Здравей Гост

Гадаене с Таро

• 136 Отговора
  • 40069 Прегледи
Re: Гадаене с Таро
« Отговор #45 -: Август 06, 2011, 08:04:55 pm »
Tornquist, може ли да гледаш и на мен?  :-[

Задай въпрос, ще отговоря когато мога.

« Отговор #46 -: Август 06, 2011, 08:05:08 pm »
Tornquist, повече от това не бих могла да искам! До голяма степен доста точно описваш ситуацията около мен, като началото и края на това, което казваш са ми изключително на сърце и в унисон с желанията ми! Благодаря ти МНОГО!  :kiss2:

« Отговор #47 -: Август 07, 2011, 02:54:27 am »
Tornquist,ще хвърлиш ли и на мен едни карти,когато имаш време?Въпроса ми е: Ще започнем ли романтична връзка с Х?

« Отговор #48 -: Август 07, 2011, 03:45:55 pm »
Въпроса ми е: Ще постигна ли позициите в кариерата, които искам?
Благодаря ти предварително:)

Първата карта е "Колесницата". Картата се тълкува като борбеността за нещо (може да се каже твоята лична борба да спечелиш позициите, които искаш), също се свързва и със самонадеяност и неприятностите, идващи от нея. Лично аз тълкувам картата, като предупреждение да не си вярваш повече от необходимото. Картата, показваща препятствията в начинанията ти, е обърнат "Крал на жезлите". Картата се свързва по принцип с честността и съветите, които човек получава от другите. Предполагам картата съветва да бъдеш себе си и да не надценяваш възможностите си. Следващата карта е "Дяволът" - обърната. Като цяло картата се свързва с онази предопределеност, кято ние не сме в състояние да променим, а тъй като картата е обърната, може да се сметне, че в момента обстоятелствата не са в твоя полза. Следващата карта, която показва принадлежащото към настоящето, е "Императрицата" - също обърната. Тук тълкувам тази карта като колебанията в решенията ти и въпросите, на които трябва да намериш отговор, мога да кажа, че картата съветва първо да подредиш приоритетите си, за да си наясно какво точно искаш и как да го постигнеш. Картата, показваща отминаващите събития е обърната седмица чаши. Аз тълкувам тази карта, като постиженията/успехите, които си имала и може би все още имаш в начинанията си и които ти дават увереността (а може би и някои самозаблуди), които "Колесницата" и "Крал на жезлите", те съветват да смегчиш. Следващата карта е обърнат "Крал на чашите". Позицията на картата представява картината на събитията, предстоящи да станат, а значението й в случая се свързва с някаква загуба или някаква несправедливост. Ако в момента се конкурираш за точно определено място с други хора, то според мен картата показва, че шансовете да сложат друг човек на тази позиция са по-големи. Следващата карта е осмица жезли. Картата се свързва директно със сигнафикатора/въпроса и в случая тълкувам картата, като нетърпението ти в тази ситуация или бързането нещата да се случат възможно най-скоро и то да са в твоя полза. Аз бих добавил, че картата съветва да си по-внимателна, защото точно това нетърпение или бързане, може да те накара да допуснеш грешки. Пред последната карта е двойка жезли. Позицията на картата се свързва с надеждите или страховете на питащия. От една страна очевидното в изображението е, че си оптимистична или поне се опитваш да бъдеш, защото картата се свързва и със страха от разочарования, което според мен е и причината да има някакво ниво на самозаблуда у теб, която може би те кара да вярваш, че нещата ще се подредят както се надяваш. Така или иначе, ако трябва да комбинирам значението на тази карта с първите две, то е явно, че ще трябва да преразгледаш убежденията си. Последната карта е обърната деветка жезли. Като цяло картата не се свързва с нищо хубаво, лично аз смятам, че картата показва трудностите, които ще имаш да постигнеш желаното, а в по-общ план бих казал, че е възможно да не получиш това, което искаш или ако постигнеш нещо в начинанията си, то е вероятно да не отговаря на очакванията ти.

« Отговор #49 -: Август 09, 2011, 12:05:31 am »
Tornquist,ще хвърлиш ли и на мен едни карти,когато имаш време?Въпроса ми е: Ще започнем ли романтична връзка с Х?

Първата карта е обърнат "Рицар на жезлите". Това, което се свързва с рицаря на жезлите като цяло, е разделението и разминаването в някакви интереси. Аз лично тълкувам картата в случая като знак, че може би има още какво да опознаеш у този човек и вероятно е добра идея да не пришпорваш нещата. Пресечната карта е "Рицар на пентаклите". Излишно е да казвам, че идвата рицаря представят мъжа, от който се интересуваш, а позицията на този рицар, показва препятствията, които можеш да срещнеш или срещаш. Тук аз тълкувам тази карта като някакво нетърпение от твоя страна и може би доста силен интерес. Тъй като става дума за карта, посочваща препятствия, то смятам, че картата те съветва да не пришпорваш ситуацията, а да последваш съвета на предната карта. Следващата карта е "Колесницата". Позицията на картата показва ползите или това от което можеш да извлечеш полза. Тук съм раздвоен между две тълкувания. В единия случай картата показва, че може би си твърде уверена, че ще сте заедно и това донакъде те заслепява. От друга страна пък показва евентуалната възможност нещата да се случат както се надяваш, но така или иначе аз лично не свързвам самата карта с нещо добро. Винаги има елемент на напрегнатост. Следващата карта се отнася до моментната ситуация. Картата е обърната двойка чаши. Тук изхождам от очевидното значение и то е страст (предполагам това, което те изпълва). Следващата карта е шестица чаши. Значението на картата тук смятам за много интересно. От една страна, тя показва нещо ново (самата позиция на картата се отнася до събитията, които предстоят да се случат), нови/нова връзка. От друга страна пък картата се свързва с отминали неща и ако трябва да я отнеса пряко до предните карти и съветите им да опознаеш човека, то смятам, че картата показва, че сравняваш, а може би и оприличаваш този човек на някого от миналото си. Ако е така, то може би е добре да не гледаш така на нещата, защото ще изпаднеш в илюзии и е вероятно да имаш погрешни очаквания. Следващата карта е четворка мечове - обърната. Тъй като картата се отнася пряко до сигнафикатора/въпроса, значението го свързвам с това, че имаш добър шанс да си с този момък, обаче картата се свързва и с благоразумие, което аз лично отнасям до съветите, дадени от другите карти. Последната карта е обърната шестица пентакли. Значението се свързва отново с нетърпението и желанията, които изпитваш. Картата в тази позиция се свързва и със самозаблуждения (отново). Ако трябва да сумирам всичко, то макар и да имаш шанс да си с него и ако наистина сравняваш или оприличаваш този човек с някой друг от миналото си, то вероятно връзката ти с него няма да е точно това, което си очаквала (може би защото ще очакваш да се държи като човека от миналото ти).

« Отговор #50 -: Август 09, 2011, 03:40:48 pm »
Здравей, Tornquist! Може ли да гледаш и на мен, когато имаш възможност и време? :-[
 Въпроса ми е следният: Ще създадем ли семейство с моята половинка?
Благодаря ти предварително :)
« Последна редакция: Август 10, 2011, 12:55:40 pm от rumielle »

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #51 -: Август 10, 2011, 03:50:45 pm »
:58: Първо много ти благодаря за това че се занимаваш толкова педантично с нещата спрямо непознати хора,благодаря и...ами може би ще стане точно така.Само... :57: трето дете за сега не желая,(приемам го като в преносен смисъл).Това че разчитам на мъж-абсолютна истина,че съм прекалено уверена в нещата които ми предстоят,въпреки че още всичко е в мъгла и това е истина.Че ме е страх-най-голямата истина само се чудя от къде ще бъде тая любовна история...хихихи...идея нямам, а навсякъде ми излиза това,надявам се да си прав и дай Боже да не ми е много трудно!Дано ти се връща доброто ,аз мога да ти разгадая сън-това мога да направя за теб!

Ok, може да се възползвам някой ден. Имам доста ярки сънища. В болшинството от случаите си знам какво означават, но ако се запъна в разтълкуването, ще разчитам на теб. :P
:13: :72:

« Отговор #52 -: Август 11, 2011, 11:25:13 pm »
Здравей, Tornquist! Може ли да гледаш и на мен, когато имаш възможност и време? :-[
 Въпроса ми е следният: Ще създадем ли семейство с моята половинка?
Благодаря ти предварително :)

Първата карта е десетка пентакли. Картата се свързва със семейството и семейните дела. Ако трябва да го тълкувам пряко, то вие вече сте си създали семейство, не живеете ли заедно? Следващата карта е четворка мечове. Позицията на картата показва препятствията/пречките или ако картата е добра - нещата, които биха или се случват и са във ваша полза. В този случай тълкувам картата като някакви търкания или проблеми, а тъй като предишната карта се отнася до семейството, то много вероятно е тези проблеми да са свързани именно с него. Следващата карта е осмица мечове. Картата я тълкувам като някакъв конфликт, който те засяга пряко или ще те засегне по някакъв начин. Подобно показва и следващата карта - обърнато асо жезли. В общи линии според мен картите показват някаква трудност между теб и партньора ти, която очевидно ще трябва първо да преодолеете. Картата на предстоящите събития е честица жезли. Като цяло това е добра карта и според мен тя показва, че във всичко има надежда, но разбира се първо трябва да преминете през етапа на трудностите, да намерите начин да се справите с тях и двамата. Следващата карта е обърнат "Крал на мечовете". Аз тълкувам картата като знак, че естеството на проблемите вероятно идва от мъж, вероятно половинката ти или ако не той, то друг от вашето обкръжение, който има влияние върху семейната ви среда. Ако е така, то вниманието ти трябва да се концентрира именно там, за да има някакво развитие в по-добър аспект. Пред последната карта е "Смърт". Позицията на картата показва какво вълнува човека, задал въпроса в този момент. В случая аз интерпретирам тази карта като евентуален страх от твоя страна да не би отношенията ви или връзката ви да бъде разтрогната по някакъв начин. Тук не мога да кажа до колко са основателни страховете ти, ако имаш такива, но поне в този случай картата ме навежда на мисълта, че осъзнаваш наличието на някакъв проблем и имаш желание той да се реши. Последната карта е "Дяволът". Смятам, че картата показва, че както и да се развият нещата, то те ще се случат по начин, който е предопределен от съдбата и каквъвто и да е крайния резултат, то трябва да знаеш, че това просто е трябвало да се случи.

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #53 -: Август 12, 2011, 03:30:03 pm »
Tornquist Не мисля че това е точно темата в която трябва да ти пиша това,но ти си си в тая и затова...Разгледах ти наталната карта и виж какво намерих за теб: Вие търсите силен партньор, но когато го намерите, негодувате срещу силата му, вашият Асцендент Везни обича мира и хармонията, ако наистина намерите партньор, който ви допада или сте израснали достатъчно, за да приемете това, което може да ви предложи вашия партньор, животът ще ви изглежда по-щедър и по-смислен, защото съдружието е много важно за доброто ви съществуване.Склонни към силни чувства, те често губят контакт с действителността и ако любовта не е ясно изразена, лесно падат духом.Заплаха от предателства! тези индивиди са предназначени да научат, че начинът, по който мислим, създава реалността, в която живеем, и че можем да я променим, ако вярваме в това. Успехът при теб ще дойде когато е овладяно съзнанието(във формата на Сатурн),и лесно бива задвижена енергията(Уран-висшата ментална форма на Меркурий)-незнам какво разбра,но дано съм ти помогнала! ;D

« Отговор #54 -: Август 12, 2011, 04:44:58 pm »
Tornquist Не мисля че това е точно темата в която трябва да ти пиша това,но ти си си в тая и затова...Разгледах ти наталната карта и виж какво намерих за теб: Вие търсите силен партньор, но когато го намерите, негодувате срещу силата му, вашият Асцендент Везни обича мира и хармонията, ако наистина намерите партньор, който ви допада или сте израснали достатъчно, за да приемете това, което може да ви предложи вашия партньор, животът ще ви изглежда по-щедър и по-смислен, защото съдружието е много важно за доброто ви съществуване.Склонни към силни чувства, те често губят контакт с действителността и ако любовта не е ясно изразена, лесно падат духом.Заплаха от предателства! тези индивиди са предназначени да научат, че начинът, по който мислим, създава реалността, в която живеем, и че можем да я променим, ако вярваме в това. Успехът при теб ще дойде когато е овладяно съзнанието(във формата на Сатурн),и лесно бива задвижена енергията(Уран-висшата ментална форма на Меркурий)-незнам какво разбра,но дано съм ти помогнала! ;D

Благодаря за инфото, мисля, че съм го чел това някъде. Иначе до сега не съм имал силни партньорки, срещу която сила да негодувам, по-скоро се случва обратното - негодувание към моята "сила". В тоя ред на мисли, нямам наблюдения за достоверността на това описание по-горе :P .
« Последна редакция: Август 13, 2011, 02:39:15 pm от Tornquist »

« Отговор #55 -: Август 19, 2011, 03:24:29 am »
Tornquist,благодаря ти за подробната интерпретация.Картите са доста показателни(да си призная от Таро нищо не разбирам,но ми е много интересно),а тълкуването ти описва почти точно ситуацията.Благодаря ти!Писах ти и ЛС

« Отговор #56 -: Август 22, 2011, 02:04:21 pm »
Tornquist,благодаря ти за подробната интерпретация.Картите са доста показателни(да си призная от Таро нищо не разбирам,но ми е много интересно),а тълкуването ти описва почти точно ситуацията.Благодаря ти!Писах ти и ЛС

Не знам дали си обърнала внимание, но ти отговорих на съобщението.

« Отговор #57 -: Август 22, 2011, 03:54:37 pm »
Здравей Tornquist,
бих искала да попитам ще започна ли нова връзка в близко бъдеще?

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #58 -: Август 23, 2011, 01:40:42 am »
Tornquist ти вече ми хвърля карти на мен и съм ти много благодарна ама нещата при мен се оплетаха на кълбо-сега ще взимам едно заведение в Германия и мъжа ми ще идва с мен и ще си зарязва собствения бизнес тук-ако нищо не излезе от това заведение ще ме кълне до 10 рода.Вече ми  е супер напечено -помагай душо знам че има много хора дето и 1 път не си им хвърлял карти но това при мен дойде като гръм и ми иде да се гръмна от незнание и както каза ти не сигурност.Въпроса ми е -Ще има ли материален успех това заведение-Благодаря,благодаря и пак и докато не кажеш ....съм в шах,ни смея да мръдна ни документи да подписвам :58: :angel:

« Отговор #59 -: Август 23, 2011, 12:48:44 pm »
Tornquist ти вече ми хвърля карти на мен и съм ти много благодарна ама нещата при мен се оплетаха на кълбо-сега ще взимам едно заведение в Германия и мъжа ми ще идва с мен и ще си зарязва собствения бизнес тук-ако нищо не излезе от това заведение ще ме кълне до 10 рода.Вече ми  е супер напечено -помагай душо знам че има много хора дето и 1 път не си им хвърлял карти но това при мен дойде като гръм и ми иде да се гръмна от незнание и както каза ти не сигурност.Въпроса ми е -Ще има ли материален успех това заведение-Благодаря,благодаря и пак и докато не кажеш ....съм в шах,ни смея да мръдна ни документи да подписвам :58: :angel:

Ами сега погледнах какво съм писал и мисля, че отговорите вече съм ги видял. По-нататък като ми остане време, ще хвърля още едни карти, но се съмнявам, че ще покажат по-различно (в повечето случаи не само ми излизат едни и същи карти, но и подредбата им е същата, макар да съм ги месил половин час, както се казва).

Обърнатата карта "Справедливост" е следваща. Картата според мен показва, че може би ти предстоят някакви занимания с документация или друг вид бюрократична бумащина. Ако е така, то е по-добре да внимаваш да не допускаш някакви грешки, които биха могли да ти създадат евентуален проблем.

Това е за документите. Щом сега това е излязло при тебе, предполагам за това са предупреждавали самите карти.

Следващата карта е петица пентакли. Позицията на картата определя директно въпроса/сигнафикатора. В случая ще изложа двете възможни значения за тази карта, които смятам за подходящи в този случай. Първото е очевидното от картата (това, което загатва изображението), а то е някакви трудности било то от материялен или друг характер. Затова предполагам, че след като заминеш, там може да не ти е особено лесно. Втория случай е човек, с който ще имаш или имаш любовни взаимоотношения (и с който евентуално ще споделиш несгодите, а може би именно тези несгоди ще ви сближат).

Това предполагам е за заведението, което споменаваш и съпруга ти.

След като погледна какво казват картите за april и нейния въпрос, ще хвърля още едни карти за теб, но все пак не приемай тълкованията ми като решаващ фактор в бъдещите си действия.