Milkyway, теглих карти на твоя въпрос - излязоха обърнати шест чаши, обърнати любовници и обърнат съд. Струва ми се, че проблемът в ситуацията е, че и двамата с този човек сте пасивни и не поемате инициативата, поради което няма как да стане нещо за момента. Въпреки всичко два големи аркана и то, лично по мое мнение, много емоционални, не би трябвало привличането изобщо да е проблем. Вероятно и той те харесва, въпреки, че не те познава добре. :blink:
Имам същата склонност като теб, междудругото и ще ми е много интересно, ако ми кажеш къде е наталната ти Венера - по знак, дом и по-важните аспекти. Бих се радвала да имам тази информация, за да направя съпоставка и да видя къде евентуално е скрито това влияние. :blink:
Здравей Ace_of_Pentacles,много ти благодаря ,че ми отговори.
Имам три планети в телец: венера,луна и марс. :blink:
Днес се замислих над "случайните" срещи в живота.
Този човек,въпросният,за когото питам съм се запознавала преди 1 година чрез работата ми.Още като го видях и силно ме привлече.Но до там.Миналата година го срещнах случайно на един сфетофар и спонтанно му казах "Здрасти,как си" Бях му проучила рожденната дата ;Dи се оказа че е роден няколко дни след мен но в различни години.Две думи и толкоз.После не го виждах,та до преди няма и месец когато пак дойде в работата ,но....аз изобщо не му казах нищо,дори здрасти.Все пак време е минало и хората се забравят.
Но тези дни незнам защо все мисля за него.И нещеш ли все го срещам случайно на улицата.Вече 3-4 пъти.Вървя и гледам надолу,изведнъж вдигам очи и той пред мен.
Може да се каже,че е медийна личност-писател е.Интересен човек,слушала съм го как говори,привлича ме.
Днес си казах,като си тръгвах.....дали ще го срещна случайно??? И съзнанието казва"Глупости,я си гледай реалния живот,стъпи на земята най-накрая"........и както вървя хоп той на среща.
Наведох глава,но като се разминавахме го погледнах и му се усмихнах.......но не мога да го спра да го заговоря :-[Не мога просто.
Не знам,може би толкова много мисля за него тези дни,че съдбата си прави шега с мен...и го срещам.
Знам му данните без час и имаме интересна синастрия

Като например марс върху венера и т.н

Ще си остана вечната романтична мечтателка.....
Преди година бях заобиколена само от лъвове.Сега ме ухажват пък овни.....
А въпросния мъж също е овен :rolleyes:
Както и да е.....това е историята.
И какъв е извода от това предсказание,да преодолея ли следващия път моя свян и да го поздравя? :blink: