко писва, ако няма нещо завладяващо в човека, поне при мен е така..

А това колко е вярно за мен....

*

Нова

• 3491
« Отговор #63 -: Август 07, 2013, 12:20:18 pm »
Мирабела, ще взема да изгледам най-накрая един епизод на този твой любив мъж, който така упорито споменаваш, явно ти е направил голямо впечатление.

Дори и ти каза "мъжко превъплъщение" ((((( Явно съм мъж )))))

Според накшатрата ми е трябвало да стана пожарникар, мъжка му работа.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #64 -: Август 07, 2013, 12:20:50 pm »
Понякога се опасявам, не съм перфектна, в натала ми има доста неща за преработка, партньора си винаги му намирам кусури, освен един път когато се влюбих.

На преден план ми е кариерата, слънце в 6ти дом, семейство и деца не ме интересуват, въпреки че слънцето е в рак...

Честно казано, много хора около мен се притесняват, че а) Никой няма да издържи кривотията ми, макар че всичките ми партньори са били като залепени, и това ги привлича?! б) Аз ще съм кариеристка и няма да създам потомство   ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #65 -: Август 07, 2013, 12:22:00 pm »
Мирабела, ще взема да изгледам най-накрая един епизод на този твой любив мъж, който така упорито споменаваш, явно ти е направил голямо впечатление.

Нова, няма да съжеляваш :) Сериите са страхотни :) с много интересно чувство за хумор
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #66 -: Август 07, 2013, 12:23:00 pm »

Много се извинявам, Нова. Поправих го. Тъпа грешка. Извинявай.

*

Нова

• 3491
« Отговор #67 -: Август 07, 2013, 12:25:03 pm »
 ;D :wub:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #68 -: Август 07, 2013, 12:27:45 pm »
Лили, по този повод квадрата на Венера с Марс, не действа ли като магнит също?

Не е изключено, но носи и повече напрежение, конфликтен заряд (зависи в какви други аспекти участват тези планети).

Имам приятелка с квадрат Венера/Марс, но в него и Сатурн участва - при нея не важи това за привличането, по-скоро попада в дълги и трудни връзки.

Лили, един въпрос - съвпада на Венера и Марс ли дава неустоимия чар или тригона на Венера с Уран?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #69 -: Август 07, 2013, 12:28:04 pm »
Нова, аз пък нейното (което си е природен талант просто, отвътре и идва) не го разбирам. На мен и моя чепат характер с фобия от зависимост към хора това ми идва извънземно поведение. Но на мъжете очевидно им харесва. Факт. А и на мен ми е някак продажно... за мен парите са си пари, любовта си е любов, как пък няма да седна да рева на някой колко съм онеправдана от живота, за да ме заведе някъде примерно. Или иска, или не, ако не го иска, не ща подаяния. А за свикването си права, то пак си е до характер, ама аз така добре си свикнах 3 год. вече си живея сама и се чувствам прекрасно - ако искам компания, имам си, ао не искам, мога на спокойствие да си вися сама и да си прекарвам чудесно пак. Ако искам, ще си прибера прането от сушилника, ако не искам - няма. Точно комфортна зона и колкото повече време минава, толкова по се свиква... Моето самочувствие и чувство на стойност не се определят от това дали имам мъж в живота, или не и не искам на всяка цена да имам мъж до себе си. А тя на това ми избива малко. Ако имам - имам, ако нямам - нямам, всичко или нищо  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Август 07, 2013, 12:30:01 pm »
Лили, по този повод квадрата на Венера с Марс, не действа ли като магнит също?

Не е изключено, но носи и повече напрежение, конфликтен заряд (зависи в какви други аспекти участват тези планети).

Имам приятелка с квадрат Венера/Марс, но в него и Сатурн участва - при нея не важи това за привличането, по-скоро попада в дълги и трудни връзки.

Лили, един въпрос - съвпада на Венера и Марс ли дава неустоимия чар или тригона на Венера с Уран?

И двете, но разбира се съвпадът между Марс и Венера е по-силен фактор, аспектът с Уран внася допълнителен нюанс.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #71 -: Август 07, 2013, 12:33:34 pm »
Питам, щото познавам една дама със съвпад на Венера с Юпитер в Рак и тригон с Уран в Скорипон. Та се чудих кое дава тласъка.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #72 -: Август 07, 2013, 12:34:32 pm »
Иринче,
Ми разни хора... Тя това може и иска. Ти обратното. И двете са си майсторлък. Вече от светоусещане, себеоценка, начин на живот субективно ще преценим за себе си дали да се възхищаваме или осъждаме. Едни осъждат майсторките-"продажнички", други "независимите" жени.
Аз лично им се възхищавам, защото просто не го умея и ми е като нещо високо и недостижимо.

« Отговор #73 -: Август 07, 2013, 12:40:01 pm »
Иринче,
Ми разни хора... Тя това може и иска. Ти обратното. И двете са си майсторлък. Вече от светоусещане, себеоценка, начин на живот субективно ще преценим за себе си дали да се възхищаваме или осъждаме. Едни осъждат майсторките-"продажнички", други "независимите" жени.
Аз лично им се възхищавам, защото просто не го умея и ми е като нещо високо и недостижимо.

За мен пък тези две групи не са щастливи, или ако са - това е просто защото не знаят, че има и повече и не им се възхищавам.

*

Нова

• 3491
« Отговор #74 -: Август 07, 2013, 12:45:18 pm »
Качвам карта без час, за да дам обратен пример на жена със съвпад на марс и венера в овен, тригон уран.
Добра и мила, видимо кротка по рибите, невървежна, категорично. Имат един такъв ген откъм бащина линия, че дори не можеш да я наречеш дебела, щото то не си от напълняване - просто дупе, бедра.. огромни е меко казано, но както казах едва ли би могла или е можело да се справи с това.
Таткото е властен фараон, носи и прави пари и винаги е, та всички жени вкъщи са му нещо като длъжни. И изпълняващи. Той има огромно влияние върху нея, отразило се към подтисничество. При свършен факт му представя мъж, с когото се запознава тя в интернет. Хич не е лошо момичето и съвсем не е неспособно /луната е по-вероятно да е телешка, доколкото я познавам/, но се чудя дали не е взето заради имотното състояние и разни такива. Да не си слагам грях на душата. Фараонът е така пробивен и урежда всичко, че зетя би следвало да се чувства доста комфортно.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #75 -: Август 07, 2013, 12:46:26 pm »

АСЦ не е Близнаци, ако е с такава структура, по-скоро да е Рак и Луната да съвпада със СЛВ....

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #76 -: Август 07, 2013, 12:48:04 pm »
Сори, това ми е по Ашвини.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #77 -: Август 07, 2013, 12:50:27 pm »
Иринче,

За мен пък тези две групи не са щастливи, или ако са - това е просто защото не знаят, че има и повече и не им се възхищавам.

Jenny е права, всяка крайност не е от и на хубаво. Аз като съм от независимите, ми е минавало през акъла колко по-добре мога да се чувствам, ако не прекалявам с това и взема малко и от другото, но ми е трудно, приемам го за слабост, а май е страх, да не говорим, че имам проблеми с обвързването, доверието и контрола  ;D ;D и аз съм мъж май...

« Отговор #78 -: Август 07, 2013, 12:52:17 pm »
Това всичкото е само докато не се появи човека, не го мисли, само ще си стане :blink:

« Отговор #79 -: Август 07, 2013, 12:53:16 pm »

АСЦ не е Близнаци, ако е с такава структура, по-скоро да е Рак и Луната да съвпада със СЛВ....

И рак не може да е - ние със сестра ми с ме с по една педя ханш :blink: