Здравей Гост

Ретрограден Юпитер в Рак

• 95 Отговора
  • 13958 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Ретрограден Юпитер в Рак
« Отговор #20 -: Септември 29, 2013, 07:22:26 pm »
Тука доста бременни сме се събрали ;DВ 8 дом в/у про.луна.Явно ще зачена от хладилника,щотото не вярвам светия Дух да ни уважи всички.

*

ivola

• 41
« Отговор #21 -: Септември 29, 2013, 07:32:08 pm »
При мен транзитира през 10 дом Г4, от миналата година и прогресивната Луна е там,но уви немога да си намеря работа.Луната е Г10.

« Отговор #22 -: Септември 30, 2013, 03:17:06 pm »
Ха, едва сега обърнах внимание, че Юпитер в момента е в съвпад по-малко от половин градус с наталния ми Марс, който пък е ретрограден. Това е в четвърти дом. Е, какво трябва да очаквам, да си призная не знам. Някой може ли да ми каже евентуално. Благодаря, ако някой реши да си направи труда.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #23 -: Септември 30, 2013, 03:42:53 pm »
Акрукс,разбира се,че е така,гъбаркам се ;DКогато виждам някои  тенденции,предпочитам да се шегувам,отколкото да влагам енергия в самоизпълняващи се негативни пророчества.Предпочитам да се сугестирам със смях,вместо страх :blink:Знам си пейзажа и понякога е по-добре да сменям очните лещи.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #24 -: Септември 30, 2013, 04:03:53 pm »
При мен е в Д8, и е У2. Наскоро направи съвпад Слънце и секстил нат.Юпитер. Сега е в квадрат с Плутон-У1 и докато ви четях се замислих дали мога да свържа въпросния квадрат с качването на 2-3 кг, нещо което не ми се е случвало от мнооого време, тъй като супер изкльощавях последните 3 години. А според вас какво е значението на куинконс между тр.Юпитер и Нептун, Нептун е на К2 и е У4?

« Отговор #25 -: Септември 30, 2013, 05:40:41 pm »
Ха, едва сега обърнах внимание, че Юпитер в момента е в съвпад по-малко от половин градус с наталния ми Марс, който пък е ретрограден. Това е в четвърти дом. Е, какво трябва да очаквам, да си призная не знам. Някой може ли да ми каже евентуално. Благодаря, ако някой реши да си направи труда.
Юпитер и Марс кои домове управляват в натала- ще има действия, свързани и с тях, не само с 4д, където се случва съвпада

Благодаря, значи първи и осми  :blink: :blink: ОООпс, първи и девети.
« Последна редакция: Октомври 03, 2013, 08:32:58 am от Ropotamo »

« Отговор #26 -: Септември 30, 2013, 06:16:18 pm »
Jupiter se obrashta tochno varhu Lunata mi (U11). Nqmam predstava kakvo da ochakvam...Sorry za latinicata.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #27 -: Септември 30, 2013, 08:15:07 pm »
На 18 ноември ми предстои съвпад на транзитен Юпитер с натално Слънце и на тр Слънце с натален Юпитер, Слънце У5, Юпитер У9, да видим какво ще донесе

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #28 -: Септември 30, 2013, 09:00:14 pm »
На 18 ноември ми предстои съвпад на транзитен Юпитер с натално Слънце и на тр Слънце с натален Юпитер, Слънце У5, Юпитер У9, да видим какво ще донесе

Задължително ще има събитие след като аспекта се повтаря. В кои домове са съвпадите?

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #29 -: Септември 30, 2013, 09:20:44 pm »

Задължително ще има събитие след като аспекта се повтаря. В кои домове са съвпадите?
Първият съвпад е в 4 дом, а втория в 7-ми, а транзината Венера ще е на MC.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #30 -: Октомври 02, 2013, 09:04:42 am »
Разширение в бизнеса ( работата), което ще доведе до разширение в дома. По всяка вероятност мъж ще окаже влияние.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #31 -: Октомври 02, 2013, 09:15:54 am »
При мене в 9ти - директен или ретро, все ще ми е ок... Нямам тежки аспекти. Все повече се замислям за екскурзии с детето, напред-назад малко, ровя се за оферти... Такива неща. Дела не виждам, но е възможно със съседката да се посъдим леко.

На една позната Юпитера ще й мине през Венерата на 11гр Рак. Тя в този момент има и опозиция на тр Плутон с Венерата, който тръгна директно и рождения й съвпад на Венера и Юпитер. Няма да й кажа, да не я притеснявам, но подозирам, че ще се разделят с нейния. Нещо напоследък от половин година проблеми имат. Кофтито е, че са с 2 малки деца.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #32 -: Октомври 02, 2013, 10:21:43 am »
Аз не мисля, че само транзит на плутон към венера може да даде раздяла. Зависи и сатурн какво аспектира, транзити към 7ми дом и неговия управител и т.н.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #33 -: Октомври 02, 2013, 10:30:52 am »
Ми, не знам, да ти кажа. Сатурн й минава върху Уран, а тр. Уран й е върху Луната, която е в опозиция на Плутон... СЛВ ще й съвпадне с Плутон....  Кофти работа. И при него Уран опозира Плутон и съвпада му със СЛВ... Ама ще си мълча.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #34 -: Октомври 02, 2013, 10:32:12 pm »
Разширение в бизнеса ( работата), което ще доведе до разширение в дома. По всяка вероятност мъж ще окаже влияние.
Дал Бог, уж нямам за сега планове за промяна, но знае ли човек.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #35 -: Октомври 03, 2013, 08:49:57 am »
ще мине назад и напред през МЦ-то ми. сега като мина скоро от там, не съм забелязала нещо кой знае колко колосално да се е случило - нито в работен план, нито някакви цели набелязани съм постигнала.

« Отговор #36 -: Октомври 05, 2013, 08:24:28 pm »
Някой има ли впечатления върху преминаването на тр. Юпитер през 12 дом?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #37 -: Октомври 14, 2013, 07:33:24 pm »
Юпитер стремглаво ми приближава АСЦ и надебелявам прогресивно :(
Ще си върна ли килограмите, като се разкара от там? Не мога да си вляза в дънките и имам корем :(

*

astro

• 475
« Отговор #38 -: Октомври 14, 2013, 07:35:11 pm »
Юпитер стремглаво ми приближава АСЦ и надебелявам прогресивно :(
Ще си върна ли килограмите, като се разкара от там? Не мога да си вляза в дънките и имам корем :(

;D ;D...ти виж и някой жив организъм да не си сдобила.... ;D

п.п. Ще чакаш Сатурн на АСЦ и/или/ аспект на последния към АСЦ... ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #39 -: Октомври 14, 2013, 08:29:01 pm »
Юпитер ще стигне на 1 градус преди Северния възел и ще тръгне назад. Чак на следващото придвижване напред през юни ще прелети през Възела за 4-5 дни. Предполагам да не чакам събитие сега? Юпитер ми е У4 и СъУ7.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven: