Ето един по-нетипичен хорар. Въпросът ми е - Бият ли сина ми в детската градина? Венера е У5, в разходящ съвпад със Сатурн - не му е лесно за сега. Единственият мажорен аспект, който й предстои, е тригон към Нептун. И тук се чудя, това ДА ли означава или означава, че детето ме лъже и си фантазира?
започвам отзад напред- отговорът е ДА , когато аспектът между сигнификаторите е хармоничен, в случая луната, като допълнителен сигнафикатор на въпроса, ще направи за последно квадрат с ретро нептун- нехармоничен аспект
понеже въпросът е съврзан с детето се гледа 5д., като картата се завърта и К5 става асц., а при сатурн на асц. или в 1д. картата не се разглежда, препоръчва се известно изчакване и въпроса може да се преформулира.
а най-добре е да поговорите с някои от родителите на другите деца, които да поразпитат децата си дали е упражняван тормоз над сина ви или детето си измисля по някакви причини- на познати дъщерята, като дете беше разправяла на учителките в градината, че у тях гледали кон на балкона, че нямали легла и спали върху рогозки на земята, а те с целия си акъл отишли на проверка у тях

, щеше да е забавно, ако след време на 19г. не й откриха шизофрения