В моите връзки, държа да кажа че почти всички са кармични, все са намесени възлите и все Скорпионския ми стелиум е Водолейската Луна, СЛВ ми са засегнати...просто няма отърване, но явно аз си го търся.
В най-дългогодишната си връзка, която искам да подчертая, че имаше промеждутък от 10 години раздяла - беше засегнат Тао квадрата, който имам между Луна,Сатурн и Марс, Сатурн и Марс са в опозиция, а Луната ми е в съвпад със СЛВ. Та неговия Сатурн беше на Луната ми, неговата Луна съвпад с моя Сатурн а Нептуна му беше съвпад с Марса ми, един вид двойно подчертано синастрично ТАО - откачането беше много трудно. Имаше много страст между нас, но предполагам, че е било заради опозицията на моя Марс и неговата Луна, както и на моята Луна с неговия Марс, макар че беше доста широка...И двамата много се променихме...Когато за първи път ме хвана за ръката, усетих че се разтварям в него...много странно усещане, душите просто се познаха...Да живяхме 2 години заедно и после всеки си пое по пътечката...
В друга връзка пак моето Тао беше засегнато - като остта Марс-Сатурн съвпадаше с неговите СЛВ и ЮЛВ, както и по-широк съвпад негово Слънце с моя Луна...Имахме и точен съвпад Венера Слънце....Винаги съм го усещала като брат, сякаш в предишни животи сме били роднини и имах чувството, че е кръвосмесителна връзка. Наранихме се доста, но и си простихме и сме добри приятели, така мисля...