Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540216 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1220 -: Март 01, 2011, 07:30:56 am »
Най-сексуалния символ в сънищата е косата... :rolleyes: Наблюдавам , че често присъства акцент в сънищата ти , като червения цвят доминира... :rolleyes:
Обърни внимание на тази част от живота си....
В съня ти има винаги емоция ,неосъзнаване , стрес и страх....това ме навежда на мисълта , че не си наясно все още с целите си... :wub:

уу,чак сега обръщам внимание.
Мда,много съм сексуална.Напоследък особено съм огън и жупел,и..се боря   :haha:

мерси Марайка, за вниманието  :wub:

За нищо! :wub:
Удоволствието е за мен! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1221 -: Март 01, 2011, 03:57:35 pm »
Едно време имаше такова ... нещо си ... с врати ...., но не го помня много много ...
Беше нещо от рода на - представи си три врати ... еди си коя за еди си кое ..., абе общо взето не помня какво точно беше, но си спомням някаква червена врата ... От сън спомен няма, нали знайте  ;D

Червената врата беше - секса - и как си го представяме ... беше ме страх да я отворя ... (може и да бъркам...)
« Последна редакция: Март 01, 2011, 06:24:55 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1222 -: Март 06, 2011, 01:40:09 am »
Пак сънувах котка.. и по точно малко сладко котенце.. и исках да го нося с мен, а то ми драскаше ръцете и ме хапеше..
Отивах в някаква болница и трябваше да го държа, за да не избяга, особено в асансьора.. После влязох в една от болничните стаи и там беше брат ми..  :o исках да му занеса котенцето.. но не обръщах внимание на нищо друго, само с котето се занимавах, не съм сигурна под масата или под леглото имаше два плика и котето шумкаше с тях. В единия имаше два хляба, а в другия мекици и остатъци от мекици (същите, които ядох вчера вечерта). И двата плика бяха завързани и аз му чупех от мекиците..
Преди години имах подобен сън, но тогава котки искаха да ми изядат хляба, а аз не им дадох. Тогава баба ми каза, че хляба символизира душата, чистотата, а котките са някакво зло и било хубаво, че не съм им дала хляба..

А сега пък ми направи впечатление, че като сънувам котка и на другия ден винаги виждам една приятелка..
Дали тя има връзка със съня ми или се заблуждавам..
по принцип много обичам котките.. и отношението ми в сънищата винаги е същото като в реалността /с изключение на съня, когато ме бяха нападнали  ;D/
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1223 -: Март 06, 2011, 04:58:12 am »
Тука с Жълтолилава може да си обмените опит с котенцата  ;D, аз котки НЕ сънувам.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

holanda

« Отговор #1224 -: Март 06, 2011, 08:53:47 pm »
котките ги сънувах,когато си имах основателна причина.

Екс-Тъ-Зи :P ,може би чувстваш,че любовта ти се изплъзва и се опитваш да я подхраниш с повече сексуалност.
-снощи като прочетох за съня ти,аз пък имах 4 малки котенца насън,но не помня какво ги правех.

*Имаше нещо друго,което и сега помня,и като се замисля..сутринта доста задълбах в това къде съм,какво правя и какво пропускам.

В съня ми се появи лъв и идваше към мен.Не е бил с ''лоши намерения'',но беше лъв все пак и мен ме хвана страх.Влязох в сграда,където имаше и други хора,а той продължаваше да се приближава...отвори се врата за асансьор,влязох там набързо,имаше и други хора..а в помещението с лъва остана някакво момиче,оказа се моя приятелка (това с приятелките започна много да се повтаря  :-\)..докато се изкачвах с асансьора мислех как хората ще ме упрекнат за момичето,но също така си и мислех как нищо не казват,защото те са ''спасени''.
После слязох,помещението вече беше във вид на кафене и отидох да седна при момичето,оказа се че лъва нищо не й е направил.Обяснявах й искрените си мотиви,казвах й,че ме е било страх,бях се натъжила и в самия сън мислех как така съм я оставила с лъва,след като винаги се жертвам за другия..а тук постъпих другояче..

момичето ми прости,но не беше много ентусиазирана...после започнахме да ядем сладолед..

някой има ли идея ''що'' значи този лъв в съня ми ?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1225 -: Март 06, 2011, 10:39:44 pm »
.

« Последна редакция: Септември 20, 2011, 01:57:24 pm от Hm »

*

holanda

« Отговор #1226 -: Март 06, 2011, 11:01:24 pm »
жълтолилава още сънува подтиснати страсти.  ;D

;D

* сега сериозно,отворих няколко онлайн съновника,дават лъва като положителен знак,за нещо много хубаво,но ако те гони,не било добре.Моя не ме гонеше,приближаваше се,а мен ме беше страх.Не е искал да ме захапе.
Как да го разбирам пък това :-\
« Последна редакция: Март 06, 2011, 11:56:14 pm от жълтолилава »

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1227 -: Март 07, 2011, 06:43:24 pm »
котките ги сънувах,когато си имах основателна причина.

Екс-Тъ-Зи :P ,може би чувстваш,че любовта ти се изплъзва и се опитваш да я подхраниш с повече сексуалност.
-снощи като прочетох за съня ти,аз пък имах 4 малки котенца насън,но не помня какво ги правех.

*Имаше нещо друго,което и сега помня,и като се замисля..сутринта доста задълбах в това къде съм,какво правя и какво пропускам.

В съня ми се появи лъв и идваше към мен.Не е бил с ''лоши намерения'',но беше лъв все пак и мен ме хвана страх.Влязох в сграда,където имаше и други хора,а той продължаваше да се приближава...отвори се врата за асансьор,влязох там набързо,имаше и други хора..а в помещението с лъва остана някакво момиче,оказа се моя приятелка (това с приятелките започна много да се повтаря  :-\)..докато се изкачвах с асансьора мислех как хората ще ме упрекнат за момичето,но също така си и мислех как нищо не казват,защото те са ''спасени''.
После слязох,помещението вече беше във вид на кафене и отидох да седна при момичето,оказа се че лъва нищо не й е направил.Обяснявах й искрените си мотиви,казвах й,че ме е било страх,бях се натъжила и в самия сън мислех как така съм я оставила с лъва,след като винаги се жертвам за другия..а тук постъпих другояче..

момичето ми прости,но не беше много ентусиазирана...после започнахме да ядем сладолед..

някой има ли идея ''що'' значи този лъв в съня ми ?

Жълтурче, мисля, че се притесняваш за нещо излишно, не трябва да се страхуваш, а да поемеш риска. Лъва дали да не го свържем с мъж, който се опитва да навлезе в живота ти? И може би твоята приятелка харесва този мъж, но той не я харесва, а харесва теб..
Просто разсъждавам, не че разбирам, имам богато въображение  ;D
Защо всички сте решили, че съм екстъзи  ;D По принцип няма голямо значение, но ми е интересно  :blink:
xtz - си направих съкращение от екстаз /насладата/  ;D ;D
Поздрави!  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

holanda

« Отговор #1228 -: Март 07, 2011, 08:59:09 pm »
Лъва дали да не го свържем с мъж, който се опитва да навлезе в живота ти? И може би твоята приятелка харесва този мъж, но той не я харесва, а харесва теб..

*Защо всички сте решили, че съм екстъзи  ;D
xtz - си направих съкращение от екстаз /насладата/  ;D

ще я видим тая работа с лъва  :blink:

*незнам за другите,но аз ти помня първия аватар..с едно тепкащо оЧо,зИлено..
и оттам си казах...''Аха ! '' Това си казах. ;D
ама добре,и насладата спада към ''аха''-историите  :P Поздрави  :P

« Отговор #1229 -: Март 08, 2011, 05:19:25 am »
какво значи да сънуваш аборт?нямаше болка
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1230 -: Март 08, 2011, 08:32:20 am »

Ще изчистиш нещо...безвъзвратно....Прецени обаче преди това...,дали си струва... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1231 -: Март 08, 2011, 04:39:33 pm »
Разрешаване на проблем, разчистване на отношения..в този дух.

« Отговор #1232 -: Март 08, 2011, 07:04:56 pm »
Аз пък тази сутрин сънувах интензивно (както обикновено) но един сън ми се запечата в съзнанието. Та сънувах че влизам в дома на близки познати и започвам да се разхождам из стаите, във всяка стая имаше по някой, а в една от тях бебе на около 5-6 месеца и спеше посредата на една голяма спалня. След като обиколих още 2 стаи се върнах в стаята на бебето, но го нямаше! Отидох да кажа на домакините, а то тичаше пред мен! Не ходеше, а тичаше при това все по-бързо! След като стигна при роднините си започна да бълбека нещо (до се опитва да говори), говореше си на бебешки, след секунди започна да произнася много точно някои по-сложни думи и след още няколко секунди започна да говори ясно, отчетливо и бързо с много подредена мисъл!!!  :unsure: И това беше бебе на около 5 месеца!

Как го тълкувате вие този сън, щото аз си имам мое тълкуване, но искам и още мнения, за да съм обективна  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #1233 -: Март 14, 2011, 01:36:35 am »
сънувам че пресичам пешаходна пътека и на нея намирам 2 ръкавици направени на топка една в друга.бяха носени явно от др.човек но и бяха май изгубени.а и като цвят ги видях като светло бежави.даже си направих така бърза сметка че дори ще ми паснат на ботушите
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #1234 -: Март 14, 2011, 02:27:56 am »
Здравеите, моми4ета
Тази сутрин сънувах, 4е правя екскурзия с туристи4ески кораб, круиз някакъв си, наслаждавах се на синйото море и в един момент виждам сина ми облакътен на прозореца на кухнята ми, но от външната страна, а ние сме на 2 етаж и се събудих в страх. Но най странното беше, 4е дори и с отворени очи продължавах да го виждам по този на4ин, на няколко пъти отварях и затварях о4и, докато не из4езна видението. След това му се обадих по телефона да го чуя и той ми каза, 4е е добре и подготвя проект за изпита в понеделник.  Аз много рядко сънувам и се питам какво ли може да означава този сън.

« Отговор #1235 -: Март 16, 2011, 05:07:44 pm »
Снощи сънувах броколи? Някой да има идея какво може да означават зеленчуци в съня :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1236 -: Март 16, 2011, 06:51:50 pm »
Снощи сънувах броколи? Някой да има идея какво може да означават зеленчуци в съня :unsure:

Принципно е знак за яд....
Дано не съм права! :blink:

*

holanda

« Отговор #1237 -: Март 16, 2011, 08:51:22 pm »

аз онзи ден правих панирани броколи и се похвалих на няколко човека,може да си го уловила  :blink:

(слагам усмивка,защото наистина е възможно)

« Отговор #1238 -: Март 16, 2011, 08:56:43 pm »
Марая, благодаря :blink:
Жълтолилава, да възможно е. И аз много обичам броколи :mellow:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1239 -: Март 17, 2011, 09:41:22 am »
:)
« Последна редакция: Юли 26, 2011, 02:48:37 am от Shreya »