Gaiiia, благодаря за обстойното тълкуване! Полезно ми е чуждото виждане по въпроса. :blink:
Значи, първо, за съня като цяло - аз много често сънувам и съм свикнала да си разграничавам сънищата. Напоследък обаче съм в период в който почти не ги помня. Този конкретно е от важните, съдържа някаква информация. Винаги се усеща, когато сънят носи важна информация за сънуващия (също както е и при твоят сън)
Права си за сградата. Когато сънуваме къща/сграда в сън, тя обикновено символизира нашия вътрешен Аз, като всяка "стая" е определен аспект/част от нас самите. Нощта като цяло е символ на подсъзнателното (повечето ми сънища се развиват през нощта) Това, че угасям лампите вероятно говори че не искам да се разкривам, да съм на показ (тъй като и прозорците са големи, ако е светнато всички отсреща ще ме виждат. И в действителност не обичам вечерно време да ме виждат хората от отсрещни блокове)
Със сигурност сънят говори, че ще изляза от някаква трудност, самата сграда от която си тръгнах и фактът че като излязох навън се разсъмваше. Идването на утрото и на деня говорят за ново начало и т.н.т..
Наистина съм пазач на своето подсъзнание.. има логика - имайки в предвид съня. Всъщност аз няма какво да правя пред прозорците, затова се прибирам навътре в залата и сядам да гледам филм. Бях отишла за да видя какво става навън. Не мисля, че в случая се крия от своето Аз. Всъщност аз доста време останах в 'подсъзнанието' на своето Аз... така да се каже. Даже се учудвам, че не съм си тръгнала по-рано.. още при инцидента с призрака в отражението на лаптопа, това си е доста психиращо

Интересното е че сънят звучи малко като кошмар, но аз не бях така уплашена. Относно циганина... може би и той е аспект от мен, не знам. Той беше в същото положение като мен, само че аз го хванах за ръката за да успокоя него. Защото очевидно бях по-спокойна и сигурна от него.
За 'полтъргайста' или 'призрака' с пицата... той не е агресивен. Онзи другия баш-психо и той не беше. Но това е най-плашещото от всичко. Тихите води са най-опасни. Поисках му пица.. защото ситуацията беше супер абсурдна.. следователно и реакцията ми, така го отразявам по някакъв начин и показвам че не ме е страх. Всъщност той беше на метър от мен, в самата зала. Просто беше застанал зад нещо като бюро/рецепция.
вероятно е някаква фигура около теб, свързана с това, коеот те мъчи или стои пред теб, който ти много не забелязваш- (виждаш сянката му, отражението му, но не и него самия)
Това ми дава повод за размисъл, но за сега не се сещам за какво може да се отнася.
Циганинът е интересен- не мисля, че той е реална фигура около теб, според мен е твоят вътрешен глас, който се опитва да ти подскаже нещо, което ти ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ. Бих те посъветвала да се фокусираш върху него- вие обсъждате залата- подсъзнанието, знаеш, че ти е приятел, но не знаеш какво прави там и реално не го познаваш- т.е твоят вътрешен глас, който се появява, когато имаш нужда от него. Търсиш ръката му, когато си уплашена...би могъл дори да е твоят ангел пазител
Циганина до някъде го свързвам с мой приятел, но не съм сигурна. Може и да си права...
BTW, ако залата е подсъзнанието ми... то коридорите, етажите надолу и другите стаи ще са къде по-дълбоки дебри на подсъзнанието ми.... от там се чуват звуците, които явно са някакви сигнали, а и другия психопат влезе в някаква стая. В момента в който стигна края на коридора, точно преди да влезе в стаята ме погледна, това отново е някакъв сигнал, призив...предполагам.
По- натам- нещо се случва около теб. Първо се криеш, но след това се изправяш и решаваш да не се страхуваш, а да видиш какво се случва. Много добър знак според мен- изправяш се срещу страховете си.
Тук е точно така. Чак се учудвам от себе си... малко е като в тази част на хорър филмите, когато актрисата отива сама в тъмното, точно при убиеца и все едно казва 'ела вълчо, изяж ме' и всички които гледат филма си казват "Неееее... е как ще отиде там бе?!"

Мъжът, който си видялала според мен са страховете ти и това, коеот те мъчи напоследък- той е странен, полугол, с психопатски поглед....цялото му описание и излъчване подкрепя това- но ти се изправяш срещу него. Той те поглежда, иска да го последваш- нямате физически контакт, но явно те плаши. Последвала си го до стая с лаптоп и филм- помниш ли сцената, която е течала тогава? Или нещо от филма, или нещо, което ти е направило впечатление в тази зала. Според мен е важно, той е искал да ти покаже нещо...
Да, може би си права, наистина иска да го последвам, да видя/разбера или открия нещо.. от дълбокото подсъзнание. Нямам идея защо го последвах.. та кой би го направил и защо...плашещо е. Не помня сцената от филма, дори не се загледах. Там не беше зала а самият коридор... дълъг, осветен от жълти лами... Аз стигнах някъде след средата на коридора.. малко по-нататък беше стаята в която влезе психото. Не исках да го срещам отново.
Края на съня ти, според мен показва и как реалната ситуация би завършила в реалния живот...Ти се опитваш да избягаш. Минаваш през решетки- символ з азатвор....не ги разбиваш обаче, просто бягаш. Помисли за това. Пътечката и дърветата, отново тайни пътчета, не минаваш по главен , открит път, а все търсиш изходи з абягство. От една страна се изправяш пред страха си, от друга бягаш...
Много е интересен края на съня ти, казваш,ч е си по ношница и прашки, нямала си време да се преобличаш, в същото време влизаш в магазин за конфекция да си купуваш бикини....не нещо по- солидно. В същото време търсиш най- евтините бикини, ограничени са ти средствата, не знам защо, но пак ми се върти идеята за бягство тук...избяга от залата, сградата...Малко ми е трудно да разчета символите тук, според мен са важни, но имам нужда от малко повече информация за теб. Виж какво символизират цифрите, те са ти се откроили и защо не си харесала тези от 9 и нещо...?!?
Съвсем логично беше да избягам, или да си тръгна. Аз напуснах работата един вид, реших че няма смисъл да се тормозя и не си заслужава. Решетките бяха на долните етажи, по самите тераси, просто ми помогнаха да се спусна надолу. Бях на високо.
Пътечката и дърветата много си ми харесваха, самата площадка с новата кооперация беше много приятна. Самия момент беше много приятен, рано сутрин. Ами странно защо бях така облечена, просто хванах най-важните неща от сградата и изчезнах без да се замислям, че съм по нощница. Което забелязах по-късно. Имах не повече от 10 лева в себе си... а и бях в друг град. Търсих дреха, колкото да мога да се разхождам по улицата, мислех да си купя и къси панталонки, след бикините. За това си правех сметката и исках най-евтините.
Нямам идея от къде правиш асоциацията с развод. Аз не съм женена или обвързана. Може би става въпрос за символична раздяла. С нещо от миналото.
Всеки си има някои индивидуални символи. Важно е че сънят се развива в Бургас.. принципно е град, който посещавам понякога. Но го свързвам с мъже от миналото ми. Точно в края на съня, когато се разхождах полугола се сетих за един конкретен. Чудех се какво ли ще си помисли ако ме види така... Странно е че все още се сещам за него в някои сънища. Аз не изпитвам нищо към него поне от 2-3 години. Но явно нещо в самата ситуация с него не ми дава мира. Защото и друг път го сънувах, и му казах че още не съм му простила и забравила. (което съзнателно си мислех, че отдавна съм сторила)
Подобна на ситуацията с него се повтори по-късно с друг мъж, пак от там. Предполагам, че някакъв такъв въпрос засяга сънят. Аз нямам никакви проблеми и тревоги в живота си в момента. Единствено този тип ситуация ме тормозеше последно, може би има още нещо не доизяснено. Но мисля, че става въпрос конкретно за мен самата.
Не си ме отегчила въобще, беше ми интересно и ме накара да се замисля. :blink: