Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29565 Прегледи
Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #40 -: Декември 16, 2013, 04:51:42 pm »
Лицемерни са си, да, но и дори да не са, въздушните хора са си изтъкани от противоречия, те самите са едно голямо противоречие, така че доста често променят курса си на действия.  ;D Според мен, за да си е стабилен човек и на място, трябва да умее да съчетава мотивите си - както егоистичните, така и тези, които са насочени към защита на доброто, моралното и справедливото. Няма как, хора сме, всеки си има и егоистичните мотиви.  :blink:

« Отговор #41 -: Декември 16, 2013, 04:54:12 pm »
Лицемерни са си, да, но и дори да не са, въздушните хора са си изтъкани от противоречия, те самите са едно голямо противоречие, така че доста често променят курса си на действия.  ;D Според мен, за да си е стабилен човек и на място, трябва да умее да съчетава мотивите си - както егоистичните, така и тези, които са насочени към защита на доброто, моралното и справедливото. Няма как, хора сме, всеки си има и егоистичните мотиви.  :blink:
Как решаваш, кое е? Имам в предвид подчертаният твой цитат?
Малко си противоречат не мислиш ли?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #42 -: Декември 16, 2013, 05:00:53 pm »
Всичко в живота е изтъкано от противоречия, Нериле, и цялата магия е да се научиш как да ги а/балансираш 1ви и 2ри вариант б/ кога да използваш първи вариант в чист вид и в/ кога да използваш 2ри вариант в чист вид. Какво точно е решението, е въпрос на конкретната ситуация.

Иначе хахах Азазел, за най-отмъстителен знак не знам, не съм срещала такава формулировка, че е Телеца, но това, което мога да кажа със сигурност е, че определено си помните всичко, което се е случило. Ъгловия Плутон, обаче изобщо не е за пренебрегване и според мен, играе много голяма роля в това, което казваш.  ;D Моя, както не е ъглов, а си е в кадентен дом, ама в квадрат с Марс знам какво чудо е като се ядосам, представям си твоя.  ;D ;D

« Отговор #43 -: Декември 16, 2013, 05:05:56 pm »
Всичко в живота е изтъкано от противоречия, Нериле, и цялата магия е да се научиш как да ги а/балансираш 1ви и 2ри вариант б/ кога да използваш първи вариант в чист вид и в/ кога да използваш 2ри вариант в чист вид. Какво точно е решението, е въпрос на конкретната ситуация.

Не си мисли, че се заяждам, но някак си казваш че уважаваш хората които знаят на къде са тръгнали и какво искат, но ти пишеш в момента общи приказки...Така ми звучи не се сърди...
Някак си общо ми звучи и нещата които пишеш не са конкретни, а общи...Ти си знаеш, но отбелязвам, в крайна сметка живоа си е твой и не ми пука...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #44 -: Декември 16, 2013, 05:09:15 pm »
Ахахах, Азазел, аз съм така с Близнаците, не знам определено какво да очаквам или когато си помисля, че вече знам, става тотално нещо неочаквано. Много са ми мъгляви и неясни като хора и трудно могат да ме накарат да се открия. За мен, лично, от целия хороскоп, те са най-големите егоисти и коравосърдечници, оставям назад даже зодиите, които се дават за класически примери за такива качества.  ;)

Нерил - на зададен общо въпрос, получаваш също толкова общ отговор, нормално.

« Отговор #45 -: Декември 16, 2013, 05:12:37 pm »

Нерил - на зададен общо въпрос, получаваш също толкова общ отговор, нормално.
Цитирам теб и питам...Не друго..:)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #46 -: Декември 16, 2013, 05:13:51 pm »
Цитат
Азазел, мисля е другото име на дявола, ми как да ми се кефиш като съм роден на голям църковен празник - Преобрежение Господне..:)
Може би се бъркаш с Луцифер, но Азазел е демон от 2-ри ранг.  ;D + това съм роден в деня на Валпугиевата нощ  ;D ;D беше свързано нещо с вещици, които се събират на някакъв връх и правят лоши неща.  ;D Но съм забелязал, че често и аз не търпя лъвове без значение на кой градус са Слънцата им. ;) Същото се отнася за опозиционният им знак - водолей. Самодоволни, коварни, егоисти - така ги описвам.  ;D

Азазел, на какво отдаваш това нехаресване на Лъвове и Водолеи? Аз Водолеи около себе си нямам много, за да мога да кажа мнение, но Лъвове, бол, особено жени и има както и к .. ви за внимание, така и много свестни, борбени момичета. На едните да ми вирят глава, докато клюкарят за другите, не им върви, изглежда смешно, но за другите - направо си допълва визията.
При лъвовете много голямо его и самочувствие, а при водолейските Слънца пък точно обратната ниска оценка за себе си и срамежливост, но и при 2-та знака има много силен егоизъм и самовлюбеност изразена по противоположен начин. ;) Моята ревнива телешка природа не ги търпи такива.  ;D С воделеите имам повече опит аз, вероятно защото върха на 11 дом ми е във водолей а диспозитора прави квадратура със Слънцето ми. И много привличам такива хора и обикновенно се карам доста ...  ;D Лицемерни са ми, но има и изключения. Един водолейски асцендент може да ме отблъсне много дори и при много хубава синастрия. Искам мотивите за действията на хората да са породени от добронамереност, а не от егоизъм и мания за величие. :)

Да знаеш, че те чакам да се отблъснеш с тласък от мен! Асцидента ми е във Водолей! БУУУУУУ ББУУУУУ - оплаших ли те!

Я викни Джъст, тя нали е Водолейка, да му викаме и двете БУУУУ  :rolf:  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Извинявай, ти Телец ли каза, че си? Че обърнахме темата за егоизъм, а пък ако Телците не са спец на егоизмът, то не знам кой ;)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #47 -: Декември 16, 2013, 05:15:32 pm »
Краби, наистина интересно,но и аз често не те разбирам,имам лош мерк...вероятно за това ;D на 6:45' стрелец преди слънцето,..и в хелиакална фаза.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #48 -: Декември 16, 2013, 05:17:28 pm »
Краби, наистина интересно,но и аз често не те разбирам,имам лош мерк...вероятно за това ;D на 6:45' стрелец преди слънцето,..и в хелиакална фаза.

Моят е лош Марая, аз ти казах в първият пост. Ретро в Рак... опозира на Уран и Нептун... прай там някакви тригони, ама не става.  Той и моят е на 1 градус от слънцето :)

« Отговор #49 -: Декември 16, 2013, 05:23:25 pm »
А ти си егоист, така ли се определяш дяволе..?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #50 -: Декември 16, 2013, 05:26:31 pm »
Цитат
Азазел, мисля е другото име на дявола, ми как да ми се кефиш като съм роден на голям църковен празник - Преобрежение Господне..:)
Може би се бъркаш с Луцифер, но Азазел е демон от 2-ри ранг.  ;D + това съм роден в деня на Валпугиевата нощ  ;D ;D беше свързано нещо с вещици, които се събират на някакъв връх и правят лоши неща.  ;D Но съм забелязал, че често и аз не търпя лъвове без значение на кой градус са Слънцата им. ;) Същото се отнася за опозиционният им знак - водолей. Самодоволни, коварни, егоисти - така ги описвам.  ;D

Азазел, на какво отдаваш това нехаресване на Лъвове и Водолеи? Аз Водолеи около себе си нямам много, за да мога да кажа мнение, но Лъвове, бол, особено жени и има както и к .. ви за внимание, така и много свестни, борбени момичета. На едните да ми вирят глава, докато клюкарят за другите, не им върви, изглежда смешно, но за другите - направо си допълва визията.
При лъвовете много голямо его и самочувствие, а при водолейските Слънца пък точно обратната ниска оценка за себе си и срамежливост, но и при 2-та знака има много силен егоизъм и самовлюбеност изразена по противоположен начин. ;) Моята ревнива телешка природа не ги търпи такива.  ;D С воделеите имам повече опит аз, вероятно защото върха на 11 дом ми е във водолей а диспозитора прави квадратура със Слънцето ми. И много привличам такива хора и обикновенно се карам доста ...  ;D Лицемерни са ми, но има и изключения. Един водолейски асцендент може да ме отблъсне много дори и при много хубава синастрия. Искам мотивите за действията на хората да са породени от добронамереност, а не от егоизъм и мания за величие. :)

Да знаеш, че те чакам да се отблъснеш с тласък от мен! Асцидента ми е във Водолей! БУУУУУУ ББУУУУУ - оплаших ли те!

Я викни Джъст, тя нали е Водолейка, да му викаме и двете БУУУУ  :rolf:  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Извинявай, ти Телец ли каза, че си? Че обърнахме темата за егоизъм, а пък ако Телците не са спец на егоизмът, то не знам кой ;)
То доста водолеи има занимаващи се с астрология(да не кажа повечето, но пък форума и хората тук доста ми харесват :) ). :)
Иначе казах кое лично мен ме дразни в някои хора. Телците сме егоисти, но по друг начин. :) Това, че двама егоисти са несъвместими не прави единия или другия по - малко егоист. ;)

А не, аз имам слънце в Рак, за тези които обичам давам мило и драго. Но пък виж, мойто момченце е Телец и е голям егоист!!! Доказан егоист! Ама го обучавам сега, ще се научи, няма страшно!

Иначе, Азазаел, това беше шега, да не се обидиш, макар и да е истина, че Телците сте доказани егоисти!

« Отговор #51 -: Декември 16, 2013, 05:30:23 pm »

Моят е лош Марая, аз ти казах в първият пост. Ретро в Рак... опозира на Уран и Нептун... прай там някакви тригони, ама не става.  Той и моят е на 1 градус от слънцето :)

Откакто съм в университета, че и специалност право, не е минал ден, в който да не благодаря на цялата вселена и на всички възможни там богове, че Меркурият ми е в Рак.  ;D Преди това и аз нещо не бях много "влюбена" в него, защото често в съжденията ми се намесват много силно емоциите. Едно наръка, че имам същите опозете като твоите - с Уран и Нептун, но имам и с Луна. За сметка на това не ми е горен и ретро, де, но Мерка си е бомба за учене и писане, докато не развиваш квантови теории, всичко е наред.  ;D ;D ;D

Азазел, и аз съм така, ако се ядосам даже гледам да си мълча и да се отдалеча малко, че не знам даже дали няма да се стигне до физическа саморазправа. Марса ми попринцип е в 12ти и години наред все едно даже нямах Марс, със всички се съобразявах и като цяло, ми беше зле и физически, но от 3-4 години сериозно някой без да усети може да изяде някой друг шамар - автоматик, без да усетя.  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #52 -: Декември 16, 2013, 05:34:06 pm »

Откакто съм в университета, че и специалност право, не е минал ден, в който да не благодаря на цялата вселена и на всички възможни там богове, че Меркурият ми е в Рак.  ;D Преди това и аз нещо не бях много "влюбена" в него, защото често в съжденията ми се намесват много силно емоциите. Едно наръка, че имам същите опозете като твоите - с Уран и Нептун, но имам и с Луна. За сметка на това не ми е горен и ретро, де, но Мерка си е бомба за учене и писане, докато не развиваш квантови теории, всичко е наред.  ;D ;D ;D

Азазел, и аз съм така, ако се ядосам даже гледам да си мълча и да се отдалеча малко, че не знам даже дали няма да се стигне до физическа саморазправа. Марса ми попринцип е в 12ти и години наред все едно даже нямах Марс, със всички се съобразявах и като цяло, ми беше зле и физически, но от 3-4 години сериозно някой без да усети може да изяде някой друг шамар - автоматик, без да усетя.  ;D ;D

Аз скоро влизам в Сесия, дано си права Тъндър, че като го гледам, хич не му е до нищо. Но то с тея Близнаци, знаеш ли как бързо ми минава мерака за всичко. Ей ся, трябва да уча, аз седя да ти обеснявам, кога имам сесия  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #53 -: Декември 16, 2013, 05:38:40 pm »
Цитат
А не, аз имам слънце в Рак, за тези които обичам давам мило и драго.
Точно за човек като теб съм се подвеждал, че е лош, а не беше така. Водолея първоначално ме отблъсква докато не опозная рака. :) Най - добрия ми приятел с тази комбинация.  :P

Душичка, объркал си се да. Моята най-добра приятелка е Водолей, адски манипулативна, но не спрямо близки. Аз нямам нищо общо с нея, асц.Водолей при мен е проявен в друга насока. Кративност :)

« Отговор #54 -: Декември 16, 2013, 05:55:42 pm »

Аз скоро влизам в Сесия, дано си права Тъндър, че като го гледам, хич не му е до нищо. Но то с тея Близнаци, знаеш ли как бързо ми минава мерака за всичко. Ей ся, трябва да уча, аз седя да ти обеснявам, кога имам сесия  ;D ;D

Утре имам тест и да ти кажа ... не е по астрология.  ;D ;D ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #55 -: Декември 16, 2013, 05:55:49 pm »
Цитат
А не, аз имам слънце в Рак, за тези които обичам давам мило и драго.
Точно за човек като теб съм се подвеждал, че е лош, а не беше така. Водолея първоначално ме отблъсква докато не опозная рака. :) Най - добрия ми приятел с тази комбинация.  :P

Душичка, объркал си се да. Моята най-добра приятелка е Водолей, адски манипулативна, но не спрямо близки. Аз нямам нищо общо с нея, асц.Водолей при мен е проявен в друга насока. Кративност :)
То първото впечатление е по асцендента и после идва Слънцето, накрая е Луната що се отнася до опознаването(поне такива са ми впечатленията). Луната  най - трудно се долавя, но е най - важна често.

Да, мога да се съглася. Макар че, ако се вгледаш в лицето, често можеш да се ориентираш за слънцето :)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #56 -: Декември 16, 2013, 05:56:29 pm »

Утре имам тест и да ти кажа ... не е по астрология.  ;D ;D ;D ;D

И аз, даже Тест и Курсова, а Сряда имам още една курсова :)))

« Отговор #57 -: Декември 16, 2013, 05:57:49 pm »
Цитат
Леле ама то и моя Марс е в 12 дом и Слънцето е там ... Същата история е и моята. Толко ми писна в един момент, че започнах и да си изкарвам яда, а преди това бях толко смирен ... Усетих си аз, че имаме нещо общо.  :blink: Даже ми казват, че плаша хората и в един момент не можех да се позная ... Но вече си свикнах и внимавам повече специално с Марса. Забелязал съм и при други хора, че е много шантав този Марс в 12 дом ...  ;D На изблици сме като чели.

Да, да, от време на време ме хваща голямата логотия хахах и въпреки че нямам друга причина, освен интуитивната, винаги съм залагала, че е заради него. По-късно четох някакви формулировки на Лиз Грийн, които сега не мога точно да цитирам, но като цяло, казваше че има нещо идиотско в Марс и знам, че не съм единствената, която мисли така.  ;D

« Отговор #58 -: Декември 16, 2013, 05:59:28 pm »
То първото впечатление е по асцендента и после идва Слънцето, накрая е Луната що се отнася до опознаването(поне такива са ми впечатленията). Луната  най - трудно се долавя, но е най - важна често.

Да, мога да се съглася. Макар че, ако се вгледаш в лицето, често можеш да се ориентираш за слънцето :)

Външният вид не е ли по асцендента?

« Отговор #59 -: Декември 16, 2013, 06:01:40 pm »
Чертите, да, но излъчването сякаш, не. В общи линии, всичко, което би забелязал ученият и би му предал значение е по асцендента, но ако има нещо мистично и необяснимо, което имаш като усещане за човека без особено доказателство, вероятно усещаш Слънцето или Луната. Поне при мен работи така.  ;)