Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140256 Прегледи
*

Неактивен Nova

• 304
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #45 -: Юни 23, 2011, 01:21:58 pm »
От ваши наблюдения скритите аспекти по- силни ли са? Имам и друг проблем, как да съм сигурна  в точния си АС, от астрокома ли???

Единствено и само чрез ректификация можеш да бъдеш сигурна в асцендента... :)
За мен лично всичко невидимо е по-силно.... ;)
Е да де, обаче аз часа си го знам с точност, обаче проблем е, че някои програми ми дават друг знак, елементарно, но все пак става дума за АС.Знам, че си на друга вълна :P, но то нали знаеш- всеки с проблемите си.Я кажи, Марая , от астрокома Соларите като Solar arc  ли се обозначават???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #46 -: Юни 23, 2011, 02:16:18 pm »
Солар арк е съвсем друго...Или дирекция на слънчевата дъга...

Солара си е просто солар и така е изписан..Като имаш 3 опции , малко по-долу ще го намериш... :) Там е... :P

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #47 -: Юни 23, 2011, 03:26:41 pm »
Какво му пък има на Сатурна ми за завиждане.... ;D Най-несигурна ли...по-скоро най-големите ми предателства и гадости почти винаги идват от приятелската среда- и по ирония, напоследък са все от Деви....

Странно... ::) ??? Отлично аспектиран Сатурн... ::) Учудва ме...

Сигурен ли е часа? ::)

Привет, Марая! Относно аспектите на Сатурна, да добре е аспектиран, часа е абсолютно точен- и мама и според регистрите е този....Иначе пък опозициите по оста 3-9 също си ги бива, да не отворям дума и за квадрата на Марс и Уран/развода си ми е бил заложен/....... :-[

« Отговор #48 -: Юни 26, 2011, 11:48:44 am »
Здравейте!  :)
Мога ли да поставя и моята натална карта !?@  :-[
 Дано да излезе като линк:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at&rs=3

« Отговор #49 -: Юни 26, 2011, 11:55:02 am »
Мога ли да поставя и моята натална карта !?

Привет  :)
Картата от линка не се вижда, но ти имам данните от другия форум.
Поставям картата за разглеждане.

Така, както я гледам, има нужда от лека ректификация, т.е. уточняване на часа. Осите в хороскопа се намират съвсем в началото на знака и ако си родена само две минутки по-рано, знакът на АС и МС се променя, всичко отива в предходния знак.

« Отговор #50 -: Юни 26, 2011, 12:00:59 pm »
Мога ли да поставя и моята натална карта !?

Привет  :)
Картата от линка не се вижда, но ти имам данните от другия форум.
Поставям картата за разглеждане.

Така, както я гледам, има нужда от лека ректификация, т.е. уточняване на часа. Осите в хороскопа се намират съвсем в началото на знака и ако си родена само две минутки по-рано, знакът на АС и МС се променя, всичко отива в предходния знак.

Много ти благодаря,че постави картата видима!Наистина незнаех как  :-[ За часа - майка ми наистина не е много сигурна,каза ми около 18:30,но не по-рано! Може би 18:32 или 18:35...незнам дали това допълнително ще обърка нещата ... :-*

« Отговор #51 -: Юни 26, 2011, 12:13:54 pm »
Ако часът е този или малко по-късен, тогава промяна няма, не се притеснявай.

Да те питам нещо, може ли?
Занимавала ли си се с някакъв вид спорт или случайно да имаш брат с по-сприхав характер или с който отношенията да не вървят много гладко от време на време? Не е изключено бащата или друг близък мъж в живота ти да е такъв типаж.

ПП. Питам за уточняване на часа.

« Отговор #52 -: Юни 26, 2011, 12:22:00 pm »
Разбира се,веднага отговарям!  :)
Брат ми е с меко казана ужасен характер!просто е нетърпим и много трудно се разбираме с него.И не само аз ,а и всички в къщи.Трудно се говори с него!Иначе и баща ми е с много странен характер,не сприхав,но странен.
А със спорт не съм се занимавала.Освен,ако не се брои 2 месеца каланетика миналата година  ;D

« Отговор #53 -: Юни 26, 2011, 12:38:28 pm »
Брат ми е с меко казана ужасен характер!просто е нетърпим и много трудно се разбираме с него.И не само аз ,а и всички в къщи.Трудно се говори с него!Иначе и баща ми е с много странен характер,не сприхав,но странен.

По тази карта (прикачената долу) правя тези предположения, това е по Ведическа система.
А имало ли е някакво прекъсване или забавяне при получаване на висше образование? Да речем, поради някакви обстоятелства, макар че на пръв поглед би трябвало да си имала подкрепа от страна на семейството в това отношение или да са имали определени очаквания от теб.  :)

« Отговор #54 -: Юни 26, 2011, 12:44:16 pm »
Да,прекъснах обучението си в университета по мое желание.Исках да работя вместо да уча-сега съжалявам естествено,но късно  ??? Родителите ми много искаха да уча и покриваха всичките ми разходи за университета,но аз ги разочаровах.Те ме насърчаваха изключително много за да взема диплома за висше образование,но аз не инатях.Мисля,че всичко се случи така,защото те настояваха да уча туризъм,а аз страшно много исках да се занимавам с психология /и все още искам/ - а,аз съм такава,че ако нещо не е както на мен ми харесва просто нямам никакво желание да го доразвия и да се заминавам с него / за което много ме  е яд,но явно такъв ми е характера.Искам много да променя тази част от него,но незнам как/

« Отговор #55 -: Юни 26, 2011, 12:47:41 pm »
Не се разстройвай - миналото е минало. А и ти си още млада и животът е пред теб, винаги можеш да поемеш ново предизвикателство!  :)

Извинявай, че ти задавам тези въпроси, просто ми се искаше да проверя как работи картата и доколко мога да се доверя на техниките, които използвам в практиката си.  :confuse3:

« Отговор #56 -: Юни 26, 2011, 12:51:17 pm »
Не се притеснявай,няма защо да се извиняваш  ;D Аз обичам да отговарям на въпроси!  ;D

« Отговор #57 -: Юни 26, 2011, 01:12:20 pm »
Ти и за детенце си питала оттатък, но там вече избягвам да се включвам в сериозните теми, за да няма спекулации.
Снощи първо по този въпрос ти разгледах картата, но реших да не бързам с отговора, за да съм сигурна, че няма да сгреша. По принцип повече от една карта на ден, особено ако става въпрос за някакъв проблем или наболял въпрос, избягвам да гледам, за да не пренасям енергията от едната карта в другата, така рискът от неточна преценка нараства.

Дотук някакъв проблем ли си срещнала в тази насока или просто се интересуваш кога ще дойде щъркелът?  :)

« Отговор #58 -: Юни 26, 2011, 01:18:08 pm »
Ох,много ти благодаря,че ми обръщаш внимание и че си ми разгледала картата!  :)
А относно забраменяването се интересувам,защото когато започнахме да правим опити ми излязоха един куп здравословни проблеми и сега пия много лекарства за да ги оправя.И за това исках да знам дали все пак ще се получи,въпреки проблемите.

« Отговор #59 -: Юни 26, 2011, 01:20:21 pm »
Ще се получи, имаш време.  :)
Първо спри лекарствата, след като здравословното състояние се стабилизира, изчакай да се изчисти организмът и бебчето само ще дойде, когато си готова.