Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540531 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1620 -: Декември 13, 2011, 08:58:17 pm »
Здравейте,
Цял ден мисля върху съня си от снощи-много ярък и в детайли...вряза се в съзнанието ми.Та ето го и него
тъмно е ,а бившият ми годеник ме кара за среща с колата.Спряхме пред паркова алея,заградена със жълти колчета,за разлика от заобикалящата ме среда,вътре бе светло-зелени вековни кестени обграждаха пътя,посипан с пъстри есенни листа-грееше слънце-все едно всички сезони без зимата,си бяха дали среща."ще ме закараш ли направо,да не ходя пеш"попиах бившия.Въпреки,че изглеждаше между колчетата да има достатъчно растояние-колкото и да опитваше,колата не влизаше в алеята,защото щом понечеше да мине между тях,колчетата като живи се пренареждаха.Тогава едно от тях се усука ,издължи се и се превърна в красива,немлада,руса,стройна жена.Беше светла,със златиста къса рокля и правеше пируети между колчетата,летейки."Ела да ти изпея новата си песен"ми каза  с топъл глас.Без страх и колебание,слязох от колата,и без съпротивление влязох в градината.Поех по път.В следващият момент седях върху купчина меко оранжеви есенни листа и усещах около мен присъствие,добронамерено но непознато.Но бях погълната от жената ,която лежеше на земята и пееше.Странното бе ,че докато пееше,тя се въртеше подобно на часовникова стрелка,и в същата посока.Веждах и текста на песента-в мерена реч,опитах се да го запаметя но успях да запомня само първата дума-Той.в същото време дълбоко в мен "отекна"гласът на човек с който допреди 2 седмици,имахме бурна връзка,а сега е замразена за неопределен период,но не е този който ме докара."Остави ме",гласът звучеше тъжен,нервен,плачещ,сякаш се е борил да се оттърве от нещо,което знае,че не зависи от него,и не успява"искаш ли го?"попитах го с интуицията си."Не"беше отговорът.Стреснах се от тъгата в този глас,заболя ме душата,че не мога да му помогна,и се събудих.цял ден го мисля,така ярко отдавна не бях сънувала :-\

Имали сте планове за хубаво и светло бъдеще с бившия, искали сте да изградите семейство, да създадете нещо, но нещата не са се получили колкото и да се е опитвал. Имали сте пречки, обстоятелствата са ви възпрепятствали и не е потръгнало.
Но това не ти се е отразило зле, а напротив израснала си. Ти свободно изразяваш своята женственост, жената в съня ти символизира духовното, което откриваш в себе си може би. Нови духовни възгледи, които ще последваш с лекота. Духовно и личностно израстване. Градината символизира спокойствие, комфорт. Поемането по пътека е прогрес. Есенните листа може да символизират пропиляни надежди, загуба. Очевидно става въпрос за мъж или "мъжът". 
Мъжът в края на съня...очевидно сте имали/имате невъзможна/трудна връзка. Предполагам той е семеен. Сънят ти е доста красноречив. Ако имаш надежди към този мъж, сънят ти явно показва, че връзката ви е невъзможна. Според мен последната част на съня се тълкува буквално. Усещането и думите му, всичко. Сънят ти е важен и с голямо значение. Описва ситуацията/период през който си минала и в който си сега. Според мен трябва да приемеш това което ти казва той и да се примириш, че не можеш да направиш нищо по въпроса.

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1621 -: Декември 13, 2011, 09:32:04 pm »
Възможно е сънят ти да ти дава възможност да експериментираш свободно, без скрупули (имам в предвид секса) Самият секс може и да означава, че имаш нужда да изразиш аспекти от теб самия а може и да са подтиснати сексуални желания. Отиваш да си купуваш цигари - това може да означава, че имаш нужда от почивка.
Светкавицата в съня символизира внезапно осъзнаване, прозрение, изненадващ обрат на събитията, неща които са извън твоя контрол. Може би ще се опиташ да избегнеш трудностите..
Да,благодаря за отговора.Точно на следващия ден се случи нещо като емоционален обрат,ама не знам дали тва е било подсказващото,а секса аз си го свързвам по-скоро с миналия месец,когато имах малка експирементална трансформация,но може и другите неща да значи.
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

« Отговор #1622 -: Декември 14, 2011, 06:50:04 pm »
Благодаря ,Freya,времето ще покаже

« Отговор #1623 -: Декември 18, 2011, 09:55:38 am »
сънувах ,че ми падат три зъба, усетих ги в устата и ги изплюх,не ме болеше и като погледнах в огледалото,те изгнили ,а корените им стоят :o :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1624 -: Декември 18, 2011, 10:47:47 am »
 Ще се разделиш с нещо ( не непременно човек) и ще разбереш, че не си е струвало.
Това, че не си изпитала болка е ОК.

« Отговор #1625 -: Декември 18, 2011, 12:25:08 pm »
ще видим, явно има нещо гнило в цялата работа,та дано то да умре  :oа

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1626 -: Декември 19, 2011, 12:08:21 am »
Някой ще може ли да помогне с тълкуването на моя сън?  :blink:

Сънувах, че едно момче което харесвах ми се обажда вечерта по тел-а и аз го поканих на гости, тъй като е от др. град. Бяхме в апартамента на баба ми, на леглото на дядо ми. Само, че вместо в спалнята леглото беше в хола.
Беше тъмно и лежахме на леглото, завити с чаршаф, като той беше от вътрешната страна и си говорехме. По едно време сякаш имаше трети човек седнал в ъгъла на леглото.
После той самия беше седнал там и говореше за мен и ми задаваше въпроси, някои лични. Мислеше, че го лъжа, но аз си отговарях искрено. Също говореше за размера на "орехчетата си" хаха, стори ми се странно. В съня го свързах в сексуален аспект. Бях оставила вратата към коридора отворена, в случай, че приятеля ми мине, да види че нищо не правим. Защото аз нямах такова намерение, дори не исках да се гушнем.

На сутринта бях станала и говорих с дядо ми в коридора. Говореше ми как трябвало да плати тока и щял да го плати с филии с кашкавал, които направил.  :unsure:
После и момчето стана и остави 60лв на масата (3 банкноти по 20лв) но аз веднага го спрях и исках да му ги върна. Той настояваше и затова оставих 20 и му върнах 40лв.. в крайна сметка се съгласи. Не знам защо ми ги даде, може би защото ме беше чул да говоря за сметката за тока.
Когато си тръгваше, дори не ме погледна сякаш. Помислих си за последния път като сме се видяли, че се е държал по-мило...

Как мислите, че може да се изтълкува този сън. Най-странен беше жеста с парите...

« Отговор #1627 -: Декември 19, 2011, 07:36:35 am »
Да се включа и аз в тази тема,за да не правя отделни.Тази нощ сънувах че търся магазин за готова храна,но където да отидех тези места ги бяха развалили и вече не бяха магазини за готова храна.Тръгвайки си към вкъщи гледам едно куче вързано и лае,а несреща му една плюшена пееща котка го дразни.Заобиколих и в един момент котка притичва след мен и премина покрай мен с луда скорост.Един мъж тръгна с мен и пресякох улицата,после ми предложи да ме закара с москвича си.Аз се уплаших и от него и от котката и като си събувам чехлите/излязла съм дом.чехли/ и като почвам да тичам ,толкова бързо и успях да избягам.Но се събудих цялата трепереща.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1628 -: Декември 19, 2011, 10:02:25 am »
Сънят символизира твоите нужди и желания, които трябва да задоволиш. Храната може би се свързва със скрит опит да привлечеш вниманието на другите. Ако не намираш това за което си тръгнала, означава че се опитваш да намериш решение на някой проблем в живота ти.
Храната е възможно да символизира физическата и емоционална енергия. Готовата храна може би говори, че не намираш/не отделяш време за своето физическо и психическо здраве.

Лаенето на кучето предполага, че досаждаш на тези около теб с  дребнавост и начумерено настроение. Алтернативно може да се свързва с отношението ти към хората, че вместо да попиташ/говориш любезно, ти "лаеш" насреща им. Отношението на кучето символизира теб, то е недоволно и раздразнено от котката, която дори те гони впоследствие. Тя е проблема, който те преследва. Има значение дали ти обичаш котки или не.

Котката може да символизира независимия дух, женската сексуалност, креативност и сила. В твоя случай котката може да символизира, че някой около теб е измамлив и коварен. Ако котката е агресивна, това може да говори че имаш проблеми със женското в себе си. Да се страхуваш от нея, значи се страхуваш от женствеността.
Чехлите означават, че не се чувстваш сигурна и че смяташ, че си в слаба позиция в дадена ситуация.
Това, че бягаш от мъжа и котката, означава че се опитваш да избегнеш/да избягаш от проблем в реалния живот. Не се изправяш срещу страховете си, бягаш от тях.

Какво мислиш за интерпретацията?

« Отговор #1629 -: Декември 19, 2011, 10:12:06 am »
Някой ще може ли да помогне с тълкуването на моя сън?  :blink:

Сънувах, че едно момче което харесвах ми се обажда вечерта по тел-а и аз го поканих на гости, тъй като е от др. град. Бяхме в апартамента на баба ми, на леглото на дядо ми. Само, че вместо в спалнята леглото беше в хола.
Беше тъмно и лежахме на леглото, завити с чаршаф, като той беше от вътрешната страна и си говорехме. По едно време сякаш имаше трети човек седнал в ъгъла на леглото.
После той самия беше седнал там и говореше за мен и ми задаваше въпроси, някои лични. Мислеше, че го лъжа, но аз си отговарях искрено. Също говореше за размера на "орехчетата си" хаха, стори ми се странно. В съня го свързах в сексуален аспект. Бях оставила вратата към коридора отворена, в случай, че приятеля ми мине, да види че нищо не правим. Защото аз нямах такова намерение, дори не исках да се гушнем.

На сутринта бях станала и говорих с дядо ми в коридора. Говореше ми как трябвало да плати тока и щял да го плати с филии с кашкавал, които направил.  :unsure:
После и момчето стана и остави 60лв на масата (3 банкноти по 20лв) но аз веднага го спрях и исках да му ги върна. Той настояваше и затова оставих 20 и му върнах 40лв.. в крайна сметка се съгласи. Не знам защо ми ги даде, може би защото ме беше чул да говоря за сметката за тока.
Когато си тръгваше, дори не ме погледна сякаш. Помислих си за последния път като сме се видяли, че се е държал по-мило...

Как мислите, че може да се изтълкува този сън. Най-странен беше жеста с парите...

зимен сезон е и си мислиш за отопление-сметки-ток, това като битовизъм

а иначе,не мисля,че е лош съня ,просто,ще получиш подкрепа от някой,когато си в затруднение
а жестта ще те трогне ;D

« Отговор #1630 -: Декември 19, 2011, 11:30:02 am »
Freya ти направо ме утрепа.Аз също си мислих нещо подобно.Както и в предишна тема съм писала,сънищата ми обикновено се появяват тогава ,когато има реално за какво да се тревожа.
След първоначалния ми сън,за който създадох нова тема без да се усетя,ми казаха за заболяването на майка ми.
Утре е на консултация по този въпрос и очакваме мнението на лекарите.т.е. за кога ще кажат да е операцията.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1631 -: Декември 19, 2011, 01:47:16 pm »
Цитат
зимен сезон е и си мислиш за отопление-сметки-ток, това като битовизъм

а иначе,не мисля,че е лош съня ,просто,ще получиш подкрепа от някой,когато си в затруднение
а жестта ще те трогне
Хмм... не мисля, че си права в случая. Може и да греша, но мисля че в случая парите засягат по-скоро любовни въпроси.
Жеста изобщо не ме трогна, по-скоро се почувствах пренебрегната. Мисля че в даването на пари + липсата на визуален контакт по-скоро говори, че ми липсва внимание и достатъчно привързаност, топли чувства, в конкретната ситуация или в отношенията с този човек. :-[
А сметките вярно че са битови въпроси, то всъщност те символизират нещо друго.
Freya ти направо ме утрепа.Аз също си мислих нещо подобно.Както и в предишна тема съм писала,сънищата ми обикновено се появяват тогава ,когато има реално за какво да се тревожа.
След първоначалния ми сън,за който създадох нова тема без да се усетя,ми казаха за заболяването на майка ми.
Утре е на консултация по този въпрос и очакваме мнението на лекарите.т.е. за кога ще кажат да е операцията.
Радвам се че има някаква полза  :blink:

« Отговор #1632 -: Декември 20, 2011, 07:08:17 pm »
Здравейте,моя сън пак се оказа верен.Днес малкия ми направи такъв тежък спазъм ,че искаха да ни оставят в болницата.То още не е отминало,още сме под напрежение.
Знам си аз ,че винаги сънувам ,когато ме очакват неприятности.Но от здравословен характер ,няма как да ги избегна.
Благодаря ви мили момичета,че се отзовавате и помагате.Спокойна нощ желая,пък дано и нашата да мине спокойно.

« Отговор #1633 -: Декември 24, 2011, 03:35:06 pm »
За втора поредна вечер сънувах почти еднакъв сън, че се парализирам - цялата дясна половина на лицето си усещам напълно реално как става, като камък, безчувствена, студена и болезнена. Дори се докосвам. Действието се развива в къщи, в моята стая, в моето легло.
Веднага след съня се събуждам със сърцебиене.

Много е неприятно.

Някой имал ли е подобен сън?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1634 -: Декември 24, 2011, 04:32:56 pm »
За втора поредна вечер сънувах почти еднакъв сън, че се парализирам - цялата дясна половина на лицето си усещам напълно реално как става, като камък, безчувствена, студена и болезнена. Дори се докосвам. Действието се развива в къщи, в моята стая, в моето легло.

Много е неприятно.

Трябва да се разтълкува чрез медитация.

Но дясната половина на тялото отговаря на лявата половина на мозъка, която отговаря за логическото мислене.

Дали не се отдаваш прекалено много на чувствата, без да правиш анализ и с разума си да определяш нещата?

« Отговор #1635 -: Декември 25, 2011, 12:39:38 pm »

Много е неприятно.

Не същия, но подобен - цялата съм се парализирала - на сън и в полусънно/будно състояние. Единственото, което си мисля, че е вярно в този случай е че докато тялото вече спи и е блокирало, съзнанието е още будно..

« Отговор #1636 -: Декември 25, 2011, 12:49:58 pm »
  По-миналата нощ се събудих със застинала буква "О" /от помощ/ на устните ми.....Сънят беше кратък и не намерих никакъв смисъл или връзка в него...Сънувам че се приближавам към центъра на града, където до колата на моята приятелка е мъжът й и дъщеря му, които обикалят колата и багажникът отпред. В реалността колата наистина всеки ден се намира паркирана в центъра на града, само че в съня беше на съседната улица. Приближавам се аз и им казвам нещо като здравейте, кво правите и ги подминах, до тях беше осветено, но в момента в който ги подминах улицата потъна в мрак и усетих как някаква тъмна сянка тръгна след мен. Такъв старт му ударих, направо полетях, краката ми не се допираха на земята, тичах с всичка сила по въздуха, а нещото ме гонеше. А аз неистово крещях "ПОООО-МООООООЩ"......крещях и си мислех, че трябва да стигна до часовника - който го виждах в перспектива, като през тунел. Реално той е на няколко крачи, от мястото, което сънувам в съня.........

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1637 -: Декември 25, 2011, 01:56:15 pm »
Абе daisyline, ти що не пробваш да си направиш регресия, под формата на медитация. Аз не съм гоправила, но съм чувала от професионалист за това и няколко разказа. Аз бих си напарвила сама вкъщи, когато дойде подходящия момент. Жената, която ги прави професионално твърди, че имат изцеляващ ефект.

Когато си насаме легни, отпусни се напълно и постой няколко минути без да мислиш и нека мисълта ти просто се рее, без да мислиш за нищо определено. После си задай въпроса - Кое от миналите ми животи ми пречи да имам нормална връзка с мъж и да съм щастлива? Остави видението само да се разгръща и гледай да не се въвличаш прекалено много и емоционално в това, което се случва. Просто наблюдавай и усети чувствата.

Ако решиш да го направиш и получиш видение, ще се радвам да споделиш.

А иначе ние нали открихме, че има неща в родовата ти карма, които повтаряш.

Аз не знам дали вярвам в минали животи, но щом техниката с регресиите има изцеляващ ефект, може да се опита.

« Отговор #1638 -: Декември 25, 2011, 02:42:06 pm »
   Хело, може и да ти прозвучи странно, имам някакво вътрешно знание каква съм била в предишни животи - поне в два -в единия - азиатка - селянка с дръпнати очи, в оризищата газеща в калта. Много труден живот...В друг живот се виждам куртизанка - изоставяла съм мъже, които ме обичат и съм изоставила дете, заради леността си и влечението ми към снобското....

« Отговор #1639 -: Декември 25, 2011, 06:59:26 pm »
Абе daisyline, ти що не пробваш да си направиш регресия, под формата на медитация. Аз не съм гоправила, но съм чувала от професионалист за това и няколко разказа. Аз бих си напарвила сама вкъщи, когато дойде подходящия момент. Жената, която ги прави професионално твърди, че имат изцеляващ ефект.

Когато си насаме легни, отпусни се напълно и постой няколко минути без да мислиш и нека мисълта ти просто се рее, без да мислиш за нищо определено. После си задай въпроса - Кое от миналите ми животи ми пречи да имам нормална връзка с мъж и да съм щастлива? Остави видението само да се разгръща и гледай да не се въвличаш прекалено много и емоционално в това, което се случва. Просто наблюдавай и усети чувствата.

Ако решиш да го направиш и получиш видение, ще се радвам да споделиш.

А иначе ние нали открихме, че има неща в родовата ти карма, които повтаряш.

Аз не знам дали вярвам в минали животи, но щом техниката с регресиите има изцеляващ ефект, може да се опита.

Не мога да правя медитации, защото нищо не виждам и пукната мисъл няма в главата ми, опитвала съм се - цветове и празно пространство...Пък за регресията, може би някой ден, не съм готова все още.