така като гледам при мен екшъна ще е до към пролетта... ако все още съм живо пиле до тогава

забелязах, че около март ще предстои тригон Нептун-Юпитер

и разни други такива бонусни
честно най-много ме притеснява не толкова Сатурн-Сатурн или Сатурн - асц., колкото преминаването му през Плутон

всъщност тук намерих един текст, които не звучи прекалено драматично:
Сатурн - Плутон
При съвпад, квадрат и опозиция се стига до крайна ситуация особено в бизнеса, професионалните и политически работи и започване на нова основа. При съвпад периода може да бъде благоприятен за самоусъвършенстване в деловата или в духовната сфера. Може да се стимулират латентни ясновидски способности. Добър аспект за занимания с наука и изследвания. При квадратура и опозиция обстоятелствата са по-мрачни и могат да бъдат свързани както с икономика, така и с борби за власт. Възможен е шантаж, насилие или заплаха. Причина за конфликти могат да бъдат общи пари и инвестиции. Човек може да се сблъска с нечестност и насилие. Силова борба, публични скандали, принуда. Възможни са отношения с подземния свят, с тъмния бизнес, интриги и подмолни удари. Сатурн и Плутон са свързани с организираната престъпност. Период на голяма криза, свързана със здраве, професия, отношения. Нещата се променят насилствено и безвъзвратно.
- явно през 10х лупа трябва да внимавам в какво се забърквам?
http://pims.ucoz.net/dir/35-1-0-80