Здравей Гост

Хората,които НЕ ИСКАТ да имат деца

• 175 Отговора
  • 23976 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Хората,които НЕ ИСКАТ да имат деца
« Отговор #80 -: Август 13, 2013, 07:18:12 pm »
Добре...кое е по-''правилно'' според вас? Една жена да направи аборт,ако не иска дете или да му даде право на живот,но да го остави после в дом??? Аз съм за аборта...
това доакто не му дойде на човек на главата, само може да си философства

« Отговор #81 -: Август 13, 2013, 07:31:46 pm »
Добре...кое е по-''правилно'' според вас? Една жена да направи аборт,ако не иска дете или да му даде право на живот,но да го остави после в дом??? Аз съм за аборта...

И аз съм за, но по-добре изобщо да не се стига до нежелано забременяване.
Какво в натала показва хора, които изоставят децата си ?!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #82 -: Август 13, 2013, 07:32:37 pm »

Аз пък не съм чула от нито един родител да каже, че съжалява, че изобщо е имал деца.

разходи се до някой дом за изоставени деца и няма нужда никой да ти казва нищо!
постъпките са по-силни от думите!
Калоян е ПРАВ! Има много такива родители.

« Отговор #83 -: Август 13, 2013, 07:34:22 pm »
Не всички родители се държат като родители! Има родители,които тормозят,бият и дори изнасилват децата си!  :(
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #84 -: Август 13, 2013, 07:39:21 pm »
Накрая в гроба си сам, каквото и да си имал преди това, освен ако не си фарон де ;)

Тогава ще си в гробница и пак сам, макар и да заобиколен с безброй ненужни предмети. :))
Да, има нещо ужасно подтискащо в това, че предметите ни надживяват и, че повечето хора  посвещават почти целия си живот в трупане на вещи... Много са ми жалки хората дето се отъждествяват с имането си -   моята кола, моята къща, моя дворец... ала бала...Сякаш ще си ги отнесат с тях си  в гроба... И като си помислиш колко боклук остава един човек след себе си :blink:
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #85 -: Август 13, 2013, 07:47:47 pm »

Те не са родители, те са НОСИТЕЛИ. Това, че една жена е износила едно бебе 9 месеца, не я прави родител.

Иначе по темата, ето карта на жена, която не иска да има деца. Уран У5 в опозиция с Юпитер. Сатурн в 4-ти дом. Неблагоприятно аспектирана Луна. Венера каре Плутон, съвпад Марс У7. Слънце в опозиция с У4. Забелязва се, че най-високо са й издигнати ЛИЧНИТЕ планети.

« Отговор #86 -: Август 13, 2013, 07:54:06 pm »
Само бенки, луничките нямат общо с Кету, така ли?
Луничките са от Слънцето ;D... И по хороскоп и  на живо! :blink:

можеш ли да дадеш повече инфо за Слънцето в хороскопа?? 1-ви дом ли имаш предвид??

а за появата им в живота (не по рождение) ще поспорим...без да съм дерматолог...

Имам у дома трима луничави и Слънцата им са разположени на различни места в хороскопа. В описанията на планетите, които  се дават в Брихат  Парашара Хора Шастра точно  Слънцето съответства на този луничавия тип. Това са неговите цветове - жълто, златно,  медено.. Факт е още че луничките се появяват при интензивно излагане на слънце. Защо човек се ражда  без лунички, а после се появяват... Ами защото съотношението на дошите  се променя през различните възрасти. И това е строго индивидуално. На едното ми дете луничките се появиха, когато беше на 5 месеца, а на другото, когато стана първолак. Луничките са свързани с пита дошата. Дошата на Слънцето също е пита. ;D
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #87 -: Август 13, 2013, 07:54:43 pm »

Те не са родители, те са НОСИТЕЛИ. Това, че една жена е износила едно бебе 9 месеца, не я прави родител.

Иначе по темата, ето карта на жена, която не иска да има деца. Уран У5 в опозиция с Юпитер. Сатурн в 4-ти дом. Неблагоприятно аспектирана Луна. Венера каре Плутон, съвпад Марс У7. Слънце в опозиция с У4. Забелязва се, че най-високо са й издигнати ЛИЧНИТЕ планети.
Да...като гледам Уран по-малка е от мен...Може още да не е ориентирана.

« Отговор #88 -: Август 13, 2013, 08:01:58 pm »

Аз пък не съм чула от нито един родител да каже, че съжалява, че изобщо е имал деца.

Е кой в днешно време оставя децата си в България по домове.  Само родители от ромски произход. Деца българчета за осиновяване няма... Но съм била  свидетел, в края на 80-те миналия век (как само звучи) в гинекологията на една провинциална болница в южна БГ,  едно 16-годишно момиче дойде, за един ден роди, а после веднага си тръгна и остави детето  да се оправя с него държавата...  Какво друго е могла да направи според вас? Ученичка, на 16 в онези времена...Беше едно русо нежно момиченце...Дете направо. Аз тогава да съм била на не повече от 23...
Платон

« Отговор #89 -: Август 13, 2013, 08:03:50 pm »

Е кой в днешно време оставя децата си в България по домове.  Само родители от ромски произход. Деца българчета за осиновяване няма... Но съм била  свидетел, в края на 80-те миналия век (как само звучи) в гинекологията на една провинциална болница в южна БГ,  едно 16-годишно момиче дойде, за един ден роди, а после веднага си тръгна и остави детето  да се оправя с него държавата...  Какво друго е могла да направи според вас? Ученичка, на 16 в онези времена...Беше едно русо нежно момиченце...Дете направо. Аз тогава да съм била на не повече от 23...
На мен пък ми е възмутително 16 годишна пикла да прави секс! ОМГ!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #90 -: Август 13, 2013, 08:05:22 pm »
Ромите не се ли причисляват също към родителите? Да не говорим пък, че точно те въобще не мислят докато се размножават и после се оплакват, че не могат да си гледат децата. Още едно доказателство, че трябва да се мисли, преди да направиш дете!

« Отговор #91 -: Август 13, 2013, 08:06:55 pm »
Ромите не се ли причисляват също към родителите? Да не говорим пък, че точно те въобще не мислят докато се размножават и после се оплакват, че не могат да си гледат децата. Още едно доказателство, че трябва да се мисли, преди да направиш дете!
Затова не се прави секс като си 16 годишен пиклъо/пикла!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #92 -: Август 13, 2013, 08:07:53 pm »
16 години за тях дори е твърде късно. Повечето започват още на 12...

« Отговор #93 -: Август 13, 2013, 08:10:02 pm »
16 години за тях дори е твърде късно. Повечето започват още на 12...

до преди няколко години 14годишна мисля държеше рекорда
тази година 12годишна ли показаха по ТВ-то
РОДИЛА!!
Това е толкова гнусно,че не е истина просто!

« Отговор #94 -: Август 13, 2013, 08:12:21 pm »
това НЕ Е жена...това е ДЕТЕ!!!!

п.п. и с тези транзити които са и в 4-ти и 7ми друго не се и очаква като мислене...
...виж и Лунните възли къде са..натално...(и домовете виж...и КЕТУ виж)

Какво дете на 24 години ?!
Омъжена е и мъжът и дори си е направил вазектомия. В композита им У5 е Уран.
Натално СЛВ е в 5-ти дом.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #95 -: Август 13, 2013, 08:13:42 pm »
Вазектомия?  :o Не съм и предполагал, че някой мъж ще посмее да си причини подобно нещо.

« Отговор #96 -: Август 13, 2013, 08:15:12 pm »
И аз това си помислих! Явно е много разбран човека и много я обича щом е направил това!

« Отговор #97 -: Август 13, 2013, 08:15:39 pm »
Вазектомия?  :o Не съм и предполагал, че някой мъж ще посмее да си причини подобно нещо.

Има много мъже, които се подлагат на това !

Иначе Раху в 5 дом до колкото знам може да не даде деца.

« Отговор #98 -: Август 13, 2013, 08:20:41 pm »
Платон

« Отговор #99 -: Август 13, 2013, 08:29:48 pm »

Иначе Раху в 5 дом до колкото знам може да не даде деца.

xhAHxhXhHAxhhx....

SunMoon....ПОСОЧИ ОТ КЪДЕ ЧЕТЕШ...пишеш нова астрология - казвам  ти

Моля ?!

Цитат
The malefic placement of Rahu in fifth bhava would bring some of the adverse impact and bitterness in the native’s life with the major obstacle of problems in the birth of child or abortions