Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540584 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1540 -: Ноември 17, 2011, 08:54:11 am »
възможно е, имаме опозиция негова луна мое слънце.

ами тази нощ сънувах много интересен сън:
вкъщи съм с мъжа ми и детето, едно такова мрачно, като мъгливо. съседката от горния етаж ни вика щото прокапал покрива, навсякъде беше наслагала кофи да събира водата.
после застанахме до прозореца и макар че беше вечер изгря слънце, ама толкова силно и хубаво. и аз тогава осъзнах че се появява второ слънце, нали истинското вече е залязло. всъщност виждаха се в небето двете слънца - едното изгряло и някак носещо светлина и радост, а другото замъглено в облаци и тъмнина.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1541 -: Ноември 18, 2011, 03:41:38 pm »
Сладурката, съня символизира тягостно усещане и "мрачен" период в семейството ти, проблеми.
Но на мрачния фон на нощта изгрява "второ" слънце, втори шанс. Замъгленото и облачно слънце е в миналото и се скрива, за да изгрее новото - с по-голяма сила. Нещо като "Светлина в тунела". Слънцата символизират нещо като период в живота. Тоест ти си минала през трудния период и той е зад теб и е дал място за нов период, носещ радост и светлина.
Това е моето тълкуване.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1542 -: Ноември 18, 2011, 03:44:42 pm »
Твърде вероятно да си имате заедно някакви астрални пътувания.  :blink: За огледалото, че отражението е на другия, струва ми се че един вид е сигнал че взаимно се допълвате, правите единно цяло - ти си неговта половинка, той твоята.  :blink:
Също клоня към тази интерпретация.  :blink:

« Отговор #1543 -: Ноември 18, 2011, 03:58:58 pm »
Moje li nasun kato vidish,4e niakoi ti e napravil magiia i v deistvitelnosta da ia ima?
Az sunuvah  o4ertan krug (okolo edna pedia) na po4vata v nego imashe kesteni i edin ili dva paiaka!
Interesnoto e 4e znaeh koi mi ia e napravil - Elena (moiata bivsha kolejka)
Opasiavam se 4e naistina moje da ima takova ne6o,daite syvet.
PREDVARITELNO VI BLAGODARIA
zveti88

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1544 -: Ноември 18, 2011, 04:09:46 pm »
Имаш ли проблемни отношения с колежката си, евентуално страхове от нея, доколко си суеверна?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1545 -: Ноември 18, 2011, 04:58:49 pm »
Moje li nasun kato vidish,4e niakoi ti e napravil magiia i v deistvitelnosta da ia ima?
Az sunuvah  o4ertan krug (okolo edna pedia) na po4vata v nego imashe kesteni i edin ili dva paiaka!
Interesnoto e 4e znaeh koi mi ia e napravil - Elena (moiata bivsha kolejka)
Opasiavam se 4e naistina moje da ima takova ne6o,daite syvet.
PREDVARITELNO VI BLAGODARIA
Възможно е по някакъв начин тази твоя колежка да ти е навредила или да ти вреди. Паяците символизират страхове, неприятности, опасност.
Не е задължително да е магия. Освен това ако ти си суеверна и вярваш, че магиите наистина имат действие и че ти е направена такава, нищо чудно да ти "подейства".
Ако не вярваш в това, няма начин да ти повлияе, дори и някой наистина да си въобразява, че ти е направил такава.

« Отговор #1546 -: Ноември 18, 2011, 04:59:46 pm »
tia e mnogo zavistliva
zveti88

« Отговор #1547 -: Ноември 18, 2011, 05:00:49 pm »
mislia 4e tia haresvashe moia pr
zveti88

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1548 -: Ноември 18, 2011, 05:03:26 pm »
Аха... дали тези твои мисли не предизвикват страх у теб? Да не загубиш приятеля си, страх, че тя иска да ти навреди. Може би сънят символизира този твой страх от нея. И да кажем, че страхът ти те кара дори да мислиш че ти е направила магия. Щом и в действителност имаш такива опасения..

« Отговор #1549 -: Ноември 18, 2011, 05:08:22 pm »
ne toi odavna e izbral da bude s men,a puk i ve4e ne ia vijdame
zveti88

« Отговор #1550 -: Ноември 18, 2011, 05:12:38 pm »
az nemoga da ia ponasiam a tia si prikrivashe 4ustvata v dolno licemerie
ne st li sre6ali hora koito o6e ot purviia moment nemoje da ponasiate.
a i mina mnogo vreme ottogava,edvali o6e da se strahuvam
zveti88

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1551 -: Ноември 18, 2011, 05:18:15 pm »
ne toi odavna e izbral da bude s men,a puk i ve4e ne ia vijdame
Дали мога да съдя по думите ти, че по някакъв начин поне в миналото си се чувствала застрашена от нея?
И говорейки за връзката си, ти навяваш съмнения, че си чувствала застрашена и връзката с приятеля ти. Преди.
Вече не я виждате, но явно твоя страх от нея все още се прокрадва подсъзнателно в мислите ти.
Така го виждам аз, иначе вярваш или не, магия нямаш :)
Цитат
a i mina mnogo vreme ottogava,edvali o6e da se strahuvam
Тогава според теб защо си сънувала такъв сън? и както ти каза - имаш опасения да не би наистина да ти е направила магия. Това не е ли настоящ страх?
П.С. Моля използвай кирилица
« Последна редакция: Ноември 18, 2011, 05:24:03 pm от Freya »

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1552 -: Ноември 18, 2011, 06:05:54 pm »
Здравейте  :blink:
Няколко вечера подред сънувам различни превозни средства .Последно сънувах ,че майка ми и баща ми са ми купили кола. Помня само ,че беше червена и  по точно вишнава .Какво може да значи това.... :-\

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1553 -: Ноември 18, 2011, 06:18:58 pm »
Няколко вечера подред сънувам различни превозни средства .Последно сънувах ,че майка ми и баща ми са ми купили кола. Помня само ,че беше червена и  по точно вишнава .Какво може да значи това.... :-\
Ще се освободиш от нещо, от нечие влияние може би. Ако живееш с родителите си или пък  разчиташ много на тях, сънят показва, че е време да започнеш сама да контролираш живота си. Или ще поемеш контрол над дадена ситуация. Пред теб ще се открият нови перспективи във връзка с тези неща.
Може би си  на прага на нещо ново в живота си, което ще осъществяваш с голяма страст. Това може да е и нова любовна връзка. или си в период , в който си обзета от силни страсти, които ти действат като движеща сила.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1554 -: Ноември 18, 2011, 06:41:31 pm »
Ще се освободиш от нещо, от нечие влияние може би. Ако живееш с родителите си или пък  разчиташ много на тях, сънят показва, че е време да започнеш сама да контролираш живота си. Или ще поемеш контрол над дадена ситуация. Пред теб ще се открият нови перспективи във връзка с тези неща.
Може би си  на прага на нещо ново в живота си, което ще осъществяваш с голяма страст. Това може да е и нова любовна връзка. или си в период , в който си обзета от силни страсти, които ти действат като движеща сила.
Благодаря ти много за отговора Венера .Не живея с родителите си ,но дано да е нещо във връзка с любовта ,че съм в такава изолация от доста време, макар че честно казано аз се изолирах сама .След 2-3 месеца прогресивната ми луна минава през АС така че се надявам да се променят нещата

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1555 -: Ноември 18, 2011, 06:52:01 pm »
.Не живея с родителите си ,но дано да е нещо във връзка с любовта ,че съм в такава изолация от доста време, макар че честно казано аз се изолирах сама .След 2-3 месеца прогресивната ми луна минава през АС така че се надявам да се променят нещата
Тъй като основното значение на колата, а и на всяко превозно средство е движение, определено ще имаш раздвижване и промяна в живота. Скоро ще излезеш от нежеланата ситуация и ще постигнеш целите си. Ще станеш по-самоуверана. А това, че родителите са ти подарили колата, вероятно символизира твоята самостоятелност.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1556 -: Ноември 18, 2011, 07:19:01 pm »
.Не живея с родителите си ,но дано да е нещо във връзка с любовта ,че съм в такава изолация от доста време, макар че честно казано аз се изолирах сама .След 2-3 месеца прогресивната ми луна минава през АС така че се надявам да се променят нещата
Тъй като основното значение на колата, а и на всяко превозно средство е движение, определено ще имаш раздвижване и промяна в живота. Скоро ще излезеш от нежеланата ситуация и ще постигнеш целите си. Ще станеш по-самоуверана. А това, че родителите са ти подарили колата, вероятно символизира твоята самостоятелност.
Дано :25: Благодаря за вниманието

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1557 -: Ноември 19, 2011, 01:21:40 pm »
Естествено и аз имам някакви виждания относно тълкуване на чужди сънища, но когато стане въпрос за моите - не се справям.. ако можете да ми помогнете с днешния ми сън ... отново е свързан с превозно средство, както горния споделен..

Карах синьото си колело в някакво малко градче, през деня. Бях по една сенчеста уличка и спрях за да вляза в един павилион, където продаваха стикери. Опитах се да вкарам колелото вътре, но не успях и го подпрях на оградата отвън. Друго момиче също влезе вътре, но успя да набута своето си колело.

Погледнах навън, тъй като се притеснявах за колелото и видях как един висок, едър мъж се навърта. Излязох и съмненията ми се потвърдиха - той се метна върху колелото ми, но аз веднага го сграбчих за кръста - отзад и не пусках! Той караше и така се влачихме 20тина метра напред по тротоара, междувременно аз през цялото време виках за помощ, дори един др. мъж мина покрай нас - но никой не помогна. Накрая той падна или аз го съборих на земята, пребих го и го ритах, май в главата... омг   ;D докато той изпадна в несвяст. Погледнах си ръцете - имах охлузвания, от влаченето...

Обърнах се назад и хукнах към колелото си, което беше останало няколко метра зад нас. Качих се и тръгнах надолу по улицата, видях полицаи и спрях пред тях, дори чукнах патрулката с предната си гума, защото се бях засилила. Те разговаряха с др. велосипедисти, техните колела бяха мн. яки - пясъчен цвят. Обясних им за крадеца и се обърнах и го видях как идва към мен. Но те нищо не направиха. Тръгнах с колелото по улиците и го изгубих... продължих като се надявах да не го срещна някъде отново...

А между другото по едно време си помислих, че трябваше да го убия, за по-сигурно.. ахахах   ;D
« Последна редакция: Ноември 19, 2011, 01:35:48 pm от Freya »

*

AH

• 2201
« Отговор #1558 -: Ноември 19, 2011, 02:24:33 pm »
А между другото по едно време си помислих, че трябваше да го убия, за по-сигурно.. ахахах   ;D

Може да става въпрос за объркване и безпереспективност – голяма вероятност човек успешно да се справи с проблем.
Не си ли съответства по някакъв начин с реалността ти?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1559 -: Ноември 19, 2011, 07:51:06 pm »
Ами, не разбрах точно, искаш да кажеш, че крадеца символизира объркване и безперспективност, или съня като цяло?
Иначе, да - относно липса на перспектива, възможно е да имам такива опасения.
Ако имаш в предвид, че е възможно аз да се справя успешно с проблем, тука виждам защо предполагаш така.
Ако приемем, че превозното средство символизира движение, промяна и контрол. То предполагам, че нещо е възможно да ми ги застраши. Но аз ще се справя с проблема, въпреки, че той все още ще си е там. (Щото не го убих :P)