Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540333 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #300 -: Юни 12, 2010, 12:21:29 pm »
 В четвъртък с/у петък сънувах плъхове и някакъв апартамент с ужасни тапети.
Един огромен плъх ме одраска по крака. Размерът му беше колкото на едричка норка.
« Последна редакция: Юни 12, 2010, 01:01:04 pm от Uran »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #301 -: Юни 12, 2010, 12:29:31 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:52:44 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #302 -: Юни 12, 2010, 12:48:56 pm »
Не знам, Ванила, аз не съм много по тълкуването на сънища, но ми се струва, че си притеснена от нещо, нещо те стресира и чувстваш нужда да направиш нещо, да вземеш някакво бързо решение, за да предотвратиш последици. Усещаш се притисната от някаква заплаха *рояка насекоми*, а в същото време знаеш, че имаш подкрепа - *баща ти*, който е до теб, а и си на своя територия - *пред вашия блок*. Страх те е от нещо - *насекомите*, и искаш да имаш контрол над ситуацията, но знаеш, че и дори нищо да не направиш, съдбата те закриля - праща *гръмотевици*, за да убие *рояците*.

За първия ти сън - бягане из затворена сграда, тип стол, затвор, болница - много деца сънуват такива неща в детството си, когато се чувстват самотни и имат нужда да споделят, да се хванат за нещо топло и познато тип *мама*, и сигурно - *да намерят изхода* от объркаността на чуждата затворен а сграда *студен и празен затвор*, и да си отидат в къщи при мама, на топло и познато... Този сън не е хич нетипичен за деца и млади хора :)

Почини си, и опитай да споделиш истинските си притеснения от реалността, която те заобикаля, с някого, на когото имаш доверие :)

belika мерси за тълкуванията ....много си права .....всичко, за което си писала има голям смисъл и е много вярно..
третият ми сън беше, че сме в наякакъв апартамент на някакво събиране с някакви хора...и по някакъв начин се озоваваме на балкона...или аз поне...и в този  момент гледам небето с облаци леко тъмни...и се появява някакво явление като северното сияние...със син цвят ...и след малко виждам една картинка на избухнала звезда това беше бетългейз ..беше мнгог красиво с много цветове като снимките на телескопа хъбъл на тези мъглявини....но после стана едно  много облачно започнаха едни светкавици и трещения по цялото неб...то стана черно и започнаха едни странни явления като светещи в цветовете на дъгата дупки, от които излизаше ток и не се знаеше какво може да стане....беше много страшно...небето продължи да става много черно и с тези дупки и светкавици беше много гадно...гледахме по телевизията и се очакваше дъжд...там казаха, че се е нарушила една от обвивките на земята...и климата се променял .....в същност щеше да вали...аз се по-успокоих...малко, но след това Годпод се появи и каза, че в същност не знаел това явление как точно ще се отрази на земята, защото не бил Господ на други планети...и в същност каза, че валежите най-вероятно ще са безспирни и обилни....аз много се притесних, защото не мога да плувам а това, което разбрах в съня си беше, че едва ли не потоп ще има....и всичко щеше да се промени много бързо за цялата планета....и ми беше много гадно...ама после незнам какво стана...картинитр бяха доста ярки и впечетляващи в този сън и усешането беше много силно като филм на ужасите малко... :-\ :lol:
много странен сън... :lol:
« Последна редакция: Юни 12, 2010, 02:14:11 pm от vanilla »

*

Uran

• 6041
« Отговор #303 -: Юни 12, 2010, 01:01:57 pm »
Мерси Белика! :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #304 -: Юни 12, 2010, 05:22:42 pm »
в след обедния си сън сънувах още нещо откачено....
в нас съм, по-точно в приятеля ми....вечер е правя нещо на балкона и махам покрива на терасата....гледам на горе обсипано със звезди и по средата скупчени много на гъсто и образуват различни форми....може би някви съзвездия....имаше едно като легнала сърна.....то стана и легна на друго място.... :lol:(май нещо мозъка ми откача или това от новолунието :-\)и изведнъж блока започна да се клати...аз се усетих, че съм на балкона и реших да вляза вътре, защото все пак беше земетресение и то доста силно.....добрах се до едната каса на врата и на другата отсрещната един бивш колега....той стоеше по другата каса, но се измести на ПВЦ дограмата на прозореца като паяк застана там....земетресението продължаваше....аз си помислих, че ако не спре сме чао...доста дълго продължи да се клати блока.....все пак спря и аз си помислих, че се е причинило от тази сърна, която се е преместила....като спря исках много да слизам, да излизаме от там ама пак няква тъпа пречка имаше.....много откачено.... :-\ :lol:

*

tool

« Отговор #305 -: Юни 14, 2010, 12:47:33 pm »
ох, сънувах много шантав сън - луната обикаляше около земята много бързо - за секунди минаваше по небосклона  ..  :o  :-\

« Отговор #306 -: Юни 18, 2010, 11:12:39 am »
Снощи сънувах, че се разхождам до някаква река и изведнъж една много голяма кафява пеперуда (приличаше на вида Тигрово око) долетя и кацна на ръката ми. Аз и се усмихнах  ;D и започнах да я разглеждам. Чувствах се щастлива и спокойна...
Какво мислите?

П.П. Прочетох тълкуванията в съновниците за пеперудите. Но в живота ми на този етап няма любов и няма изгледи скоро да има.

*

abroad

« Отговор #307 -: Юни 18, 2010, 05:40:09 pm »
Но в живота ми на този етап няма любов и няма изгледи скоро да има.

Интересно. Ще споделиш ли това как го разбра ;D

Иначе за тълкуването на съня смятам, че следният текст би ти свършил работа, макар и да не става дума точно за любов :blink:

"Да видите пеперуда в съня си, е знак за желанието ви да се задомите или установите на едно място. Пеперудите също са символ на креативността, романтиката, радостта и духовността. Може би преживявате трансформация към нов начин на мислене.Ако видите пеперудас красиви цветове, е знак че ще оставите добри впечатления у някой важен за вас човек в близките няколко дни."

*

Uran

• 6041
« Отговор #308 -: Юни 18, 2010, 05:41:03 pm »
Снощи сънувах, че се разхождам до някаква река и изведнъж една много голяма кафява пеперуда (приличаше на вида Тигрово око) долетя и кацна на ръката ми. Аз и се усмихнах  ;D и започнах да я разглеждам. Чувствах се щастлива и спокойна...
Какво мислите?

П.П. Прочетох тълкуванията в съновниците за пеперудите. Но в живота ми на този етап няма любов и няма изгледи скоро да има.
В някои култури пеперудите са душите на мъртви предци.

Пеперуда  Щастието не е вечно.Помислете как да осигурите живота си.

*

abroad

« Отговор #309 -: Юни 18, 2010, 07:05:50 pm »
харесвам един мъж, но не е споделно  :(

Не си слагай сама излишни ограничения. Заобикалящата ни среда като правило поставя достатъчно такива :blink:

п.п. Настоявам си на постнатия текст, в такъв случай ;)

« Отговор #310 -: Юни 18, 2010, 07:12:09 pm »
харесвам един мъж, но не е споделно  :(

Не си слагай сама излишни ограничения. Заобикалящата ни среда като правило поставя достатъчно такива :blink:

п.п. Настоявам си на постнатия текст, в такъв случай ;)

Да, има резон в думите ти :blink:

*

holanda

« Отговор #311 -: Юни 24, 2010, 05:03:21 am »
сънувах,че вървя в коридор със затворени очи,защото знаех,че ме наблюдават,а не исках да изглеждам уязвима/странна логика/...от различни врати се чуваха писъци и истерични смехове,а аз не трябваше да спирам и да си отварям очите.В един момент обаче усетих странно присъствие на човек,който ходи пред мен.Обзе ме любопитство да видя как изглежда и си отворих очите.В този момент се отвори някаква врата,някои ме задърпа в стаята,а аз знаех,че не трябва да влизам там и се опитах да избягам..тръгнах да тичам по коридора,а вратите от всяка стая започнаха да се отварят и затварят..... :-X :-X.

« Последна редакция: Юни 24, 2010, 05:18:27 am от жълтолилава »

*

holanda

« Отговор #312 -: Юни 24, 2010, 06:53:38 am »
сега се замислих над съня си..коридора ще намеря какво значи,вратите показват избора и възможностите..а в съня,всичко се случваше в мазето на някаква къща май,бях със затворени очи,но го чувствах по този начин.А писъците бяха ужасяващи,от всяка врата се чуваха най-различни :'(.Не ми е ясно какво би трябвало да значи мъжа пред мен,не мисля,че  ne беше от лошите..просто ме водеше...

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #313 -: Юни 24, 2010, 06:58:46 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:08:48 pm от kris »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #314 -: Юни 24, 2010, 07:03:11 am »
аз пък сънувах странен сън след, който съм много весела с настроение...та даже си пея една чалга песен, която не съм слушала ...палиш, палиш ...мойто тяло ...щом го погалиш...... ;D пък и аз чалга не слушам по принцип....
много странно много смешно ми беше в съня ми макар да не беше кой знае какво.....сънувах едно момче по, което си падах преди години....ама предполагам ако го видя пак ще се впечетля.....
 :blink: ;D

*

holanda

« Отговор #315 -: Юни 24, 2010, 07:08:07 am »
аз пък сънувах странен сън след, който съм много весела с настроение...та даже си пея една чалга песен, която не съм слушала ...палиш, палиш ...мойто тяло ...щом го погалиш...... ;D пък и аз чалга не слушам по принцип....
много странно много смешно ми беше в съня ми макар да не беше кой знае какво.....сънувах едно момче по, което си падах преди години....ама предполагам ако го видя пак ще се впечетля.....
 :blink: ;D
и аз да бях сънувала разни момчета на фона на ретро-чалгичка..май щеше да ми е по приятно  ;D ;D ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #316 -: Юни 24, 2010, 07:11:39 am »
сънувах,че вървя в коридор със затворени очи,защото знаех,че ме наблюдават,а не исках да изглеждам уязвима/странна логика/...от различни врати се чуваха писъци и истерични смехове,а аз не трябваше да спирам и да си отварям очите.В един момент обаче усетих странно присъствие на човек,който ходи пред мен.Обзе ме любопитство да видя как изглежда и си отворих очите.В този момент се отвори някаква врата,някои ме задърпа в стаята,а аз знаех,че не трябва да влизам там и се опитах да избягам..тръгнах да тичам по коридора,а вратите от всяка стая започнаха да се отварят и затварят..... :-X :-X.

този мъж не е ли някаква тайна или някакъв скрит играч в живота ти....за който подозираш и усещаш, че има влияние в живота ти в някаква ситуация .....но не се показва кой е...пък и ситуацииите не ти позволяват да разбереш....?
 :-\ ммм предполагам де.... :-[

*

holanda

« Отговор #317 -: Юни 24, 2010, 07:15:52 am »

този мъж не е ли някаква тайна или някакъв скрит играч в живота ти....за който подозираш и усещаш, че има влияние в живота ти в някаква ситуация .....но не се показва кой е...пък и ситуацииите не ти позволяват да разбереш....?
 :-\ ммм предполагам де.... :-[
епа,можИ ;D..въпреки,че не го тълкувам като някои определен човек,за когото незнам,че съществува..а по-скоро като някакво абстрактно понятие,отразяващо нещо..което ми убягва като вероятно значение

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #318 -: Юни 24, 2010, 07:25:25 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:08:55 pm от kris »

*

Uran

• 6041
« Отговор #319 -: Юни 24, 2010, 10:53:20 am »
сега се замислих над съня си..коридора ще намеря какво значи,вратите показват избора и възможностите..а в съня,всичко се случваше в мазето на някаква къща май,бях със затворени очи,но го чувствах по този начин.А писъците бяха ужасяващи,от всяка врата се чуваха най-различни :'(.Не ми е ясно какво би трябвало да значи мъжа пред мен,не мисля,че  ne беше от лошите..просто ме водеше...

Жълтолилава, има голяма вероятност да сгрешиш и ти го знаеш.
Любопитството погуби котката.