Добре...кое е по-''правилно'' според вас? Една жена да направи аборт,ако не иска дете или да му даде право на живот,но да го остави после в дом??? Аз съм за аборта...
Цитат на: SunMoon в Август 13, 2013, 06:55:10 pm Аз пък не съм чула от нито един родител да каже, че съжалява, че изобщо е имал деца.разходи се до някой дом за изоставени деца и няма нужда никой да ти казва нищо! постъпките са по-силни от думите!
Аз пък не съм чула от нито един родител да каже, че съжалява, че изобщо е имал деца.
Цитат на: Crabby в Август 13, 2013, 06:22:25 pmНакрая в гроба си сам, каквото и да си имал преди това, освен ако не си фарон де Тогава ще си в гробница и пак сам, макар и да заобиколен с безброй ненужни предмети.
Накрая в гроба си сам, каквото и да си имал преди това, освен ако не си фарон де
Калоян е ПРАВ! Има много такива родители.
Цитат на: Gauri GanDevi в Август 13, 2013, 07:10:33 pmЦитат на: Mirabella в Август 13, 2013, 04:30:55 pmСамо бенки, луничките нямат общо с Кету, така ли?Луничките са от Слънцето ... И по хороскоп и на живо! :blink:можеш ли да дадеш повече инфо за Слънцето в хороскопа?? 1-ви дом ли имаш предвид??а за появата им в живота (не по рождение) ще поспорим...без да съм дерматолог...
Цитат на: Mirabella в Август 13, 2013, 04:30:55 pmСамо бенки, луничките нямат общо с Кету, така ли?Луничките са от Слънцето ... И по хороскоп и на живо! :blink:
Само бенки, луничките нямат общо с Кету, така ли?
Цитат на: Veselin в Август 13, 2013, 07:32:37 pmКалоян е ПРАВ! Има много такива родители.Те не са родители, те са НОСИТЕЛИ. Това, че една жена е износила едно бебе 9 месеца, не я прави родител. Иначе по темата, ето карта на жена, която не иска да има деца. Уран У5 в опозиция с Юпитер. Сатурн в 4-ти дом. Неблагоприятно аспектирана Луна. Венера каре Плутон, съвпад Марс У7. Слънце в опозиция с У4. Забелязва се, че най-високо са й издигнати ЛИЧНИТЕ планети.
Цитат на: Калоян Иванов в Август 13, 2013, 06:58:08 pmЦитат на: SunMoon в Август 13, 2013, 06:55:10 pm Аз пък не съм чула от нито един родител да каже, че съжалява, че изобщо е имал деца.разходи се до някой дом за изоставени деца и няма нужда никой да ти казва нищо! постъпките са по-силни от думите!Калоян е ПРАВ! Има много такива родители.
Цитат на: Veselin в Август 13, 2013, 07:32:37 pmЦитат на: Калоян Иванов в Август 13, 2013, 06:58:08 pmЦитат на: SunMoon в Август 13, 2013, 06:55:10 pm Аз пък не съм чула от нито един родител да каже, че съжалява, че изобщо е имал деца.разходи се до някой дом за изоставени деца и няма нужда никой да ти казва нищо! постъпките са по-силни от думите!Калоян е ПРАВ! Има много такива родители.Е кой в днешно време оставя децата си в България по домове. Само родители от ромски произход. Деца българчета за осиновяване няма... Но съм била свидетел, в края на 80-те миналия век (как само звучи) в гинекологията на една провинциална болница в южна БГ, едно 16-годишно момиче дойде, за един ден роди, а после веднага си тръгна и остави детето да се оправя с него държавата... Какво друго е могла да направи според вас? Ученичка, на 16 в онези времена...Беше едно русо нежно момиченце...Дете направо. Аз тогава да съм била на не повече от 23...
Ромите не се ли причисляват също към родителите? Да не говорим пък, че точно те въобще не мислят докато се размножават и после се оплакват, че не могат да си гледат децата. Още едно доказателство, че трябва да се мисли, преди да направиш дете!
Цитат на: Veselin в Август 13, 2013, 08:07:53 pm16 години за тях дори е твърде късно. Повечето започват още на 12...до преди няколко години 14годишна мисля държеше рекордатази година 12годишна ли показаха по ТВ-тоРОДИЛА!!
16 години за тях дори е твърде късно. Повечето започват още на 12...
това НЕ Е жена...това е ДЕТЕ!!!!п.п. и с тези транзити които са и в 4-ти и 7ми друго не се и очаква като мислене......виж и Лунните възли къде са..натално...(и домовете виж...и КЕТУ виж)
Вазектомия? Не съм и предполагал, че някой мъж ще посмее да си причини подобно нещо.
Muchas gracias, Gauri!
Цитат на: SunMoon в Август 13, 2013, 08:15:39 pmИначе Раху в 5 дом до колкото знам може да не даде деца.xhAHxhXhHAxhhx....SunMoon....ПОСОЧИ ОТ КЪДЕ ЧЕТЕШ...пишеш нова астрология - казвам ти
Иначе Раху в 5 дом до колкото знам може да не даде деца.
The malefic placement of Rahu in fifth bhava would bring some of the adverse impact and bitterness in the native’s life with the major obstacle of problems in the birth of child or abortions