Здравей Гост

Хорари - практикум

• 137 Отговора
  • 44033 Прегледи
*

Неактивен virgo

• 101
Re: Хорари - практикум
« Отговор #120 -: Септември 25, 2011, 10:33:49 pm »
добре де, човека без работа ще остане- толкова ли ще останете безразлични?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #121 -: Септември 30, 2011, 10:53:47 pm »
Ето един по-нетипичен хорар. Въпросът ми е - Бият ли сина ми в детската градина? Венера е У5, в разходящ съвпад със Сатурн - не му е лесно за сега. Единственият мажорен аспект, който й предстои, е тригон към Нептун. И тук се чудя, това ДА ли означава или означава, че детето ме лъже и си фантазира?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #122 -: Септември 30, 2011, 10:57:56 pm »
Луна каре нептун...Луната си ти...Склонна си да си мислиш ,че детето си фантазира.... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #123 -: Септември 30, 2011, 11:16:10 pm »
Луна каре нептун...Луната си ти...Склонна си да си мислиш ,че детето си фантазира.... :)
Обаче не е така?  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #124 -: Септември 30, 2011, 11:40:32 pm »
Детето е по 5-ти дом...упр. Венера в разходящ аспект със Сатурн...Склонна съм дамисля , че са били строги с него.... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #125 -: Октомври 01, 2011, 01:56:14 pm »
Детето е по 5-ти дом...упр. Венера в разходящ аспект със Сатурн...Склонна съм дамисля , че са били строги с него.... ::)
Мерси, Марая  :-* Мисля да сложа камера в шкафчето му, поне звук да запише за няколко часа и ако има нещо  >:( направо ще се обадя в Господари на ефира!

« Отговор #126 -: Декември 28, 2011, 10:28:01 am »
Здравейте,имам един въпрос и се надявам да ми помогнете."Ще се стигне ли до операция на синусите" Много съм се разтревожила  ;) Благодаря ви

*

akruks

« Отговор #127 -: Декември 28, 2011, 12:07:23 pm »
Ето един по-нетипичен хорар. Въпросът ми е - Бият ли сина ми в детската градина? Венера е У5, в разходящ съвпад със Сатурн - не му е лесно за сега. Единственият мажорен аспект, който й предстои, е тригон към Нептун. И тук се чудя, това ДА ли означава или означава, че детето ме лъже и си фантазира?
започвам отзад напред- отговорът е ДА , когато аспектът между сигнификаторите е хармоничен, в случая луната, като допълнителен сигнафикатор на въпроса, ще направи за последно квадрат с  ретро нептун- нехармоничен аспект
понеже въпросът е съврзан с детето се гледа 5д., като картата се завърта и К5 става асц., а при сатурн на асц. или в 1д. картата не се разглежда, препоръчва се известно изчакване и въпроса може да се преформулира.
а най-добре е да поговорите с някои от родителите на другите деца, които да поразпитат децата си дали е упражняван тормоз над сина ви или детето си измисля по някакви причини- на познати дъщерята, като дете беше разправяла на учителките в градината, че у тях гледали кон на балкона, че нямали легла и спали върху рогозки на земята, а те с целия си акъл отишли на проверка у тях  8), щеше да е забавно, ако след време на 19г. не й откриха шизофрения :o

*

akruks

« Отговор #128 -: Декември 28, 2011, 03:26:12 pm »
Здравейте,имам един въпрос и се надявам да ми помогнете."Ще се стигне ли до операция на синусите" Много съм се разтревожила  ;) Благодаря ви
Да, след 6-7 седмици, всичко ще бъде наред, не се притеснявайте!

« Отговор #129 -: Декември 28, 2011, 04:09:49 pm »
Да, след 6-7 седмици, всичко ще бъде наред, не се притеснявайте!

Благодаря ти много,най-много от това се страхувам. Вярвам ти,че всичко ще е наред  ;)

« Отговор #130 -: Януари 01, 2012, 06:15:25 pm »
Честита Ви Нова Година!

« Последна редакция: Януари 02, 2012, 01:41:35 am от Manon »

« Отговор #131 -: Януари 06, 2012, 08:44:11 pm »
Кажете МОЛЯ - Ще заживеем ли заедно  наи - накрая с ВДД? Че времето минава - да го чакам ли още или  ... ?
Мерси  ;)

« Отговор #132 -: Февруари 03, 2012, 07:21:57 pm »
Ако може някой да погледне този хорар и да каже, интересува ли се все още А от мен? И евентуално предстои ли ни среща в близките месеци? Само да поясня, тази мома не е същата от предния хорар, но се познавам с нея от миналата година и след като излизахме няколко пъти заедно, изчезна. Преди няколко дни ми се обади пак и ми се иска да излезем, но все нещо спъва работата.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #133 -: Юни 17, 2012, 09:15:17 am »
имам едно питане (хорар) -  ::) не съм сигурна, че ретро Сатурн във везни е добра идея за хорари, но

смятам в понеделник или вторник да представя проект на шефа си (всъщност ако той хареса идеята ми не би било редно да го наричам шеф). Разбира се все още проекта ми е на ниво идея и днес се опитвам да го разпиша. Та въпроса ми е следния - дали този проект ще срещне подкрепа и дали ще се реализира?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #134 -: Юни 17, 2012, 09:39:35 am »
Нерадикален е хорара...Луната е в критичен градус. ;) :)