Краби, наистина интересно,но и аз често не те разбирам,имам лош мерк...вероятно за това
на 6:45' стрелец преди слънцето,..и в хелиакална фаза.
Моят е лош Марая, аз ти казах в първият пост. Ретро в Рак... опозира на Уран и Нептун... прай там някакви тригони, ама не става. Той и моят е на 1 градус от слънцето 
Откакто съм в университета, че и специалност право, не е минал ден, в който да не благодаря на цялата вселена и на всички възможни там богове, че Меркурият ми е в Рак.

Преди това и аз нещо не бях много "влюбена" в него, защото често в съжденията ми се намесват много силно емоциите. Едно наръка, че имам същите опозете като твоите - с Уран и Нептун, но имам и с Луна. За сметка на това не ми е горен и ретро, де, но Мерка си е бомба за учене и писане, докато не развиваш квантови теории, всичко е наред.

Азазел, и аз съм така, ако се ядосам даже гледам да си мълча и да се отдалеча малко, че не знам даже дали няма да се стигне до физическа саморазправа. Марса ми попринцип е в 12ти и години наред все едно даже нямах Марс, със всички се съобразявах и като цяло, ми беше зле и физически, но от 3-4 години сериозно някой без да усети може да изяде някой друг шамар - автоматик, без да усетя.