Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75508 Прегледи
Re: Транзити и събития
« Отговор #75 -: Юли 16, 2011, 06:16:49 pm »
Съвпад, квадрат или опозе така ли ?

При квадратура на тр. сатурн има напрежение във връзката , при опозиция  обикновено нещата са сведени до взимане на решение за това ще го бъде ли брка или не...При съвпад имаме узаконяване или приключване...Това е една щриха от картата...
Значи в средата на септември да очаквам - или госпожа или апсИлютна госпойца  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #76 -: Юли 16, 2011, 06:19:05 pm »
Съвпад, квадрат или опозе така ли ?

При квадратура на тр. сатурн има напрежение във връзката , при опозиция  обикновено нещата са сведени до взимане на решение за това ще го бъде ли брка или не...При съвпад имаме узаконяване или приключване...Това е една щриха от картата...
Значи в средата на септември да очаквам - или госпожа или апсИлютна госпойца  ::)

Ъха...Ти ще кажеш...Все пак цялото още не сме го видяли... :P , ама имаме наблюдения.... ;D в/у съществен транзит.... ;D

« Отговор #77 -: Юли 16, 2011, 06:23:29 pm »
Марая, чудя се дали искам да зная ама... ей го положението къмто 20.09

редактирах се
 :kiss2:
« Последна редакция: Юли 16, 2011, 07:44:23 pm от limonadka »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #78 -: Юли 16, 2011, 06:26:33 pm »
Лимонадка , ако ще гледаме нещо...,да те помоля + тази карта малко прогресии и дирекции...да ми качиш към датата... ;D :P

« Отговор #79 -: Юли 16, 2011, 07:54:12 pm »
Лимонадка , ако ще гледаме нещо...,да те помоля + тази карта малко прогресии и дирекции...да ми качиш към датата... ;D :P
transitis + progressions+solar arc Надявам се  да съм се справила  :kiss2:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #80 -: Юли 16, 2011, 08:02:54 pm »
transitis + progressions+solar arc Надявам се  да съм се справила  :kiss2:

Ще погледна после.... ;D ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #81 -: Юли 16, 2011, 08:12:24 pm »
Ми според мен събитието е по нодалната ос...Госпоица ми се струва....Съжалявам , ако не си очаквала това..Но така като гледам кавалкадата в 7-ми и трети квадрант.... ::) Не махай нищо още ще  ;) ;D зяпам....

« Отговор #82 -: Юли 16, 2011, 08:19:53 pm »
Ми според мен събитието е по нодалната ос...Госпоица ми се струва....Съжалявам , ако не си очаквала това..Но така като гледам кавалкадата в 7-ми и трети квадрант.... ::) Не махай нищо още ще  ;) ;D зяпам....
Напротив, просто не ми стиска и чакам нещата сами да се развият, ако ме разбираш  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #83 -: Юли 16, 2011, 08:51:13 pm »
Напротив, просто не ми стиска и чакам нещата сами да се развият, ако ме разбираш  ;)

Ми глупости....,я не се излагай...,а си взимай живота в ръце...Времето минава...Това е перфектен транзит.... ;D Ползвай го!

« Отговор #84 -: Юли 17, 2011, 12:37:22 am »
искам да споделя-транзит на юпитер към слънце ........... и се застоя :)не съм спечелила от лотарията,но някак нещата се случват :) - просто откакто е този транзит -винаги се се получава ,че съм на на точното място в точното време-прекрасно е :) - как е възможно само един секстил да го причинява!

« Отговор #85 -: Юли 17, 2011, 07:50:55 am »
искам да споделя-транзит на юпитер към слънце ........... и се застоя :)не съм спечелила от лотарията,но някак нещата се случват :) - просто откакто е този транзит -винаги се се получава ,че съм на на точното място в точното време-прекрасно е :) - как е възможно само един секстил да го причинява!
Чудесно това е един много щастлив период, ако юпи се върне ретро ще се повтори пак.
През този период е хубаво  "Дето се тъпан блъсне там да се лъснеш". Активност му е майката.
Хубаво ще бъде и сатурн да прави добри транзити след юпи. Като цяло ако няма други пречки начинанията са успешни, джобчето също ше бъде пълно. Колкото други благоприятни транзити вървят успоредно с юпи толкова благоприятен ще бъде периода.
Внимавай с килограмите аз лично при юпи дръпвам сериозно напред.

*

issidorra

« Отговор #86 -: Юли 18, 2011, 11:32:17 am »
Момичета, кажете ми моля ви, как е възможно Юпитер да е съуправител на 5 дом, да транзитира през 7, да прави тригон с управителя на 5, Луната и управителя на 7 и нищичко да не се случва?  :'(
« Последна редакция: Юли 18, 2011, 11:36:23 am от issidorra »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #87 -: Юли 18, 2011, 12:05:47 pm »
Момичета, кажете ми моля ви, как е възможно Юпитер да е съуправител на 5 дом, да транзитира през 7, да прави тригон с управителя на 5, Луната и управителя на 7 и нищичко да не се случва?  :'(

Ако прочетеш колко пъти съм казала , че тригоните не са това което са....ще разбереш , че е твърде възможно...да не случва нищо....За съжаление карето и опозето имат стойност....Тригона бързо отминава...особено на юпитер...Характерно е да очакваме много от него....,но за сметка на разочарование.... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #88 -: Юли 22, 2011, 02:35:24 pm »
Някой преживял ли е скоро възврат на възлите? Дали има конкретни събития, още повече ако попадат в кардинални домове  ???  ::)

*

Romantica

« Отговор #89 -: Август 02, 2011, 08:44:59 pm »
Имам въпрос, но е малко отзад-напред...
Какви транзити могат да доведат до непрекъснато желание за пълно осбовождаване от стари неща - взаимоотношения, предмети, дрехи и т.н.
Тежък транзит към Луната или ЮЛВ?? ::)