Естествено и аз имам някакви виждания относно тълкуване на чужди сънища, но когато стане въпрос за моите - не се справям.. ако можете да ми помогнете с днешния ми сън ... отново е свързан с превозно средство, както горния споделен..
Карах синьото си колело в някакво малко градче, през деня. Бях по една сенчеста уличка и спрях за да вляза в един павилион, където продаваха стикери. Опитах се да вкарам колелото вътре, но не успях и го подпрях на оградата отвън. Друго момиче също влезе вътре, но успя да набута своето си колело.
Погледнах навън, тъй като се притеснявах за колелото и видях как един висок, едър мъж се навърта. Излязох и съмненията ми се потвърдиха - той се метна върху колелото ми, но аз веднага го сграбчих за кръста - отзад и не пусках! Той караше и така се влачихме 20тина метра напред по тротоара, междувременно аз през цялото време виках за помощ, дори един др. мъж мина покрай нас - но никой не помогна. Накрая той падна или аз го съборих на земята, пребих го и го ритах, май в главата... омг

докато той изпадна в несвяст. Погледнах си ръцете - имах охлузвания, от влаченето...
Обърнах се назад и хукнах към колелото си, което беше останало няколко метра зад нас. Качих се и тръгнах надолу по улицата, видях полицаи и спрях пред тях, дори чукнах патрулката с предната си гума, защото се бях засилила. Те разговаряха с др. велосипедисти, техните колела бяха мн. яки - пясъчен цвят. Обясних им за крадеца и се обърнах и го видях как идва към мен. Но те нищо не направиха. Тръгнах с колелото по улиците и го изгубих... продължих като се надявах да не го срещна някъде отново...
А между другото по едно време си помислих, че трябваше да го убия, за по-сигурно.. ахахах