Какво би казала за солара по въпроса за преместването? В кой период би могло да се очаква?
Притеснява ме СОЛ Луна+СОЛ Плутон....

[/quote]
Аз го тълкувам това като евентуална промяна на дома, защото съвпадът се намира в 4-и соларен дом. Нали там, където е Луната в солара, има промяна, при Плутон е същото.Може би ще е голям стрес за майка му, ако се премести. Може и отрицателно да се изтълкува, но аз лично гледам да извлека положителното от картата и да се настроя да мисля позитивно, защото страхът ни кара да предизвикваме лошото.Има стелиум в Скорпион в 4-и дом, няма как да не се усети нещо по темата, а и Уран му попада в 7-и соларен дом - промяна в партньорствата, което е нормално, ако си смениш местоживеенето, имаше индикация и за нови успешни контакти и обучение.. Прави ми впечатление, че соларен Юпитер е в съвпад с натален МС и в опозиция със стелиума от 4- дом - отново темата за 4-и дом. Евентуално може да има финансови проблеми/соларен Сатурн във втори дом/, да внимава с парите или криза и преосмисляне на ценностната система, но това са нормални неща в човешкия живот. За съжаление не мога да кажа кога евентуално да се очаква преместването, може би някоя лунация ще изиграе ролята на катализатор.