Въпроса ми е: Ще постигна ли позициите в кариерата, които искам?
Благодаря ти предварително:)
Първата карта е "Колесницата". Картата се тълкува като борбеността за нещо (може да се каже твоята лична борба да спечелиш позициите, които искаш), също се свързва и със самонадеяност и неприятностите, идващи от нея. Лично аз тълкувам картата, като предупреждение да не си вярваш повече от необходимото. Картата, показваща препятствията в начинанията ти, е обърнат "Крал на жезлите". Картата се свързва по принцип с честността и съветите, които човек получава от другите. Предполагам картата съветва да бъдеш себе си и да не надценяваш възможностите си. Следващата карта е "Дяволът" - обърната. Като цяло картата се свързва с онази предопределеност, кято ние не сме в състояние да променим, а тъй като картата е обърната, може да се сметне, че в момента обстоятелствата не са в твоя полза. Следващата карта, която показва принадлежащото към настоящето, е "Императрицата" - също обърната. Тук тълкувам тази карта като колебанията в решенията ти и въпросите, на които трябва да намериш отговор, мога да кажа, че картата съветва първо да подредиш приоритетите си, за да си наясно какво точно искаш и как да го постигнеш. Картата, показваща отминаващите събития е обърната седмица чаши. Аз тълкувам тази карта, като постиженията/успехите, които си имала и може би все още имаш в начинанията си и които ти дават увереността (а може би и някои самозаблуди), които "Колесницата" и "Крал на жезлите", те съветват да смегчиш. Следващата карта е обърнат "Крал на чашите". Позицията на картата представява картината на събитията, предстоящи да станат, а значението й в случая се свързва с някаква загуба или някаква несправедливост. Ако в момента се конкурираш за точно определено място с други хора, то според мен картата показва, че шансовете да сложат друг човек на тази позиция са по-големи. Следващата карта е осмица жезли. Картата се свързва директно със сигнафикатора/въпроса и в случая тълкувам картата, като нетърпението ти в тази ситуация или бързането нещата да се случат възможно най-скоро и то да са в твоя полза. Аз бих добавил, че картата съветва да си по-внимателна, защото точно това нетърпение или бързане, може да те накара да допуснеш грешки. Пред последната карта е двойка жезли. Позицията на картата се свързва с надеждите или страховете на питащия. От една страна очевидното в изображението е, че си оптимистична или поне се опитваш да бъдеш, защото картата се свързва и със страха от разочарования, което според мен е и причината да има някакво ниво на самозаблуда у теб, която може би те кара да вярваш, че нещата ще се подредят както се надяваш. Така или иначе, ако трябва да комбинирам значението на тази карта с първите две, то е явно, че ще трябва да преразгледаш убежденията си. Последната карта е обърната деветка жезли. Като цяло картата не се свързва с нищо хубаво, лично аз смятам, че картата показва трудностите, които ще имаш да постигнеш желаното, а в по-общ план бих казал, че е възможно да не получиш това, което искаш или ако постигнеш нещо в начинанията си, то е вероятно да не отговаря на очакванията ти.