Здравей Гост

Хорари - практикум

• 137 Отговора
  • 44055 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Хорари - практикум
« Отговор #60 -: Юли 29, 2011, 11:51:12 am »
tanya, съжалявам аз лично не се наемам да отговоря на този хорар :( за мен той е прекалено отговорен (рибешка луна какво да я правим), разбираш ме нали.
тук има много по-напреднали и знаещи, които биха могли да дадат своето мнение

« Отговор #61 -: Юли 29, 2011, 07:11:25 pm »
Таня,аз съм начинаеща, и не ми вярвай на 100%,ще се поупражнявам малко  :)  Меркурий(ти) е в критичен градус и му предстои да смени знак,струва ми се,че си притеснена,объркана и ще промениш мнението си.Луната е без курс,и тя ще сменя знак,но преди това ще завърши секстила с Меркурий,което по-скоро означава Да  ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #62 -: Август 04, 2011, 12:13:57 am »
tanya, съжалявам аз лично не се наемам да отговоря на този хорар :( за мен той е прекалено отговорен (рибешка луна какво да я правим), разбираш ме нали.
тук има много по-напреднали и знаещи, които биха могли да дадат своето мнение
Феъри, Каризма, благодаря ви за отговора  :-* Бях извън България няколко дни и сега влизам във форума. Ако нещата по въпроса се изяснят, ще ви информирам  ;)

*

issidorra

« Отговор #63 -: Август 23, 2011, 02:11:36 pm »
Момичета, преди време шефът беше обещал да награди част от персонала (в това число и мен) с почивка в Турция, отдавна не е ставало въпрос за това, а ми е неудобно да го попитам, затова реших да направя една карта с въпроса: Ще отида ли на почивка в Турция тази година? Според вас достатъчен ли е апликиращият съвпад на упр. на АЦ и упр. на 9 дом, за да е положителна развръзката?

Момичета, давам обратна връзка по хорара, отговорът от шефа е положителен, фирмата поема всички разноски, мился, че Феъри се включи тогва, сърдечно и благодаря, тя клонеше към хепи енд и в действителност така си се случи :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #64 -: Август 23, 2011, 02:13:22 pm »
Момичета, преди време шефът беше обещал да награди част от персонала (в това число и мен) с почивка в Турция, отдавна не е ставало въпрос за това, а ми е неудобно да го попитам, затова реших да направя една карта с въпроса: Ще отида ли на почивка в Турция тази година? Според вас достатъчен ли е апликиращият съвпад на упр. на АЦ и упр. на 9 дом, за да е положителна развръзката?

Момичета, давам обратна връзка по хорара, отговорът от шефа е положителен, фирмата поема всички разноски, мился, че Феъри се включи тогва, сърдечно и благодаря, тя клонеше към хепи енд и в действителност така си се случи :)

Честито.... ;D...Много се радвам , когато има добри новини... :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #65 -: Август 23, 2011, 02:24:21 pm »
ейй супер, а и щом фирмата е коректна е още по-добре ;) приятно пътуване и да снимаш :)))

п.с да ви питам до колко градуса от асц. не е желателно да се намира Сатурн при задаване на хорарен въпрос?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #66 -: Август 24, 2011, 04:20:17 pm »
Имам въпрос - когато питате за заминаване на съпруг в чужбина, 3-ти дом ли се гледа ( 9-ти от 7-ми )  ::) И как се тълкува Луната в критичен градус - 29  :-[

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #67 -: Август 24, 2011, 04:26:26 pm »
Че ситуацията ще се промени съвсем скоро, тогава се гледат предстоящите аспекти на луната в следващия знак, за да се види развитието. И да - 3-ти се гледа, но и 4-ти, ако касае работа в чужбина.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #68 -: Август 24, 2011, 06:54:47 pm »
Че ситуацията ще се промени съвсем скоро, тогава се гледат предстоящите аспекти на луната в следващия знак, за да се види развитието. И да - 3-ти се гледа, но и 4-ти, ако касае работа в чужбина.
Благодаря ти, Анели  :58: Понякога хорарите са толкова буквални, че чак ме учудват! При този, за който питам за пътуването на съпруга ми, Юпитер е в съвпад с ДСЦ ( между другото, той е с АСЦ Стрелец )

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #69 -: Август 25, 2011, 09:38:21 am »
Е, значи късмета ще е на негова страна! :)

*

issidorra

« Отговор #70 -: Август 25, 2011, 10:18:03 am »
Моя приятелка зададе  следния въпрос: Ще успея ли да защият дипломната работа през септември? Уточнявам, че тя веднъж вече се яви, но нещо не и одобриха работата и я накараха да разработи нова тема.

*

issidorra

« Отговор #71 -: Август 25, 2011, 10:19:00 am »
Аз мисля, че отговорът е ДА, но ми се иска да чуя още потвърждения.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #72 -: Август 25, 2011, 11:19:26 am »
Приятелката ти е представена от Плутон, като упр на асц и Марс, ато втори управител. Ако с придържаме км класиката - т.е. планети до Сатурн, ще разглеждам Марс. той е в падение по знак, в 8 дом, което означава, че тя в омента е много объркана, страх я е да действа и на ниво психика има емоционален блокаж. Аспекта обаче, независимо че е квадрат, със Сатурн означава, че тя упорито учи ( 3д), за да постигне целите си. Ако разглеждаме висшето обр по 9 д,  управител е луната, която е в 7-ми - би трябвало някой да и помага в проекта. Аспекта който ще направи с Меркурий е секстил, което означава че ще постигне целта си ( 10д), за да защити проекта си. Всичко това обаче, ще стане за нея много трудно и може да има забавяне известно, тук може и да греша, но трябва да наблегне на подредбата и логиката в проекта, за да не я върнат за проблем в подредбата, като логика. но е факт, че ако преудоее този проблем ( до поработи още малко върху него, да изпипа нещата), ще успее.

*

issidorra

« Отговор #73 -: Август 25, 2011, 11:49:07 am »
Анели, благодаря много, всичко е 1:1 с описанието ти, аз и помагах през цялото време, объркана е, да, очаква всеки момент научният ръководител да и отговори с насоки за корекция, наистина ще и е трудно, но важното е да успее  :)

« Отговор #74 -: Август 27, 2011, 07:13:44 pm »
Здравейте,
Пускам един хорар, на който изобщо не мога да се светна какъв е отговора, тъй като ми е доста сложен да определя кой от кой, на кой дом е ...
Въпроса е Ще промени ли свекър ми завещанието си ?

пп. Да обясня, че свекър ми / бившия де / е завещал всичко на бившия ми вече съпруг, но тъй като в последно време е много отчаян от действията на сина си, днес ми сподели идеята си да завещае всичко на малката си внучка - моята дъщеря.
Това е малко крайно като решение, на което обаче аз не възразявам. Стареца се е уплашил, че няма кой да го гледа и то с основание.
Та въпроса ми дали ще има промени по завещанието ?