Не знам, Ванила, аз не съм много по тълкуването на сънища, но ми се струва, че си притеснена от нещо, нещо те стресира и чувстваш нужда да направиш нещо, да вземеш някакво бързо решение, за да предотвратиш последици. Усещаш се притисната от някаква заплаха *рояка насекоми*, а в същото време знаеш, че имаш подкрепа - *баща ти*, който е до теб, а и си на своя територия - *пред вашия блок*. Страх те е от нещо - *насекомите*, и искаш да имаш контрол над ситуацията, но знаеш, че и дори нищо да не направиш, съдбата те закриля - праща *гръмотевици*, за да убие *рояците*.
За първия ти сън - бягане из затворена сграда, тип стол, затвор, болница - много деца сънуват такива неща в детството си, когато се чувстват самотни и имат нужда да споделят, да се хванат за нещо топло и познато тип *мама*, и сигурно - *да намерят изхода* от объркаността на чуждата затворен а сграда *студен и празен затвор*, и да си отидат в къщи при мама, на топло и познато... Този сън не е хич нетипичен за деца и млади хора 
Почини си, и опитай да споделиш истинските си притеснения от реалността, която те заобикаля, с някого, на когото имаш доверие 
belika мерси за тълкуванията ....много си права .....всичко, за което си писала има голям смисъл и е много вярно..
третият ми сън беше, че сме в наякакъв апартамент на някакво събиране с някакви хора...и по някакъв начин се озоваваме на балкона...или аз поне...и в този момент гледам небето с облаци леко тъмни...и се появява някакво явление като северното сияние...със син цвят ...и след малко виждам една картинка на избухнала звезда това беше бетългейз ..беше мнгог красиво с много цветове като снимките на телескопа хъбъл на тези мъглявини....но после стана едно много облачно започнаха едни светкавици и трещения по цялото неб...то стана черно и започнаха едни странни явления като светещи в цветовете на дъгата дупки, от които излизаше ток и не се знаеше какво може да стане....беше много страшно...небето продължи да става много черно и с тези дупки и светкавици беше много гадно...гледахме по телевизията и се очакваше дъжд...там казаха, че се е нарушила една от обвивките на земята...и климата се променял .....в същност щеше да вали...аз се по-успокоих...малко, но след това Годпод се появи и каза, че в същност не знаел това явление как точно ще се отрази на земята, защото не бил Господ на други планети...и в същност каза, че валежите най-вероятно ще са безспирни и обилни....аз много се притесних, защото не мога да плувам а това, което разбрах в съня си беше, че едва ли не потоп ще има....и всичко щеше да се промени много бързо за цялата планета....и ми беше много гадно...ама после незнам какво стана...картинитр бяха доста ярки и впечетляващи в този сън и усешането беше много силно като филм на ужасите малко...

:lol:
много странен сън... :lol: