Сравнявам мой натал с негова прогресия и негова дирекция ли? Кои аспекти показват?
Това е прогесивния композит с транзити. Хирон е в 7ми дом, това не е ли знак за промяна? Юнона съвпад с АСЦ. http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=h1dfilehJC3dL-u1309414815;gm=a1;nhor=1;nho2=2;btyp=6251;mth=gw;sday=25;smon=7;syr=2015;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;add=14;ast=&lang=e&stx2=s=outs=24
Марая,да питам/явно днес съм прекалено активна /как да тълкувам следната ситуация- след около 3 месеца - пр.луна тригон нат. сев.възел,тр.сатурн тригон нат. сев.възел и пр. луна.ТР.сев.възел съвпад нат луна и марс/точно на мидпойта е/.Просто ми се наби в погледа активност към визлите.
Не бях много наясно с действието на възлите- на теория знам ,че се свързват с кармата,но на практика не знам как действат ,като събития.Направи ми впечатлени тази астрол.конфигурация и затова питам.....
Марая,хвърли едно оченце тук,моля те!Имам с какво да се похваля-вече съм студентка Тр.Плутон секстил К9,тр.Уран в/у нат.Юпитер и МЦ,солАсц.в 9-ти дом. друго не виждам А оттук нататък,как мислиш,ще се справя ли с това предизвикателство?
Всички ми казват,че за право най-ме бива,но аз си избрах техническа специалност