Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540189 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1200 -: Февруари 27, 2011, 02:37:33 am »

Христова 31  :blink:

Христовата не е ли 33? :-\

Така е ,дадох едно "рамо" от мен  ;)

;D ;) Добре,само питах,да не би аз да съм в грешка  :blink:

« Отговор #1201 -: Февруари 27, 2011, 03:14:49 am »
има ли някой който иска да ми каже нещо за моя сън?той е малко по назад.благодаря
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1202 -: Февруари 27, 2011, 05:47:03 am »
хем е сън хем е като истинско чуство за реалност.сънувам_виждам на сън следния епизод в болница съм лежа в стая която е с 3 легла аз съм на второто.до леглото ми е застанал и ме гледа дядо ми който почина наскоро заедно с други и непознати за мен хора мъже и жени не бяха много на брой облечени с бели дрехи и имаха като ореоли над главите си.в същото това време аз или по точно душата ми е високо на тавана в ъгъла над вратата и всичкото това го виждам от високо.гледам си тялото което е в сегашно време и възраст.само да уточня че този сън или видение не е сънуван скоро а преди няколко години назад във времето малко след като почина дядо ми.незнам какво значи не ми дава мира периодично си го припомням.какво ли значи?какво е тълкуването очаквам с нетърпение предварително благодаря

Не ми прилича на сън.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1203 -: Февруари 27, 2011, 06:30:13 pm »
Сънувах,че раждам.Раждането не беше трудно,даже май доста бързо стана.Тъкмо пристигаше "таткото",аз съвсем за малко хванах бебето,което беше увито в някаква пелена,май беше розова,макар да не помня пола на бебето и му го подадох  :-\ той седна до мен,държеше бебето,а аз си лежах и си мислех как вече е станал баща и още толкова млад има дете  :unsure: от мен.Макар че вътрешно знаех,че ние с него няма да сме заедно,даже в тоя момент не бяхме заедно/смисъл като двойка/.Видях баща му и майка му,бяха дошли и те,и един от двама им ми каза,че той/''таткото''/щял да ми подари нещо,не знам дали каза някаква смимка,не съм много сигурна какво беше,за 8ми март.  :-\

Между другото "таткото" е оня Лъв,обаче не разбирам що го сънувам,като всичко приключи вече.  :-\ Вие как мислите?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1204 -: Февруари 27, 2011, 06:59:40 pm »
Сънувах,че раждам.Раждането не беше трудно,даже май доста бързо стана.Тъкмо пристигаше "таткото",аз съвсем за малко хванах бебето,което беше увито в някаква пелена,май беше розова,макар да не помня пола на бебето и му го подадох  :-\ той седна до мен,държеше бебето,а аз си лежах и си мислех как вече е станал баща и още толкова млад има дете  :unsure: от мен.Макар че вътрешно знаех,че ние с него няма да сме заедно,даже в тоя момент не бяхме заедно/смисъл като двойка/.Видях баща му и майка му,бяха дошли и те,и един от двама им ми каза,че той/''таткото''/щял да ми подари нещо,не знам дали каза някаква смимка,не съм много сигурна какво беше,за 8ми март.  :-\

Между другото "таткото" е оня Лъв,обаче не разбирам що го сънувам,като всичко приключи вече.  :-\ Вие как мислите?

Мисля , че ще се освободиш от някаква тежест , а *таткото* е присъствал вероятно дълбоко в подсъзнанието и в мислите ти....С този сън вероятността да се освободиш от мислите за него е твърде голяма... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1205 -: Февруари 27, 2011, 07:37:45 pm »
Всъщност аз последно време спрях да мисля за него,понякога се прокрадва в мислите ми,но вече не чувствам към него това,което някога,нещата се промениха просто,даже ме обиди в един от последните ни разговори,като ме попита нямам ли следваща ''цел'',тоест някой друг  :angry: така че съм го зачеркнала от списъка.
И аз си помислих,че е възможно да значи освобождаване от някакъв товар,ама какъв точно,при условие,че спрях вече да мисля за него  :-\

Между другото часта,която не разбирам е това,че щял да ми подари нещо за 8ми март - той никога нищо не подарява-но мислейки го 8ми март по български го възприемаме повече като празник на майката,докато на запад е празник на работещата жена,та като се предположи,че на сън съм станала ''майка'',и то на неговото дете,може би е нормално да покаже някаква благодарност,макар че честно казано на сън ми беше все едно дали ще ми подари нещо или не,просто се учудих,тъй като той не прави подаръци никога.
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 07:51:37 pm от Last_Kiss »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1206 -: Февруари 27, 2011, 07:54:47 pm »
Едва ли най-важното в случая е подаръка... :blink:
Изненадата от него всъщност е онова което очакваш да ти се случи...
Според мен тази връзка е прекъсната от съзнанието ти , но не и на подсъзнателно ниво...

« Отговор #1207 -: Февруари 27, 2011, 08:02:43 pm »
Едва ли най-важното в случая е подаръка... :blink:
Изненадата от него всъщност е онова което очакваш да ти се случи...
Според мен тази връзка е прекъсната от съзнанието ти , но не и на подсъзнателно ниво...

:blink: Нищо не очаквам вече,уморих се да го чакам,да очаквам и какво ли още не.....
Благодаря ти,може и да е така.  :wub:

*

holanda

« Отговор #1208 -: Февруари 27, 2011, 08:35:34 pm »
снощи сънувах сън,ама си беше нещо като филм.

Виждам себе си и някакво момиче (с дълга чуплива червена коса),което в съня ми е най-добрата приятелка.Приели са ни в специално училище,някъде далеч,преподавателите са доста странни и всъщност аз исках да вляза там заради приятелката ми,колкото да не се разделяме.

Приеха ни заедно,но имаше някакъв проблем с резултатите,не съм преписвала,но и нищо незнаех.. имахме един надзорник* ,много злобен,с шапка и яркочервена коса,като цирков герой,но от лошите .Точно той проверяваше теста ми и веднъж,докато бързахме за някъде с приятелката,спира ме в коридора и вади теста,който се оказа,че е преправен.Странното беше,че аз незнаех как са ме приели,но и никакви машинации не бях правила и сега теста се оказва преправен някакси.После се махна,но ми беше насрочил дата за среща с директора.

А това училише наистина беше странно,спахме в някакви малки стаички като дрешник,самото училище беше много необичайно,водеха го специално,но какво точно правехме,така и не разбрах.Аз се видях с тъмносин костюм като на автопилот  :-\. И понякога правехме представления,но докато сънувах все се виждах преди или след представлението и незнам точно от какво естество е..До нашата стаичка бяха другите момичета от специалното училище,понякога ги заговарях,а приятелката ми ме ревнуваше.. :unsure:

в някакъв момент се появи една друга,реална моя стара приятелка,с която в съня излизах няколко пъти,ходехме до тях,трябваше да правим нещо,а това изглежда много нарани моята фриндка и тя започна да върши глупости,за които аз незнаех много,защото излизах с тази.
След известно време се връщам в училището (чувството беше като за след няколко месеца) да говоря с директора за преправения тест. Събирането беше във физкултурен салон,а те седнали срещу мен на обикновени масички като жури. Директора също беше цирков представител и не можеше да говори,само си отваряше устата,а ''лошия надзорник'' с червената коса изговаряше думите с друг тембър,т.е. този,който е на директора..

не си спомням присъдата,мисля че всичко мина добре и аз се качвам на по-горните етажи,където са стаичките с учениците, да си събирам нещата и да видя старата си приятелка. Качих се,погледнах надолу и я видях..беше откачена,танцуваше като луда и като ме погледна,започна да се смее..приличаше на онези психари,на които като не им даваш хапчетата,пощръкляват  :lol: Както се смееше и ме гледаше,нещо й стана,припадна и умря  :-X

* докато си мислех..хрумна ми,че тази червенокоса приятелка е някаква част от мен,но коя точно.. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #1209 -: Февруари 27, 2011, 10:58:06 pm »
Най-сексуалния символ в сънищата е косата... :rolleyes: Наблюдавам , че често присъства акцент в сънищата ти , като червения цвят доминира... :rolleyes:
Обърни внимание на тази част от живота си....
В съня ти има винаги емоция ,неосъзнаване , стрес и страх....това ме навежда на мисълта , че не си наясно все още с целите си... :wub:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1210 -: Февруари 28, 2011, 12:02:15 am »
какво символизират котките в сънищата.. напоследък често сънувам котки, снощи даже сънувах и зайчета, и папагал..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1211 -: Февруари 28, 2011, 12:35:34 am »
какво символизират котките в сънищата.. напоследък често сънувам котки, снощи даже сънувах и зайчета, и папагал..

Символизира  лицемерие....

« Отговор #1212 -: Февруари 28, 2011, 03:56:18 am »
сънувам че ходим с мъжа ми по брега на море което е спокойно и красиво от дясната ми страна е пясък като високи бабуни  от там се показват е ме наблюдават прасета.бяхме спокойни без напрежение. към края на пътя по който ходихме двамата някой казали ми или сама разбрах някакси незнам точно липсва спомен се уточни че водата която гледаме на морето била лековита и помагала на очите.какво ли ми показва съня? :-\
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1213 -: Февруари 28, 2011, 04:24:04 am »
сънувам че ходим с мъжа ми по брега на море което е спокойно и красиво от дясната ми страна е пясък като високи бабуни  от там се показват е ме наблюдават прасета.бяхме спокойни без напрежение. към края на пътя по който ходихме двамата някой казали ми или сама разбрах някакси незнам точно липсва спомен се уточни че водата която гледаме на морето била лековита и помагала на очите.какво ли ми показва съня? :-\

Да отвориш очите си за проблемите...Да потърсиш отговора в себе си.... :blink:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1214 -: Февруари 28, 2011, 06:51:06 am »
Цял ден спах, вечер пак си спя ... и нищо и нищо не сънувам  ;D. Това чудо какво е? Кога ще сънувам и аз нещо, че да се включа по темата ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1215 -: Февруари 28, 2011, 02:54:17 pm »
Днес си спомням ... ама после ще ви кажа ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #1216 -: Февруари 28, 2011, 07:28:08 pm »
Танина,всички сънуваме,друг е въпроса,че не си спомняш сънищата,значи не са били значими или важни.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1217 -: Февруари 28, 2011, 10:44:22 pm »
Танина,всички сънуваме,друг е въпроса,че не си спомняш сънищата,значи не са били значими или важни.

На мен ми се е случвало да забравя съня си или да си мисля, че не съм сънувала и след време ми се случва нещо и съня се възобновява и си спомням.. нещо като дежа вю.. на вас случвало ли ви се е?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #1218 -: Март 01, 2011, 12:57:38 am »
Случвало ми се е :)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

holanda

« Отговор #1219 -: Март 01, 2011, 02:03:02 am »
Най-сексуалния символ в сънищата е косата... :rolleyes: Наблюдавам , че често присъства акцент в сънищата ти , като червения цвят доминира... :rolleyes:
Обърни внимание на тази част от живота си....
В съня ти има винаги емоция ,неосъзнаване , стрес и страх....това ме навежда на мисълта , че не си наясно все още с целите си... :wub:

уу,чак сега обръщам внимание.
Мда,много съм сексуална.Напоследък особено съм огън и жупел,и..се боря   :haha:

мерси Марайка, за вниманието  :wub: