котките ги сънувах,когато си имах основателна причина.
Екс-Тъ-Зи 
,може би чувстваш,че любовта ти се изплъзва и се опитваш да я подхраниш с повече сексуалност.
-снощи като прочетох за съня ти,аз пък имах 4 малки котенца насън,но не помня какво ги правех.
*Имаше нещо друго,което и сега помня,и като се замисля..сутринта доста задълбах в това къде съм,какво правя и какво пропускам.
В съня ми се появи лъв и идваше към мен.Не е бил с ''лоши намерения'',но беше лъв все пак и мен ме хвана страх.Влязох в сграда,където имаше и други хора,а той продължаваше да се приближава...отвори се врата за асансьор,влязох там набързо,имаше и други хора..а в помещението с лъва остана някакво момиче,оказа се моя приятелка (това с приятелките започна много да се повтаря

)..докато се изкачвах с асансьора мислех как хората ще ме упрекнат за момичето,но също така си и мислех как нищо не казват,защото те са ''спасени''.
После слязох,помещението вече беше във вид на кафене и отидох да седна при момичето,оказа се че лъва нищо не й е направил.Обяснявах й искрените си мотиви,казвах й,че ме е било страх,бях се натъжила и в самия сън мислех как така съм я оставила с лъва,след като винаги се жертвам за другия..а тук постъпих другояче..
момичето ми прости,но не беше много ентусиазирана...после започнахме да ядем сладолед..
някой има ли идея ''що'' значи този лъв в съня ми ?