снощи сънувах сън,ама си беше нещо като филм.
Виждам себе си и някакво момиче (с дълга чуплива червена коса),което в съня ми е най-добрата приятелка.Приели са ни в специално училище,някъде далеч,преподавателите са доста странни и всъщност аз исках да вляза там заради приятелката ми,колкото да не се разделяме.
Приеха ни заедно,но имаше някакъв проблем с резултатите,не съм преписвала,но и нищо незнаех.. имахме един надзорник* ,много злобен,с шапка и яркочервена коса,като цирков герой,но от лошите .Точно той проверяваше теста ми и веднъж,докато бързахме за някъде с приятелката,спира ме в коридора и вади теста,който се оказа,че е преправен.Странното беше,че аз незнаех как са ме приели,но и никакви машинации не бях правила и сега теста се оказва преправен някакси.После се махна,но ми беше насрочил дата за среща с директора.
А това училише наистина беше странно,спахме в някакви малки стаички като дрешник,самото училище беше много необичайно,водеха го специално,но какво точно правехме,така и не разбрах.Аз се видях с тъмносин костюм като на автопилот

. И понякога правехме представления,но докато сънувах все се виждах преди или след представлението и незнам точно от какво естество е..До нашата стаичка бяха другите момичета от специалното училище,понякога ги заговарях,а приятелката ми ме ревнуваше.. :unsure:
в някакъв момент се появи една друга,реална моя стара приятелка,с която в съня излизах няколко пъти,ходехме до тях,трябваше да правим нещо,а това изглежда много нарани моята фриндка и тя започна да върши глупости,за които аз незнаех много,защото излизах с тази.
След известно време се връщам в училището (чувството беше като за след няколко месеца) да говоря с директора за преправения тест. Събирането беше във физкултурен салон,а те седнали срещу мен на обикновени масички като жури. Директора също беше цирков представител и не можеше да говори,само си отваряше устата,а ''лошия надзорник'' с червената коса изговаряше думите с друг тембър,т.е. този,който е на директора..
не си спомням присъдата,мисля че всичко мина добре и аз се качвам на по-горните етажи,където са стаичките с учениците, да си събирам нещата и да видя старата си приятелка. Качих се,погледнах надолу и я видях..беше откачена,танцуваше като луда и като ме погледна,започна да се смее..приличаше на онези психари,на които като не им даваш хапчетата,пощръкляват :lol: Както се смееше и ме гледаше,нещо й стана,припадна и умря

* докато си мислех..хрумна ми,че тази червенокоса приятелка е някаква част от мен,но коя точно..