Не мога да ви смогна на темпото, колко много сте написали....
По асцендента – много са ми смесени нещата..., сякаш и от рака и от лъва имам. А и трябваше да тичам към летището онзи ден, че нали секстилите на Венера...., но ще поразсъждавам аз по асцендента, ами не трябва в тази тема, че където се появя май всичко се оспамва. Аз не се гледам само в огледалото, но имам възможност да се гледам и от страни, защото със сестра ми физически не се различаваме, и честно казано винаги съм се чудила какво ни харесват хората, защото в лице не сме нещо особено, дори си имаме типичните за скорпиончето гърбички на нослетата, леко, но все пак го има. Другото, което винаги съм се чудила е защо сме толкова открити и контактни – все пак сме скорпиони, а и рачешките луни също по-скоро предполагат скриване в черупката според мен... така че и това може би има връзка с асцендента.
И от дирекции и прогресии нищо не разбирам, та да видя кога ще се окръгля и аз най-сетне, но все си вярвам, че ще наваксам с четенето някой ден :blink:. Нещо обаче времето до никъде не ми стига.