Тая звезда неземна направо ми развинти главата с "логиката си"...Значи сега, който обича животни мрази хора?!? Който е разбрал да ме поправя

Щото аз леко се обърках. Оказва се по обратната логика, че мразещите животните би трябвало да са некви скрити алтруисти, човеколюбци големи

...|Ще поразсъждавам сериозно над това значи :lol: И тъй, обичащият животните, отива храни там някое, някое дори спасява и после излива злобица над целият човешки род? В другия случай, някой си отива претрепва особено садистично някоя друга твар, и после какво...може би храни някой бездомник, може би помага на дете...оффф обърках се. Ама тъй като звездата небесна отдавна била открила и наблюдавала "тази закономерност", това дори било правило

ще тръпна в очакване да обясни на мен, непросветената тази аксиома на абсурда...
"Ами че то това е правило! Всички познати, които обожават животни и ги спасяват и хранят и пр., ненавиждат хората! Това на мен ми е известно като закономерност отдавна! Възможно е да са пострадали от уродливи неща в природата на някои хора и затова да са намразили целия човешки род, знам ли. Но това - е. Не че те биха тръгнали да убиват хора. Те се смятат за "добри"."
..."възможно е да са пострадали от уродливи неща в природата на някои хора"

...това ми е любимо признавам си :rolleyes:
Е, аз обичам животните! Нещо повече, убедена съм че те са много по-добри от нас "хората"! Ние сме единственият вид склонен и способен да се унищожи помежду си...Животните не мразят, умеят да обичат безусловно, нещо почти невъзможно за нас човеците.
И да колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните!
А и още нещо, от "зверолюбите" които обичат да си говорят на животните съм...дори ми и отговарят

изобщо комуникираме си прекрасно

Отивам да питам звездите каква патология е това :rolleyes: