Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540563 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1280 -: Април 19, 2011, 04:38:29 pm »
Марая, в ноща на 12 април.

Защо не ми писа? :'( :'( :'(...

Ти си получила инфо и трябваше да ме предупредиш.... :'(

Съня се е отнасял за мен....Моля те разкаьи ми повече подробности...на лични.... :'( :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1281 -: Април 19, 2011, 06:03:13 pm »
Не помня точно съня, НО починалата ми баба ме целуна по бузата и сякаш действително усетих влагата от устните й. :-X
Отделно ..някакви обувки, боти в черен и кафяв цвят се мяркаха..
????

*

holanda

« Отговор #1282 -: Април 20, 2011, 03:02:24 am »
Не помня точно съня, НО починалата ми баба ме целуна по бузата и сякаш действително усетих влагата от устните й. :-X
????

Уран ,
да не би и ти да влияеш на сънищата си ? Забелязала съм,че се притесняваш за здравословното си състояние ,много вероятно е съня да е повлиян от тези тревоги ..

*снощи се спуках от сънища ,от фантастични революционни до разни по-битови като този ,че с няколко бивши съученички бяхме гонени от млада черна крава ..обикаляхме и се въртехме само покрай една сграда,която имаше пролуки за скъсяване на пътя..

тези ми сънища скоро няма да свършат като че ли .

та и ти не се притеснявай и не мисли най-лошото  ;) и сестра ми,и майка са сънували целувка от починалата ми прабаба .Без последствия за тях.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1283 -: Април 20, 2011, 08:47:39 am »
????

Целувката е раздяла! Споко Уран.....имаш сигнал , че се грижи за теб от небето! ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1284 -: Април 20, 2011, 09:48:00 pm »
сънувам че ходя заедно с папата през държавите и разглеждаме забележителностите.странното е че нищо не си говорихме просто бяхме заедно и ходехме.какво ли значи съня?който може да го разтълкува да пише. 
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #1285 -: Май 02, 2011, 03:23:39 pm »
.
« Последна редакция: Май 07, 2011, 10:28:18 pm от romantica »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1286 -: Май 03, 2011, 07:39:06 pm »
тцъ тцъ тцъ снощи пак сънувах дивотии разни...

обаче най-интересното беше, че пак си летях и от високото в небето рисувах със звук в някакво поле /като кръговете в нивите/. първо направих кръг, а после се опитах да направя икосаедър вътре. е, като за сефте стана грозничко, ма все пак това ми беше първият опит  ;D ;D ;D

е туй ако някой успее да го разтълкува, ши го разцалувам навсякъде  :57: :88: :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #1287 -: Май 03, 2011, 08:05:14 pm »
първо направих кръг, а после се опитах да направя икосаедър вътре. е, като за сефте стана грозничко, ма все пак това ми беше първият опит   

Провокирана е творческата ти страна по по-особен начин .... или някакви професионални предизивикателства има пред теб, за които се чувстваш мааалко неподготвена.( но само малко)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1288 -: Май 03, 2011, 08:15:06 pm »
първо направих кръг, а после се опитах да направя икосаедър вътре. е, като за сефте стана грозничко, ма все пак това ми беше първият опит   

Провокирана е творческата ти страна по по-особен начин .... или някакви професионални предизивикателства има пред теб, за които се чувстваш мааалко неподготвена.( но само малко)

а  :o  мчи нищо на творческият фронт, а на работният/професионалният па изобщо - все още съм си максимално безработна  ;D ;D ;D 

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1289 -: Май 04, 2011, 03:18:00 am »
Вещичке да не идват да те вземат вече  :57: :57: :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1290 -: Май 04, 2011, 04:49:21 am »
Вещичке да не идват да те вземат вече  :57: :57: :57:

ако ма вземат ще ти пратя факс отгоре  :rolf:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1291 -: Май 04, 2011, 11:48:45 pm »
снощи сънувах много интересен сън:

живота на Земята е като електронна игра - нива, кръстопътища и прочее. аз съм един от създателите на тази игра. като последен реверанс към нея всеки един от създателите трябва да се въплъти в тяло в Края на дните за да усети собственото си творение и да помогне на хората, на които трябва. намирах се в космически кораб над Земята. Земята долу беше чиста и неопетнена, а някак имаше и Земя в кораба на която течаха съвременните страсти - крале, убийци, злоба, кражби, лъжи и прочее дивотии от реалният живот. налагаше се да помагам на някои хора. в един момент трябваше да оставя хората, които са добри и които съм преценила на Земята долу, където беше безопасно и цареше абсолютна хармония и любов. не можеше да кацне кораба и затова трябваше да пускам хората в едно красиво езеро - да паднат на меко във водата. когато пуснах и последния човек те ме извикаха да остана с тях. бях почти на ръба да скоча при тях, но нещо ме спря - имах още работа на кораба... и се събудих...  :unsure:

ммм даааа и чичко Фройд би си скъсал дипломата тука  :rolf:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1292 -: Май 05, 2011, 12:01:42 am »
:rolleyes:

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:08:54 am от Синухе »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1293 -: Май 05, 2011, 12:09:25 am »
Как бе,имаш неосъзнат копнеж към мръсотийката горе,сиреч се чувстваш адекватна само в екшъна  ;D

знаеш ли колко пъти съм си мислела за новата Земя и какво ще се прави там. да бе - ще има любов, космически гости, развиване на умения и прочее... ама некак ЙЕкшън няма бе  ;D ;D ;D  ще трябва да се измисли нещо друго там за забавление  ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1294 -: Май 05, 2011, 12:12:27 am »
Ами той сигурно за това Оня Горе след като е примрял от скука е решил да се манифестира и е създал творението в което да си играе със Себе си .Много хубаво не е на хубаво  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1295 -: Май 05, 2011, 12:27:48 am »
Ами той сигурно за това Оня Горе след като е примрял от скука е решил да се манифестира и е създал творението в което да си играе със Себе си .Много хубаво не е на хубаво  :P

ебаааааааааси скуката бих казала аз  :rolf: :rolf: :rolf:

« Отговор #1296 -: Май 06, 2011, 05:06:43 pm »
  Сънувах сън, но всичко беше много живо с цветове, фигури и образи. Което е рядко за мен. По принцип сънувам, но не виждам лица, просто знам, че е еди кой си...Нещо от сорта. А сега всичко си го изживях и усетих...
  Действието сякаш се развиваше в 3 паралелни реалности /едната в Германия, другата в майчината къща на село, другата в бащината тук/. Оказвам се в Германия, съвсем сама, привечер и установявам че съм имала огромен късмет да улуча мястото където живее бившата ми тръпка. Гледам на балкона на един блок простряни килими и си викам ееее, тук трябва да живее, щото тез килими съм ги виждала на снимки на неговото жилище във Фейса....само че не можех да ида при него, огромна тъга ме налегна. Седнах до едни кошове в тъмното и около мен се появиха няколко леки жени. Казаха че има басейн, вдигнах се от там и тръгнах към басейна, качих се някак си на някаква яхта, басейна изведнъж се оказа море, а аз се хванах на някакви перила и като гимнастик на успоредка се въртях ли въртях - във въздуха, във водата, по едно време все едно че бях делфин, почувствах се в тялото на делфин....с такъв кеф се пльосках и се хвъргах - над, под, във водата...Изведнъж стана време за ходене, казаха че ще се затваря басейна и аз се оказах пред ниско хълмче със зеленина и си викам моето село е еееей там на югоизток и тръгнах по склона. Уж тръгнах към село, оказах се в къщи и трябвало да се изкъпя, видях брат си и снахата, брат ми се мъчеше да насоса някви маркучи за душ, а в следващия момент се виждам на село в стаичка с вуйните си на легло. И сестра ми със зетя пристига и моя приятелка с тях, която явно съм чакала и й се радвам, че я виждам и взех лицето й в шепите ми, казвайки че изглежда добре /съвсем скоро беше оперирана/. И отново се пренасям на пътечката за бабината къща, трябваше да мина през една ограда от изсъхнал жив плет, но беше широка и не можех да я прескоча, та за това взех няколко клони от изсъхналата трънка и отдолу се показа двойка сплетени змии - оооо, си рекох хванах любовния ви период, брей кви хубави изписани пепелянки. Змиите сякаш се усмихваха. Помислих си само, че не трябва да ги закачам...
   Та за съня - тръпката в Германия, сънувам го, понеже в реалността просто го погребах - погребах всички чувства към него....някак си ги зарових в себе си. Но в сънищата това избива - изпитвам и болката и тъгата и то толкова дълбоко, явно трябва да се преоделее, ако не наяве, то на сън.
    Бабината къща на село /майчината/ - често сънувам местността там, явно имам някви дълбоки кармични спомени, сънувах най-близките си хора и това малко ме плаши. Вероятно някой ще си иде пак от родата....А змииите - не знам, хем, ме беше страх, хем се радвах, че за първи път виждам толкова добре изографисани пепелянки и от толкова близо.....

*

Uran

• 6041
« Отговор #1297 -: Май 06, 2011, 05:37:15 pm »
 Престоят ти в Германия- бременна и сама е бил доста травмиращ и дори да си мислиш, че си се справила с това, чрез сънищата си на ново го преживяваш.
Интересно е след такъв сън, свързан с тази част от миналото ти, по какъв начин се будиш. С чувство за облекчение, че си тук на сигурно? Без особени емоции? Други чувства?

Образите свързани с минало, с детство, с периоди, в които сме били щастливи, безгрижни, защитени, са лек за наранената ни душа. В къщата на баба ти умът ти си почива и душата ти се лекува. :blink:
« Последна редакция: Май 06, 2011, 05:55:42 pm от Uran »

« Отговор #1298 -: Май 06, 2011, 05:51:29 pm »
    Опитвам се да разтълкувам съня, някой път в полубудно съзнание го правя и след това забравям, само си спомням че сънувах нещо много интересно. Този път първо си го преразказах, уви не се събуждам с чувство на облекчение......някаква обърканост в главата и питанки. Отделно, че в съня емоциите бушуват - ту болка и тъга, после еуфория, а после любопитство и мъничко страх...Събудих се по-скоро с чувство на някакво неопределено очакване...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1299 -: Май 06, 2011, 05:57:41 pm »
 Вероятно не си "погребала" голямата си любов. Искаш да разбереш каква е причината любовта ви да не се случи по необходимия начин или по-правилно е защо любовта ви се случва точно по този не добър за теб начин. :blink: