Никога не съм криел, че ти и други да не ги изброявам сте астрологично много добре подготвени и съм ви търсил мнението и съветите. Преди на теб, вчера зикову ми отговори. Мисля съм показвал добро отношение къв вас и тези които са ми отговаряли със същото?
Ами математиката не ми се връзва, заради това не вярвам. Как може населението, флората и фауната сумарно 2014 да са с една цифра, а преди 1000 години с далеч по малка?
Дори от преди 100 години да кажем, пак същото.
Според мен това е тъпо оправдание на хора търсещи такова.
Ами ти си ходещо доказателство за това. Преди време бях чела за "животински инкарнации". Това са реално хора, които нямат собствена душа, те са елеменарни организми, които се обслужват от една единствена и тази тяхна душа, така да я наречем, не може да надскочи повече от мислите за ядене, пиене и размножаване. Те влизат в човешки тела именно защото популацията неконтролируемо и главоломно нараства за сметка на естествения баланс (защото както индивидуалният човек има свободна воля, така волите на всички хора сформират "свободната воля на света и това което се случва с него). Та ... ето те теб! Жив и дишащ! Доказателство, че животинските инкарнации съществуват!

Това е и отговора на въпроса ти - Вселената, Всемира и цялата енергия в нея са неизчерпаем източник както на материя, така и на одухотвореност, така че наличието на душа не е проблем. Те и будистите са си го казали, де, че във всичко има душа и единия живот може да си мравка, в другия дърво, на третия човек. Принципно всичко БИ ТРЯБВАЛО да върви по хода на естествената еволюция, но уви, с нарушение на най-важните Вселенски закони и грешките на хората (истинските хора), животинските инкарнации, които се разкарват измежду нас, са ФАКТ.
А Рептила ти каза много смислени неща, но ти просто нямаш капацитета да ги схванеш. Просто се откажи и рови там със зурла в калта и се радвай. Нали си ЛЪВ, със сигурност и от това можеш да направиш празник.