Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173645 Прегледи
*

Неактивен Divna

• 277
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #240 -: Октомври 31, 2011, 09:29:32 pm »
До тук добре, но не мога да ти кажа нищо за деца само по един солар.  :-[

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #241 -: Октомври 31, 2011, 09:33:31 pm »
Ще ми разрешиш ли на лични да ти пиша утре?

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #242 -: Октомври 31, 2011, 09:43:53 pm »
Ще ми разрешиш ли на лични да ти пиша утре?

Няма проблем.  :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #243 -: Ноември 01, 2011, 08:24:28 am »

Какво би казала за солара по въпроса за преместването? В кой период би могло да се очаква?

Притеснява ме СОЛ Луна+СОЛ Плутон.... ::)
[/quote]

Аз го тълкувам това като евентуална промяна на дома, защото съвпадът  се намира в 4-и соларен дом. Нали там, където е Луната в солара, има промяна,  при Плутон е същото.Може би ще  е голям стрес за майка му, ако се премести. Може и отрицателно да се изтълкува, но аз лично гледам да извлека положителното от картата и да се настроя да мисля позитивно, защото страхът ни кара да предизвикваме лошото.Има стелиум в Скорпион в 4-и дом, няма как да не се усети нещо по темата, а и  Уран му попада в 7-и соларен дом - промяна в партньорствата, което е нормално, ако си смениш местоживеенето, имаше индикация и за нови успешни контакти и обучение.. Прави ми впечатление, че соларен Юпитер е в съвпад с  натален МС и в опозиция със стелиума от 4- дом - отново темата за 4-и дом. Евентуално може да има финансови проблеми/соларен Сатурн във втори дом/, да внимава с парите или криза и преосмисляне на ценностната система, но това са нормални неща в човешкия живот. За съжаление не мога да кажа кога евентуално да се очаква преместването, може би някоя лунация ще изиграе ролята на катализатор.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #244 -: Ноември 04, 2011, 09:17:27 pm »
Zdraveite momi4eta i mom4eta, nai-syrde4no Vi blagodarq za pojelaniqta za rojdenniq mi den!!! Syjalqvam,4e ne mojah da se vkliu4vam, no kompa mi "predade duh", bqh v otpuska prez oktomvri, po4inah si dobre i v4era si napravih podaryk za rojdennia den-nov kompiutyr, vse o6te instaliram tova-onova, 4e zagubih vsi4kata informacia koqto imah v staria, no skoro 6te mina i na kirilica. Radvam se, 4e otnovo sym tuk  :-* :-* :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #245 -: Ноември 04, 2011, 09:38:50 pm »
Zdraveite momi4eta i mom4eta, nai-syrde4no Vi blagodarq za pojelaniqta za rojdenniq mi den!!! Syjalqvam,4e ne mojah da se vkliu4vam, no kompa mi "predade duh", bqh v otpuska prez oktomvri, po4inah si dobre i v4era si napravih podaryk za rojdennia den-nov kompiutyr, vse o6te instaliram tova-onova, 4e zagubih vsi4kata informacia koqto imah v staria, no skoro 6te mina i na kirilica. Radvam se, 4e otnovo sym tuk  :-* :-* :-*

Здрасти Дани и добре дошла...отново... :-* Да се надяваме , че си добре... :-* ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #246 -: Ноември 04, 2011, 09:49:40 pm »
Blagodarq, Maraja, bih dobavila dori, 4e se 4uvstvam otli4no, bqh po sveta i u nas...bqh pri edna strahotna jena v Stara Zagora- Momera Pen4eva, sqka6 sydbata mi izigra tozi nomer s kompa, za da imam vyzmojnost da se sysredoto4a malko pove4e i vyrhu drugi ne6ta, vse o6te ne sym poglednala solara mi za tazi godina, no mislq 4e q zapo4nah mnogo, mnogo dobre :) :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #247 -: Ноември 04, 2011, 09:51:38 pm »
Blagodarq, Maraja, bih dobavila dori, 4e se 4uvstvam otli4no, bqh po sveta i u nas...bqh pri edna strahotna jena v Stara Zagora- Momera Pen4eva, sqka6 sydbata mi izigra tozi nomer s kompa, za da imam vyzmojnost da se sysredoto4a malko pove4e i vyrhu drugi ne6ta, vse o6te ne sym poglednala solara mi za tazi godina, no mislq 4e q zapo4nah mnogo, mnogo dobre :) :-*

Дни...отдавна и затрих телефона...Момера е страшна...,тя не е просто ясновидка...Моля те пусни ми на лични номера й... :-*...

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #248 -: Ноември 04, 2011, 10:07:54 pm »
Maraja, syjalqvam, no i nqmam telefona, otidoh napravo v doma i kydeto priema i 2 dni vlizah na seansi. Ako nqkoi ima jelanie 6te dam adresa i priemnoto vreme prez sedmicata. Za takyv 4ovek kato neq trqbva da se govori i da ne se krie, ne govorq za qsnovidstvoto, a za le4itelskata i darba...izkliu4itelna e.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #249 -: Ноември 04, 2011, 10:38:15 pm »
Eto go moq solar :) :) :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #250 -: Ноември 07, 2011, 01:43:03 pm »
         Най-общо с този соларен AC  в Риби няма да липсва чувственост и емоционалност през настоящата ти година; соларен 5и с управител Луна в дома в Лъв; Нептун в 12и соларен не е най-добрата позиция според мен – не е за подценяване в насока депресии или нещо скрито-покрито; възходящ Уран  загатващ за промени от личностен характер, мироглед – то все пак и оста AC-DC засяга 1ви 7ми натални с разменени позиции – може би не най-добрата година точно, но дори и при тази констелация няма да липсват възможности за професионално и кариерно развитие :) Дерзай!! А сферата на партньорствата ще е с подсилено компесаторно значение си мисля аз :p Хубавото е, че Сатурн вече наближава куспидата на 3и, поне ще се махне от 2ри и ще ти даде шанс за задълбочено усъвършенстване, доразвитие в работен план  ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #251 -: Ноември 07, 2011, 10:50:25 pm »
Благодаря за отговора ти, Коколино...Интересен е съвпада на Меркурий с натална Венера и съвпада на Венера с натален Нептун...какво би добавил. Аз до сега нямах време да разгледам подробно солара, за това се надявам на включване от вас. :) ::) :)

« Отговор #252 -: Ноември 10, 2011, 02:11:32 pm »
имам още време до следващия солар и за това не пускам карта, но интересното е, че соларни мц-иц са разположени обратно по остта мц-иц, т.е. соларен иц съвпада с натален мц. освен това има съвпад на соларни юпитер и венера близо до соларен иц респ. натален мц. дали това означава професионален успех, как мислите ?

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #253 -: Ноември 10, 2011, 04:34:34 pm »
интересна информация за солар :)
http://astrohit.com/lunar/solar_0.php

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #254 -: Ноември 12, 2011, 07:53:48 pm »
интересна информация за солар :)
http://astrohit.com/lunar/solar_0.php

Мдаа, най-накрая успях изцяло да разбера съдържанието на сайта с помощ тъй като руският ми не е от силните страни  ;D Не е лошо инфото, макар и да гледам изключително скептично на подобни сайтове аз и да подхождам с едно наум  ;D