Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540258 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1520 -: Ноември 03, 2011, 08:32:39 pm »
снощи сънувах много интересен сън:

живота на Земята е като електронна игра - нива, кръстопътища и прочее. аз съм един от създателите на тази игра. като последен реверанс към нея всеки един от създателите трябва да се въплъти в тяло в Края на дните за да усети собственото си творение и да помогне на хората, на които трябва. намирах се в космически кораб над Земята. Земята долу беше чиста и неопетнена, а някак имаше и Земя в кораба на която течаха съвременните страсти - крале, убийци, злоба, кражби, лъжи и прочее дивотии от реалният живот. налагаше се да помагам на някои хора. в един момент трябваше да оставя хората, които са добри и които съм преценила на Земята долу, където беше безопасно и цареше абсолютна хармония и любов. не можеше да кацне кораба и затова трябваше да пускам хората в едно красиво езеро - да паднат на меко във водата. когато пуснах и последния човек те ме извикаха да остана с тях. бях почти на ръба да скоча при тях, но нещо ме спря - имах още работа на кораба... и се събудих...  :unsure:

ммм даааа и чичко Фройд би си скъсал дипломата тука  :rolf:

Току що попаднах на много интересни редове от "Урантия", които обясняват съня ми и го подкрепят. Книгата е уникална и по "голяма случайност" успях да се добера до нея. Това е книга издавана само в няколко държави и естествено няма БГ превод. Аз си я взех на руски  :( . Та криво-ляво ще ви преведа изреченията, които се отнасят до този сън:

"Тези триеднинни правители (тази дума не зная как да я преведа) на свръхвселените никога не утвърждават Сина-Създател в качество на Властелина на Вселената, докато той действитео не не познае възгледите на своите собствени създания чрез фактическият опит получен в следствие на съществуване в средата на тяхното съществуване в облика на самите тези създания. Така тези Синове (мисля, че става дума за децата на Архангел Михаил) стават разумни и чуткими правителями (туй пак не мога да го преведа, но вътрешно разбирам за какво иде реч): те познават различните групи, които правят и на които разпространяват вселенската власт."

Интересно попадение...  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Shreya

• *
  • 414
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1521 -: Ноември 05, 2011, 10:10:24 pm »
 :bedtime2:
« Последна редакция: Ноември 09, 2011, 11:46:47 am от Shreya »

« Отговор #1522 -: Ноември 06, 2011, 10:31:40 am »
сънят се повтаря вече втори път сънувам че раждам момиче.при първия сън беше неясно но все пак го знаех а сега вече е доста по ясен.
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1523 -: Ноември 06, 2011, 10:50:44 am »
На разсъмване днес сънувах, че имам чистак нова, бяла, спортна, двуместна кола и и се кефех на макс. Управлявах я само с мисъл или с два пръста. Цялата кола беше с някакви вдлъбнати надписи /като символи/, но дори и с тях беше невероятно красива. Надписите и те бяха бели, но вдлъбнати навътре по купето... В колата имах чанта - черна, от която извадих няколко пачки банкноти стифирани по някакъв начин и обвити с ластици. Ивадих ги от чантата и ги дадох всички на бившия /тоя па за кво съм го сънувала  :-\ /... После търсих сметана за курабийки в някакъв супермаркет...

Ама, че дивотии...  :unsure:

« Отговор #1524 -: Ноември 06, 2011, 12:42:52 pm »
Ахахаха, Вещееее, и аз сънувам ей такива дивотии много често, супер несвързани, сега поне знам, че има поне един човек с ей такива подобни сънища на моите.  ;D ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1525 -: Ноември 06, 2011, 02:38:15 pm »
Тези дни сънувам отново пълни откачалки, напр. че говоря с хора, които не са хора, а са парче почва.  :-\

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1526 -: Ноември 06, 2011, 06:42:33 pm »
Тези дни сънувам отново пълни откачалки, напр. че говоря с хора, които не са хора, а са парче почва.  :-\

Понеже тълкуването на сънища ми е интересно, искаш ли да го разтълкуваме?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1527 -: Ноември 06, 2011, 11:06:46 pm »
Може би имаш нужда да "приземиш" мислите си или емоциите. Да затвърдиш контактът си със земята.

Имаш желание за нова връзка, която да бъде не само плътска, но и духовна и да ти дава сигурност и стабилност.
Ако вече имаш такава- страхове за връзката, св. със странични хора.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1528 -: Ноември 07, 2011, 09:43:53 pm »
Аз тази сутрин се сънувах как обикалям вечер, сама по една дълга плажна ивица.
После влязох в един бутик по улицата.. вътре си харесах едно много хубаво колие в комплект с гривна. Беше много интересно - от корал, в който преобладаваше червеникаво-оранжевия цвят и на места се премесваше със сиво-синьо, плюс че имаше слюда тук таме, която блестеше много красиво! А верижката му беше от сребро.
Струваше около 50-55лв и въпреки, че майка ми ме беше предупредила да не харча за щяло и нещяло, реших да си позволя покупката.
Бях отседнала с родителите ми в един хотел в близост до плажа. Собственик на хотела беше циганин. Отвън ставаше нещо и се чуваха хора по стълбите в коридора, заключих вратата и се оглеждах в огледалото с новото ми колие на врата а парченцата слюда проблясваха в отражението....
« Последна редакция: Ноември 07, 2011, 10:16:44 pm от Freya »

*

abroad

• 2187
« Отговор #1529 -: Ноември 07, 2011, 09:50:46 pm »
Аз тази сутрин се сънувах как обикалям вечер, сама по една дълга плажна ивица.
После влязох в един бутик по улицата.. вътре си харесах едно много хубаво колие в комплект с гривна. Беше много интересно - от корал, в който преобладаваше червеникаво-оранжевия цвят и на места се премесваше със сиво-синьо, плюс че имаше слюда тук таме, която блестеше много красиво!
Струваше около 50-55лв и въпреки, че майка ми ме беше предупредила да не харча за щяло и нещяло, реших да си позволя покупката.
Бях отседнала с родителите ми в един хотел в близост до плажа. Собственик на хотела беше циганин. Отвън ставаше нещо и се чуваха хора по стълбите в коридора, заключих вратата и се оглеждах в огледалото с новото ми колие на врата а парченцата слюда проблясваха в отражението....

много хубав сън :rolleyes:
дали като отражение на вътрешна пълнота или предугаждането на такава, съчетана с надежда, няма значение

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1530 -: Ноември 08, 2011, 09:06:43 am »
 Аз за втора вечер сънувам, как съм в градския транспорт и си търся билета.
Като дойде контролата се оказа, че имам доста дупчени билети и търся този който съм дупчила последен. 
 Вчера се смях на съня си, обаче и днес се повтори  ;D

Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1531 -: Ноември 08, 2011, 07:29:05 pm »
Като дойде контролата се оказа, че имам доста дупчени билети и търся този който съм дупчила последен. 
Налага ли ви се да правите компромиси със собствените си позиции в името на колектива/социума и т.н.?
п.п.Автобусът, най-общо казано символизира поведението ни в обществото. :blink:

п.п.п.В затруднено положение ли сте? (питам заради контролата и билетчетата) :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1532 -: Ноември 08, 2011, 08:41:26 pm »
Според мен сънят означава връщане към бивш интимен партньор...след достатъчно дълга раздяла.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1533 -: Ноември 08, 2011, 10:02:01 pm »
 Принципно не ми е песен, но определено съм имала и доста по-трудни моменти.
Чудех се, дали това няма да е вид проверка на работата ми, доста документи трябваше да събирам миналата седмица
и вчера предадох "купчинката", може би ще изгубят нещо и ще трябва да го дам пак. Някак това ми идва на ум.
Искат ми нещо/билета/ което знам, че имам  :rolleyes:
Благодаря ви !
Ще споделя какво ще стане, ако стане нещо  :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1534 -: Ноември 14, 2011, 01:52:21 pm »

Сподели как ти се струва.

Може би имаш нужда да "приземиш" мислите си или емоциите. Да затвърдиш контактът си със земята.

Имаш желание за нова връзка, която да бъде не само плътска, но и духовна и да ти дава сигурност и стабилност.
Ако вече имаш такава- страхове за връзката, св. със странични хора.

По-скоро сънувах един "етаж" от пръст, заформен до едно високо стъкло, как пропада надолу, а всъщност беше човек, на който леко му се поскарах.

Сигурност и духовност в отношенията (поне малко) всъщност желае всеки, дори да не си го признава и да не го осъзнава. Е, при мен духовното и финото може би са по-голям фактор, но искам да кажа, че е валидно и за другите хора. Горното (за приземяването) може да е по-валидно, тъй като нерядко съм head in the clouds.

Моят анализ по-скоро клони към впечатлението и негодуванието срещу ентропията около нас, преди всичко духовната, при което съм по-склонен да го видя като израз на пропадането на човека към материализма, поне в нашето общество.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1535 -: Ноември 15, 2011, 07:53:29 am »
Днес сънувах много интересен сън:

На Земята има нашествие от извънземни. Става тотална война за хората на планетата. Извънземните когото ухапят и той става като тях. Бяхме обаче и доста хора, които водехме война срещу тях - от съня си разбрах, че съм много добра с бомби и пистолети   :rolf: . Когато изпохапаха кажи-речи всичко наоколо си тръгнаха от Земята, като оставиха болните и недъгавите си индивиди тука и заминаха със здравите и читавите. Не им пукаше за техните щом не им вършат работа. Не притежаваха такива неща като състрадание и милосърдие.
Като си заминаха се оказа, че любовта ми е заразен и започна да се превръща пред очите ми в тях - растяха му скорпионски щипки вместо длани и някакви пипала по главата, дори характера му се променяше като техния. Обаче първоначално май бях аз в съзнането му, защото усещах него като мен си и чак по-късно съзнанието ми се отдели от него и си станах аз... Тогава го гушнах и му казах, че няма да го оставя и ще бъда с него.

Значи докато сънувам това, през цялото време мозъкът ми го човърка мисълта, че сънувам но и че на този мой любим мутрата му ми е позната отнякъде на яве... В един момент ми просветва, че както е превърнат така като енергетика е същия като бившия ми съпруг на яве... И се събудих. И се чудих сто часа ебаси кармата дето имаме...  ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1536 -: Ноември 15, 2011, 08:25:50 am »

що не пробваш да ми разтълкуваш съня, който бях споделила по-нагоре

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1537 -: Ноември 16, 2011, 01:06:02 pm »
сънувах го преди няколко месеца този сън но беше много странен и ми е интересно какво мислите вие:

аз съм в стаята в която по принцип си стоя, в съседната е мъжът, в който съм влюбена. на стената, която ни дели има огледало и двамата се оглеждаме в него но така че всъщност не виждаме всеки себе си а другия. един вид огледалото е двойно (от двете страни на стената) и същевременно е като стъкло та се виждаме през стената. той започна да ми говори нещо, но аз не го чувах. обърнах се и му казах "не те чувам" остави ме намира сега.
Има явна символика в съня ти...
Нещо ви държи разделени и на разстояние един от друг в реалния живот. Но всъщност мислите един за друг. Той може да се е опитал да скъси дистанцията или може би да направи нещо по въпроса, но ти не си го разбрала и си предпочела да се отдръпнеш.
Как ти се струва това тълкуване?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1538 -: Ноември 16, 2011, 01:13:35 pm »
да, вярно е :blink:
но огледалото ми се вижда доста интересен символ и това, че всеки като се оглежда в него всъщност вижда другия.
много рядко го сънувам, последните няколко пъти сънувам че съм близо до него е душата ми като че ли влиза в него самия :-[

« Отговор #1539 -: Ноември 16, 2011, 03:00:30 pm »
Твърде вероятно да си имате заедно някакви астрални пътувания.  :blink: За огледалото, че отражението е на другия, струва ми се че един вид е сигнал че взаимно се допълвате, правите единно цяло - ти си неговта половинка, той твоята.  :blink: