Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173487 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #210 -: Октомври 22, 2011, 02:38:56 pm »
В този солар виждам промяна в областта на партньорствата, възможна нова любов, възможна промяна в дома, за работата не мога да кажа, евентуално възможно да вършиш нещо от дома. Ако искаш качи натал с транзити и прогресии, так може би ще мога да кажа повече по темата, която те вълнува в момента.

Мерси за включването :) Права си, публикувах карта с транзити и прогресии в темата Натални карти за напреднали - там може да я видиш  :P

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #211 -: Октомври 26, 2011, 08:23:43 pm »
След 5дни ми влиза в сила новия солар.Кажете някоя дума по него.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #212 -: Октомври 27, 2011, 01:42:16 am »
Узаконяване на връзка..,стабилизиране...и късмет...добра година.... :)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #213 -: Октомври 27, 2011, 06:05:13 am »
Мерси. Марая. :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #214 -: Октомври 27, 2011, 01:26:44 pm »
Мерси. Марая. :)

Не изключвам и внезапна промяна по отношение на социалния ти статут...Пътуване зад граница и по-дълъг престой там... :)...Доста промени и скрити импулси през годината....ще бъдат направени...Ще се освободиш от нещо..,което те е притискало....

Като цяло добра година...Дирекциите и прогресиите ще дадат основните насоки...Солара е театралния декор...

успех!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #215 -: Октомври 27, 2011, 07:42:25 pm »
         Аз бих допълнил, че може да се търси растеж или промяна по темите на 11 дом, защо не и получената любов да речем  ::) Плутон като възходяща планета - защо не й желание за доминация, налагане над другите, личностни трансформации  :) А на мен най-силно ми изпъква ситуацията с Юпитер и Сатурн - соларен Юпи върху натален Сатурн и респективно обратното....  ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #216 -: Октомври 27, 2011, 11:55:23 pm »
На мен този солар ми се струва ориентиран повече към дома и финансите.
Бих посъветвала да игре дори на тото, но в чужбина :)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #217 -: Октомври 28, 2011, 08:59:47 am »
Благодаря за мненията по моя солар,за сега акцентите наистина са по дома и финансите както писа Антена,но какво ще кажете за съвпада Венера,Меркурий(5,7 соларни в 12ти) с натален Нептун по оста 2-8ми и соларен Марс в 8ми,да не е нов тайнствен партньор ::) МЦ сол. върху Уран,а соларния на К6 натален,3-ти соларен , надявам се коренна промяна в работата.МЦ е в кардинален знак все пак. А за тотото не знам, Юпитер и Уран са 12ти,но нямат аспект в натала.

« Отговор #218 -: Октомври 28, 2011, 12:53:21 pm »
Ами соларният Асц освен с Мц, съвпада и с натален Юпитер,а в соларен Д10 имам съвпад на Юпитер с Венера, догодина мисля да се връщам на работа след майчинство...има и много точен съвпад на соларни Луна и Сатурн в Д2 ???

Съвпад на соларен Асц с Мц положително ли се тълкуваше или точно обратното?

Ако е подчертано от други фактори този съвпад може да бъде доста положителен и да реализираш голямо за теб развитие, sunflower :)

Изглежда добре  :) За по-голяма точност погледни прогресии и транзити за този период  ;) А Юпитер кой дом управлява?

Юпитер управлява Д2, ама нещо този  съвпад на соларни Луна и Сатурн в Д2 ми е под въпрос..

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #219 -: Октомври 28, 2011, 02:11:41 pm »
 Качвам и аз един солар, ако имате вдъхновение да го погледнете и коментирате ще радост за мен  :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #220 -: Октомври 29, 2011, 08:48:28 am »
         Доста интересна е самата натална карта с този Уран на AC и най-високопоставен Сатурн  ??? А соларът също не е за подценяване - впечатление прави интерсептираните Водолей и Лъв и опозицията соларен Марс натален Юпитер, макар и с не малък орбис, но по-скоро главният акцент ще са паричните въпроси и неща свързани с материалното през настоящата година за мен  :) AC соларно в Стрелец си е направо чудесна позиция според мен за възможности за напредък - соларен Юпитер върху натален Марс в 7ми натален и 5и соларен - без рискови начинания и хазарт, за любовта след малко  ;D. А соларния MC върху наталното Слънце и респективно соларно Слънце в 10-и соларен - има възможности за напредък работен, макар може би дори и с трудности, но има възможности  ::)  Интересни са ми соларните Сатурн и Венера в прегръдка на AC - за мен когато Венерата и в съвпад с този то тогава любовта или липсва или много трудно се изразява  :( Соларната Луна обаче в съвпад на куспидата на втори в съвпад с натални Венера и Луна може да даде друг ход на действие....  ;D а и в материалните въпроси  ;D А усилената работа и напредъка работен през годината ще си ги има за мен  :P

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #221 -: Октомври 29, 2011, 10:14:25 pm »
Кokolino, благодаря ти!
То при мен никога не е скучно  :57:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #222 -: Октомври 29, 2011, 11:06:28 pm »
аз за тази карта бих казала - възможно преместване далечно, което ще се реализира с известна материална подкрепа от някой..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #223 -: Октомври 30, 2011, 12:18:23 am »
Качвам и аз един солар, ако имате вдъхновение да го погледнете и коментирате ще радост за мен  :-*

Втората половина на соларната година ще бъде по-добра от първата...Скрити и тайни неща ще излязат на яве...Ще имаш колебания при паричните постъпления...Ще започнеш задълбочен анализ на себе си...
Крайно време е да започнеш да мислиш повече за себе си...Възможна е промяна на ежедневните навици..,както и на работната обстановка...

Успех! :-*

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #224 -: Октомври 30, 2011, 12:58:15 pm »
 Благодаря ви много   :kiss2:
 Времето ще покаже , пък аз ще разкажа  ;)