Съвпадът на Слънце и Нептун не го долюбвам много. Изобщо Нептун ми е хлъзгава планета и е трудно да се предвиди какво ще донесе. В случая склоност да се подценява и да няма вяра в себе си. За бедите и според мен не е виновен само Плутон, а и Сатурн. Сатурн на ИС цели нищо добро не носи, нито в натал, нито като транзит.
А слънцето и Нептун са в различен знак, а и са на поне 6 * разлика, не бих казала че са в съвпад, за сатурн с ИЦ пък съвсем!
Нептун в 12д дава голяма интуиция, която се отключва в по-зряла възраст
при всички положения периодът, когато плутон е преминал асц. и е квадртирал първо наталния плутон, после уран, не е бил никак лек, още повече тр. нептун е квадратирал наталния, хирон и той е взел участие в този квадрат, тр. сатурн е минавал над наталния плутон и уран, тр. уран е опозиционирал наталния плутон, на път за уранова опозиция... добре че тразнитен юпитер е помагал с тригони и секстили към тези тежки аспекти... спасение дебне навсякъде

сигурно е качила някое кило отгоре, не е от лекарствата, а от транзита на юпитер над асц и в 1д. тогава...
а в предстоящата година сатурн ще премине над нейния юлв, при мен този съвпад навремето ми донесе брак с мъжко слънце съвпад с моя юлв в 5д. :850m: