Доста интересна е самата натална карта с този Уран на AC и най-високопоставен Сатурн

А соларът също не е за подценяване - впечатление прави интерсептираните Водолей и Лъв и опозицията соларен Марс натален Юпитер, макар и с не малък орбис, но по-скоро главният акцент ще са паричните въпроси и неща свързани с материалното през настоящата година за мен

AC соларно в Стрелец си е направо чудесна позиция според мен за възможности за напредък - соларен Юпитер върху натален Марс в 7ми натален и 5и соларен - без рискови начинания и хазарт, за любовта след малко

. А соларния MC върху наталното Слънце и респективно соларно Слънце в 10-и соларен - има възможности за напредък работен, макар може би дори и с трудности, но има възможности

Интересни са ми соларните Сатурн и Венера в прегръдка на AC - за мен когато Венерата и в съвпад с този то тогава любовта или липсва или много трудно се изразява

Соларната Луна обаче в съвпад на куспидата на втори в съвпад с натални Венера и Луна може да даде друг ход на действие....

а и в материалните въпроси

А усилената работа и напредъка работен през годината ще си ги има за мен