Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139966 Прегледи
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #375 -: Декември 05, 2011, 06:49:45 pm »
Не знам дали се опитвам,но е трудно.

« Отговор #376 -: Декември 05, 2011, 07:02:29 pm »
Не знам дали се опитвам,но е трудно.

Никои не е казал 4е е лесно, то е все едно да сложиш на една птица желязна жилетка и да се опитва да лети, понеже е била така традицията в семеиството и. :wink2:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #377 -: Декември 05, 2011, 07:09:58 pm »
Толкова безнадежно...

« Отговор #378 -: Декември 05, 2011, 07:18:22 pm »
Толкова безнадежно...

Безнадежно изглежда само в на4алото, но ше доиде време когато ше хвърлиш тази жилетка и да видиш тогава какви полети ще можеш да правиш. И ше си казваш, кои дявол ме караше да нося тази жилетка. Вси4ко е въпрос на време! :wink2: 

« Отговор #379 -: Декември 05, 2011, 07:28:23 pm »
Благодаря :) Работя върху търпението,което не ми е силна страна си мисля

« Отговор #380 -: Декември 05, 2011, 07:56:45 pm »
Благодаря :) Работя върху търпението,което не ми е силна страна си мисля

Търпението ти трябва само тогава когато правиш това което ти харесва независимо, понеже тогава стават нещата. :ch8_31:

« Отговор #381 -: Декември 06, 2011, 06:46:33 am »
Да,разбира се :)Вие защо си мислите,че съм зависима или ограничена от нещо ::)

*

akruks

« Отговор #382 -: Декември 07, 2011, 11:27:07 pm »
Съвпадът на Слънце и Нептун не го долюбвам много. Изобщо Нептун ми е хлъзгава планета и е трудно да се предвиди какво ще донесе. В случая склоност да се подценява и да няма вяра в себе си. За бедите и според мен не е виновен само Плутон, а и Сатурн. Сатурн на ИС цели нищо добро не носи, нито в натал, нито като транзит.
А слънцето и Нептун са в различен знак, а и са на поне 6 * разлика, не бих казала че са в съвпад, за сатурн с ИЦ пък съвсем!
Нептун в 12д  дава голяма интуиция, която се отключва в по-зряла възраст
при всички положения периодът, когато плутон е преминал асц. и е квадртирал първо наталния плутон, после уран, не е бил никак лек, още повече тр. нептун е квадратирал наталния, хирон и той е взел участие в този квадрат, тр. сатурн е минавал над наталния плутон и уран, тр. уран е опозиционирал наталния плутон, на път за уранова опозиция... добре че тразнитен юпитер е помагал с тригони и секстили към тези тежки аспекти... спасение дебне навсякъде   :angel:
сигурно е качила някое кило отгоре, не е от лекарствата, а от транзита на юпитер над асц и в 1д. тогава...
а в предстоящата година сатурн ще премине над нейния юлв, при мен този съвпад навремето ми донесе брак с мъжко слънце съвпад с моя юлв в 5д.  :850m:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #383 -: Декември 08, 2011, 12:31:17 am »

Нептун в 12д  дава голяма интуиция, която се отключва в по-зряла възраст

Защо смяташ...., в по-зряла възраст? ::)
Според теб освен дома...има ли значение и знака в който попада 12-ти дом... :993:

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #384 -: Декември 09, 2011, 07:20:04 am »
Къде и кои са аспектите в наталната карта за бездетие и безплодие ?

П.С. До сега не се бях замисляла - интересно при човек преживял кома - то си е един вид прераждане- трябва ли да се направи нов хороскоп - един вид излизането от кома като втори живот ?
« Последна редакция: Декември 09, 2011, 07:30:50 am от teia »

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #385 -: Декември 12, 2011, 10:24:16 am »
Липсата на планети в определени домове вещае ли някаква житейска липса?  А ,ако всяка планета е в различен дом ?Тогава се  гледа позицията и аспектите на управителя на дома ли / управител на дом е планетата, която управлява знака / ???

Любимата в картата на мъжа къде се търси по Луна ,Венера и управител на 5-ти ,7-ми  и 11-ти дом ли ?

Моля ,поправете ме къде бъркам !

« Отговор #386 -: Декември 12, 2011, 11:20:26 am »
Липсата на планети в определени домове вещае ли някаква житейска липса?  А ,ако всяка планета е в различен дом ?Тогава се  гледа позицията и аспектите на управителя на дома ли / управител на дом е планетата, която управлява знака / ???

Любимата в картата на мъжа къде се търси по Луна ,Венера и управител на 5-ти ,7-ми  и 11-ти дом ли ?

Моля ,поправете ме къде бъркам !

Любимата в картата или любовницата се търси по венера, а ако става дума са съпруга по луната! :1006:

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #387 -: Декември 13, 2011, 03:35:47 pm »
Когато в един дом са включени три астрологични знака\в началото края на първия знак ,един цял интептисиран, в края началото на трети знак\ само управителя на първия знак ли се смята за управител на дома?Управителите на втория и третия знак смятат ли се за съуправители?И кой е с по-голямо влияние,този който е първи,който е цял или в който има планети с аспекти?
Ако пък има и планети в този дом ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #388 -: Декември 13, 2011, 04:28:12 pm »
Когато в един дом са включени три астрологични знака\в началото края на първия знак ,един цял интептисиран, в края началото на трети знак\ само управителя на първия знак ли се смята за управител на дома?Управителите на втория и третия знак смятат ли се за съуправители?И кой е с по-голямо влияние,този който е първи,който е цял или в който има планети с аспекти?
Ако пък има и планети в този дом ?

Дори и в последния градус на знака да попада основен управител е знака на куспидата на дома...Останалите 2 знака са съуправители и имат своето значение...Особено ,когато става дума за интерсептирани знаци следва да им обърнем специално внимание....
И трите планети имат значение....като управители....
Планетите които са вътре в дома...оказват своето влияние и се проявяват чрез управителя на куспидата...
Много е важна и връзката м/у управителите...
Ако искаме да стигнем още по-далеч в анализа...,то тогава проследяваме градусите , декадите...,дуодите... :) ;)

« Отговор #389 -: Декември 13, 2011, 06:22:54 pm »
До този момент все още не съм успяла да разбера проявлението на интерсептираните знаци и по-специално на тези в моя радикс. При мен това са 3-ти - 9-ти дом, като в 3-ти имам заключен Козирог, без планети вътре, а в 9-ти Рак с Юпитер в него.

Марая, това което обясняваш за планетите в интерсептирани знаци, че се проявяват чрез управителя на куспидата на дома, означава ли че разглеждам Луна като диспозитор на Юпитер + Меркурий като У на 9-ти дом (куспидата е в Близнаци?) Още по-сложно става, защото Луна и Меркурий са ми в съвпад в натала в 6-ти дом в Овен. Това влияе ли по някакъв начин на проявлението на Юпитер, той пък ми е пълна мъгла, защото освен че е заключен в интерсептиран знак, е също така и мажорно неаспектиран. По този начин, има ли изобщо възможност за изява и транзитите към него дали се явяват достатъчно силни тригери, за да го подтикнат към действие?

Много въпроси станаха май ???
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world