Здравей Гост

Най-слабото и най-силното качество и проявление на наталната ни луна

• 98 Отговора
  • 12155 Прегледи
*

Нова

• 3491
За мен, Мейл, е въпрос на усещане. Сигурно астрокома ти дава съвпад, зета не. Аз съм с разходяща при това опозиция на луната към сатурн на 9-10 градуса и си я чувствам и битувам с нея като стой та гледай. Много силен аспект ми е.

*

Yaya

• 2265
и мойта луна както казах е с опозиция с Плутон и да ви споделя за кратко тая година ходих на тренировки по кик бокс... и като някой ме ядоса и отивам на тренировка и си го визуализирам на крушата и както в спокойно състояние не можех да я бутна ... стой и гледай каква сила изкарвах ...  ;D
хахахахахааххахаа...сериозна е твоята Луна спор няма...:)
Аз ходя чат пат на муай тай...по яко е поне според мен
извинявам се за отклонението, но имам малка дилема имам ли съвпад на луната с марс (луната ми е на 24*50' (в телец) а марса 4*00' (в близнаци)), а знам че допустимия орбис е 8 - 10 градуса

Виж дали мидпойнта им не участва в някакв аспект. Това ще ти засили или създаде съвпад  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Венера в съвпад със Слънцето сама по себе си все още не е показател за проблеми с бъбреците.
Но може би при теб в сидералната карта съвпадът минава в 6 дом, та затова. Да, всъщност ти имаш доста планети в 6 дом в инд. карта - Слънце, Венера, Меркурий, Юпитер. Най-акцентирани са ти 4 и 6 дом, в 4ти имаш Марс и Сатурн в сид. Скорпион. По-скоро може би дава предразположеност към инфекциозни заболявания и гневни състояния. За Луната не бих казала, че е проблематично поставена.
А 6-ти дом за какво отговаря?  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
Той е упачайя дом и по принцип се свързва с житейските борби, но и с растежа - след преодоляване на препятствията.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Иначе да...склонна съм към възпаления и гневни избухвания,които не мога да контролирам... :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

На мен Козелската луна ми е в 6ти дом...нямам инфекции, ама гневно като зибухна, което е рядко става чудо...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
На мен Козелската луна ми е в 6ти дом...нямам инфекции, ама гневно като зибухна, което е рядко става чудо...:)

Не Луната, Марса гледай.  :haha:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Не Луната, Марса гледай.  :haha:
Марса не го тача...Плутото на ИЦ е по идеалка за атака..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Divna

• 2478
Все още не беше раково, като доброкачествено беше определено, но цялата репродуктивна система беше поразена - миома, ендометриоза (матка - Луна) + бъбречна недостатъчност (Венера). Имаше и неизяснено автоимунно заболяване, което така и не успяха да диагностицират със сигурност - в последната й епикриза пишеше "лупус".

Имам Луна в Скорпион (ти знаеш). И майка ми почина от рак. През последните месеци изследвах доста карти и забелязах, че когато Луна е силно оцветена от Плутон майката е имала някакво раково заболяване. Луна е майка + съпруга в мъжки радикс и в радикс на мъже също срещам загуба на съпруга впоследствие раково заболяване. Плутон отговаря за раковите клетки.
За бъбречната недостатъчност срещам Сатурн в съвпад с Венера. И често това са тронови Венери.

*

Londa

• **
  • 561
Това че имам Луна в Рак не го считам за голям плюс, защото ме прави ранима вътрешно, все цикля и се терзая.Не умея да забравям и нещата не ги понасям много леко/това ще да е от квадратурата с Плутон/.Иначе имам и секстил със Сатурн и тригон Уран и квинконс Нептун.Харесва ми ,че обичам да се грижа и за най-близките съм като орлица.. ;D
Предпочитам Луна в Овен или Козирог. :blink:

*

Yaya

• 2265
Хахахха Дивна, синът ми има Луна в Скорпион и Сатурн съвпад Венера. Ще мра от рак или бъбреци. В рода нямаме ракови заболявания, пази Боже...

А Шопенхауер

Хахахха Дивна, синът ми има Луна в Скорпион и Сатурн съвпад Венера. Ще мра от рак или бъбреци. В рода нямаме ракови заболявания, пази Боже...
Абе недей така...На мен преди некой май тук ми бе казал, че с моята Луна и аспектите и към Нептун, като нищо съм фанал некоя вносна болест...венерическа...хахахахаха
До сега не слава богу...Най гадното дето знам, че има е Афганистански сифилис...Един мой френд като се върна от Тайлад това донесе...:)

Мaй сaмо aз ще се оплaчa aмa...моятa седмодомнa девишкa Лунa много си я усещaм ,все мрънкaм,недеволнa съм,все нещо не ми достигa ,нa моменти дори дребни нещa предизвиквaт недоволство и мрънкaне от моя стрaнa :angry: чaк aз си се дрaзня нa себе си,тa вече преди дa се рaзмрънкaм първо си повтaрям ,спокойно луничкaтa ти е мрънкaщa не и обръщaй внимaние  ;D a инaче откъм aспекти прaви опозиция със слънце и меркурий и куинконкс със сaтурн.Приемaм нa дрaго сърце съвети кaк дa укротя тaзи мрънкaщa луничкa
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Divna

• 2478

И аз нямах. Дано да е първият и последен случай.
Защо Венера я разглеждаш като майка /в случая ти/ в картата на сина ти? Споменала съм само за Луна и връзката с майката. Венера и Сатурн са свързани с натива и нямат нищо общо с който и да е родител.

*

Divna

• 2478
Абе недей така...На мен преди некой май тук ми бе казал, че с моята Луна и аспектите и към Нептун, като нищо съм фанал некоя вносна болест...венерическа...хахахахаха
До сега не слава богу...Най гадното дето знам, че има е Афганистански сифилис...Един мой френд като се върна от Тайлад това донесе...:)

За твърдите аспекти на Нептун към Луна са характерни зависимости /алкохолизъм, тютюнопушене, наркомания, лекарства .../. Тук не говорим за венерически заболявания.

*

remedeos

• **
  • 1038
Дивна,Сатурн мина ли вече през Луната ти,ако да,как се прояви,ако не е неудобно..В кой дом е тя..

*

Divna

• 2478
Дивна,Сатурн мина ли вече през Луната ти,ако да,как се прояви,ако не е неудобно..В кой дом е тя..

Да, направи два хода и сега е последния  :blink:

Много конструктивно до сега. Много позитивни /няма да ги изброявам, тъй като са доста  :blink:/, както и за съжаление отрицателни събития /смъртта на майка ми, бях свидетел също на самоубийство в метрото/.
Голям личен градеж - Луна в първи дом.

*

remedeos

• **
  • 1038
Съболезнование и успех ти желая.

Луната ми във Водолей 5дом съвпада с наталния ми Сатурн в 5дом ,също в знака на водолея + квадрат с плутон в Скорпион и съвпад с лилит пак във водолей в 5ти дом. Чувствам е осакатена от всякъде  :angry:.Неспособност да изразявам чувствата си ,защото ги считам за слабост ,желание да правя всичко сам и нежелание да получа помощ ,защото го чувствам като слабост,прагматично мислене кое е правилно ,а не как го чувстваш ,студенина ,излъчване на безразличие
и непокист. Тва е по конкретното явно трябва да се науча да се приемам такъв въпреки ,че понякага близките хора около мен страдат заради това , най-вече приятелката ми и :-\