Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82728 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #60 -: Септември 03, 2011, 09:41:17 am »
ох и аз имам този маниер до ровя и да искам да знам всичко веднага и сега :) но има моменти, когато нито астрология, нито врачуването (нещо към което имам не особено ласкаво мнение) няма отговор. често е по-хубаво да изчакаме и да се въоръжим в търпение - та нали това е част от урока, търпението е качество, което има повече плюсове отколкото минуси  ;)

« Отговор #61 -: Септември 03, 2011, 09:48:35 am »
Аз също съм с особено мнение за врачуването  ;), знам че търпението му е майката, но не спирам търся аспект, след аспект, който да ми покаже, ще се постаря да спра, защото няма смисъл  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #62 -: Септември 03, 2011, 09:54:03 am »
Аз също съм с особено мнение за врачуването  ;), знам че търпението му е майката, но не спирам търся аспект, след аспект, който да ми покаже, ще се постаря да спра, защото няма смисъл  :)

ох, то моето малко като присмял се хърбел... ай на наскоро имам опция да избирам и пропищях половин нет ;), ровя избирам, ровичкам - нетърпение, а истината е, че просто трябва да изчакам до към края на месеца и ще стане ясно кое е по-добре хехе, а до тогава просто трябва да продължавам в същия дух - все пак ако сме обективни е глупаво да се започва нещо преди Сатурн да излезе в 1-ви ;) - едно е да се правят планове, друго е конкретно да се работи...

наистина е мъка да загубиш любим човек, а неизвестността според мен е още по-гадна :(
http://www.youtube.com/watch?v=imOd3hwgnrE&feature=BFa&list=HL1315026841&lf=mh_lolz

« Отговор #63 -: Септември 03, 2011, 10:10:20 am »
Да, неизвестността е най-ужасна :( Но моят Сатурн, вече е в съвпад с К2 и е започнал да преминава във 2ри дом и се усещам като че ли започвам да приемам нещата и да се успокоявам, незнам дали защото преминава, незнам дали е за зло или за добро... но това за транзита, а като гледам прогнозата колко още има докато излезе от 1ви дооом  :(

« Последна редакция: Септември 03, 2011, 10:21:28 am от norkata »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #64 -: Септември 06, 2011, 03:22:24 pm »
 ;D така като гледам при мен екшъна ще е до към пролетта... ако все още съм живо пиле до тогава  ;D ;D ;D забелязах, че около март ще предстои тригон Нептун-Юпитер  ;) и разни други такива бонусни

честно най-много ме притеснява не толкова Сатурн-Сатурн или Сатурн - асц., колкото преминаването му през Плутон :(

всъщност тук намерих един текст, които не звучи прекалено драматично:
Цитат
Сатурн - Плутон

При съвпад, квадрат и опозиция се стига до крайна ситуация особено в бизнеса, професионалните и политически работи и започване на нова основа. При съвпад периода може да бъде благоприятен за самоусъвършенстване в деловата или в духовната сфера. Може да се стимулират латентни ясновидски способности. Добър аспект за занимания с наука и изследвания. При квадратура и опозиция обстоятелствата са по-мрачни и могат да бъдат свързани както с икономика, така и с борби за власт. Възможен е шантаж, насилие или заплаха. Причина за конфликти могат да бъдат общи пари и инвестиции. Човек може да се сблъска с нечестност и насилие. Силова борба, публични скандали, принуда. Възможни са отношения с подземния свят, с тъмния бизнес, интриги и подмолни удари. Сатурн и Плутон са свързани с организираната престъпност. Период на голяма криза, свързана със здраве, професия, отношения. Нещата се променят насилствено и безвъзвратно.
- явно през 10х лупа трябва да внимавам в какво се забърквам?
http://pims.ucoz.net/dir/35-1-0-80
« Последна редакция: Септември 06, 2011, 03:25:10 pm от Fairy »

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #65 -: Септември 06, 2011, 04:06:57 pm »
И на мен скоро ми предстои съвпада с Плутон, който е Г2, очаквам фининсова криза или подем - не мога да разбера как точно ще се прояви. Двете планети в радикса са в творчески аспект, смятам че ако се постарая трябва да е подем. :)

« Отговор #66 -: Септември 06, 2011, 04:55:48 pm »
при мен този съвпад си даде силна финансова криза,но прави квадрат с нат.Луна в Д2...всъщност кога отминава,какъв орбис?
И на мен скоро ми предстои съвпада с Плутон, който е Г2, очаквам фининсова криза или подем - не мога да разбера как точно ще се прояви. Двете планети в радикса са в творчески аспект, смятам че ако се постарая трябва да е подем. :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #67 -: Септември 06, 2011, 05:12:23 pm »
Трети октомври ми е точния съвпад, но вече си действа :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #68 -: Септември 06, 2011, 05:14:48 pm »
при мен този съвпад си даде силна финансова криза,но прави квадрат с нат.Луна в Д2...всъщност кога отминава,какъв орбис?

хъмм поне ще е в тригон с Луната..
все още не е но не е далече, по мой сметки около нач. на декември ще е върху нат. Плутон .. ще го задмине и после към края на другата година ще бъде пак там  ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #69 -: Септември 06, 2011, 06:13:43 pm »
Е значи имаш натален тригон Плутон Луна. Така ли да разбирам?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #70 -: Септември 06, 2011, 06:41:18 pm »
Е значи имаш натален тригон Плутон Луна. Така ли да разбирам?
да.. да си призная наскоро го открих...  :confuse3: толкова съм се вкопчила в квадратурите, че едва наскоро видях някои от положителните аспекти - вярно Луна и Плутон не са в "тригонни" знаци, и орбиса е сравнително голям, но влиза в допустимото - щом и астро кома го отчита  :-[

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #71 -: Септември 06, 2011, 06:50:06 pm »
тогава не очаквай финансова криза, ами стабилизиране на финанси. В домът,  чийто връх е рака би трябвало да усетиш резултата. :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #72 -: Септември 06, 2011, 08:02:24 pm »
 ;D дано, че във финансово отношение ми трудно да си представя, че може да още по-зле - все пак каквото зависи от мен и моите възможности го и ще го правя :) иначе рак ми е МС... и Северния - чувала съм, че едва след Сатурново, се започвала отработката на северния възел 

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #73 -: Септември 06, 2011, 09:00:32 pm »
Ти си със същия асц като мен, нали така - везни? И на мен МС ми е в рак.  Да, така е но за преработката на възлите според мен е ключов момент за теб движението на прогресивната луна и най-вече когато тежка планета ти направи аспект. Поне от наблюденията ми :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #74 -: Септември 06, 2011, 09:06:30 pm »
е да и прогресиите и дирекциите са от значение :)  :) то май всичко е от значение

ти как мислиш ще ти се отрази Сатурна?