Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707822 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2840 -: Февруари 28, 2013, 06:41:59 pm »
Аз ти забравих гледането, бе Dream girl! Ти пък не се обаждаш...
Утре вечер ще го направя и извинявай.  :blink:

« Отговор #2841 -: Февруари 28, 2013, 07:30:38 pm »
Аз също бях забравила  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2842 -: Февруари 28, 2013, 07:40:08 pm »
Имам eдно много странно свойство ;D да харесвам мъже ,които не познавам добре :-[

Имам въпрос?

Ще се запозная ли с К.... и до колко време?

Благодаря ви :-[
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 09:08:59 pm от Milkyway »

« Отговор #2843 -: Февруари 28, 2013, 10:10:29 pm »
Milkyway, теглих карти на твоя въпрос - излязоха обърнати шест чаши, обърнати любовници и обърнат съд. Струва ми се, че проблемът в ситуацията е, че и двамата с този човек сте пасивни и не поемате инициативата, поради което няма как да стане нещо за момента. Въпреки всичко два големи аркана и то, лично по мое мнение, много емоционални, не би трябвало привличането изобщо да е проблем. Вероятно и той те харесва, въпреки, че не те познава добре.  :blink:

Имам същата склонност като теб, междудругото и ще ми е много интересно, ако ми кажеш къде е наталната ти Венера - по знак, дом и по-важните аспекти. Бих се радвала да имам тази информация, за да направя съпоставка и да видя къде евентуално е скрито това влияние.  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2844 -: Февруари 28, 2013, 10:28:46 pm »
Milkyway, теглих карти на твоя въпрос - излязоха обърнати шест чаши, обърнати любовници и обърнат съд. Струва ми се, че проблемът в ситуацията е, че и двамата с този човек сте пасивни и не поемате инициативата, поради което няма как да стане нещо за момента. Въпреки всичко два големи аркана и то, лично по мое мнение, много емоционални, не би трябвало привличането изобщо да е проблем. Вероятно и той те харесва, въпреки, че не те познава добре.  :blink:

Имам същата склонност като теб, междудругото и ще ми е много интересно, ако ми кажеш къде е наталната ти Венера - по знак, дом и по-важните аспекти. Бих се радвала да имам тази информация, за да направя съпоставка и да видя къде евентуално е скрито това влияние.  :blink:

Здравей Ace_of_Pentacles,много ти благодаря ,че ми отговори.
Имам три планети в телец: венера,луна и марс. :blink:

Днес се замислих над "случайните" срещи в живота.
Този човек,въпросният,за когото питам съм се запознавала преди 1 година чрез работата ми.Още като го видях и силно ме привлече.Но до там.Миналата година го срещнах случайно на един сфетофар и спонтанно му казах "Здрасти,как си" Бях му проучила рожденната дата ;Dи се оказа че е роден няколко дни след мен но в различни години.Две думи и толкоз.После не го виждах,та до преди няма и месец когато пак дойде в работата ,но....аз изобщо не му казах нищо,дори здрасти.Все пак време е минало и хората се забравят.
Но тези дни незнам защо все мисля за него.И нещеш ли все го срещам случайно на улицата.Вече 3-4 пъти.Вървя и гледам надолу,изведнъж вдигам очи и той пред мен.
Може да се каже,че е медийна личност-писател е.Интересен човек,слушала съм го как говори,привлича ме.
Днес си казах,като си тръгвах.....дали ще го срещна случайно??? И съзнанието казва"Глупости,я си гледай реалния живот,стъпи на земята най-накрая"........и както вървя хоп той на среща.
Наведох глава,но като се разминавахме го погледнах и му се усмихнах.......но не мога да го спра да го заговоря :-[Не мога просто.
Не знам,може би толкова много мисля за него тези дни,че съдбата си прави шега с мен...и го срещам.
Знам му данните без час и имаме интересна синастрия ;D Като например марс върху венера и т.н ;D
Ще си остана вечната романтична мечтателка.....

Преди година бях заобиколена само от лъвове.Сега ме ухажват пък овни.....
А въпросния мъж също е овен :rolleyes:

Както и да е.....това е историята.
И какъв е извода от това предсказание,да преодолея ли следващия път моя свян и да го поздравя? :blink:

« Отговор #2845 -: Февруари 28, 2013, 10:34:33 pm »
И аз имам съвпад Марс с Венера, само че е в Лъв.  :blink:
Иначе личното ми мнение и личният ми съвет винаги е бил и винаги ще бъде, че ние, човеците по-често съжаляваме за това, което не сме направили, отколкото за това, което сме направили. Струва ми се, че животът ни е лишен от красота и смисъл, ако все залагаме на сигурното. Сещай се какво имам предвид.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2846 -: Февруари 28, 2013, 10:53:24 pm »
И аз имам съвпад Марс с Венера, само че е в Лъв.  :blink:
Иначе личното ми мнение и личният ми съвет винаги е бил и винаги ще бъде, че ние, човеците по-често съжаляваме за това, което не сме направили, отколкото за това, което сме направили. Струва ми се, че животът ни е лишен от красота и смисъл, ако все залагаме на сигурното. Сещай се какво имам предвид.

В моята натална карта няма съвпад на марс и венера.Защото казват,че 10 гр орбиса не са съвпад.
Аз казах,че имаме с въпросния човек съвпад между марс и венера в телец :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2847 -: Март 01, 2013, 12:52:12 am »
Зададох въпрос, дали синът ми ще се оправи до 1 седмица ( кашля, уж е добре, а кашлицата е упорита и не се повлиява от сиропи и народна медицина ). Изтеглих - 2 жезли, Крал жезли, Луната, 10 чаши - съвет. Заради 2 жезли мисля, че до 2 дни трябва да настъпи подобрение. Луната най-вероятно отразява моите тревоги, а интересно е, че кашлицата е предимно през нощта. 10 чаши го тълкувам като добър изход от ситуацията, може би съвет да приема повече течности. Само се чудя Крал жезли, какво символизира в случая?
Ще започна ли работа през лятото? - 9 пентакли, 2 чаши, 4 жезли, 5 жезли -съвет. Явно съветът по 5 жезли е да не бъда пасивна, повече активност е необходима. Някакво сътрудничество или подписване на споразумение ( 2 чаши ). Ще се радвам, ако някой сподели други идеи по тези карти - на мен комбинацията ми прилича на закупуване на имот, не мога да я свържа с въпрос за работа.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2848 -: Март 01, 2013, 03:09:30 am »
Не се притеснявай за сина си, всичко ще бъде наред, има силна имунна система (Крал Жезли) и ще се справи с вируса. Съветът вероятно е да приложиш някой бабин лек, ти помисли какъв може да бъде. Първата ми асоциация беше с нещо алкохолизирано като винце или греяна ракийка, но не знам дали сина ти не е твърде малък, за да си позволиш това.

Да, ще намериш подходящо място, вероятно колективът, в който ще попаднеш или за който поне ще кандидатстваш, е като една малка общност, в която много се държи на хармонията. С 5 жезли може би трябва повече да внимаваш какво впечатление ще им направиш, твърде голяма рязкост може да не им допадне.
« Последна редакция: Март 01, 2013, 03:16:27 am от Ace_of_Pentacles »

« Отговор #2849 -: Март 01, 2013, 09:36:51 am »
Добро утро,момичета!Честита Баба Марта!  :blink:
Карта за деня Четворка чаши.

« Отговор #2850 -: Март 01, 2013, 09:40:56 am »
Момичета, имам нужда от безпристрастно тълкуване. Въпросът е за мен- да започна ли работа в частна компания, като работата е свързана с поддръжка и профилактика на машини-точно по специалността ми, че и по-активна, каквато предпочитам. В момента си имам стабилна работа, но тя не ми носи желаното развитие. Просто усещам, че нещо трябва да променя.
Картите, които изтеглих, са Рицар мечове, 10 мечове, Рицар пентакли. Преди тях изпада 3 пентакли.
Сякаш Рицар мечове описва напрежението, което се е натрупало в мен и 10 мечове логично се появява след нея- просто няма какво повече да изстискам от сегашната работа, а имам нужда от повече предизвикателства и от практическа работа. Дали последното не се представя от Рицар пентакли?  :rolleyes:
Много се вълнувам по този въпрос, затова искам някой друг да погледне картите. Благодаря ви предварително!  :blink:

« Отговор #2851 -: Март 01, 2013, 09:58:33 am »
с тази тройка пентакли, която представлява чисто визуално работа и нови проекти - мисля, че да.
Мечовете ти е състоянието "на ръба да скъсаш нерви"..

Таня, Луната за мен е секреция - пуснете гърлен секрет, ако има и секрети от носа - и назален секрет. Толкова време да кашля...ако е от вирус, трябва да затихва. Опитай инхалации също.

« Отговор #2852 -: Март 01, 2013, 10:02:40 am »
Вени, благодаря!  :blink:
Таня, загубих ти дирите, бе момиче!  :88: Сега ще ти чета постовете.

« Отговор #2853 -: Март 01, 2013, 10:33:40 am »
Мили момичета, честита баба Марта! Бъдете закичени с любов, здраве, щастие, късмет и с много топлина!

« Отговор #2854 -: Март 01, 2013, 12:13:13 pm »

Картите, които изтеглих, са Рицар мечове, 10 мечове, Рицар пентакли. Преди тях изпада 3 пентакли.
Сякаш Рицар мечове описва напрежението, което се е натрупало в мен и 10 мечове логично се появява след нея- просто няма какво повече да изстискам от сегашната работа, а имам нужда от повече предизвикателства и от практическа работа. Дали последното не се представя от Рицар пентакли?  :rolleyes:
Много се вълнувам по този въпрос, затова искам някой друг да погледне картите. Благодаря ви предварително!  :blink:
мисля ,че е добре да приемеш-поне по картите...
сегашната ситуация те кара да потискаш емоции ,да хабиш нерви-ти сам си осъзнала ,че  тя е изчерпана-и мечтаеш за нови хоризонти..три пентакъла пък показват работа в ,която тепърва ще се доказваш,а рицар пентакли бавен но стабилен курс на възход
успех ти желая,ако решиш да приемеш и Честита Баба Марта на всички

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2855 -: Март 01, 2013, 12:27:28 pm »
Честита Баба Марта, момичета!  :88:
Ace-of-Pentacles, той е малък още за греяна ракия, освен да я ползвам за масаж.  :blink: Не знаех, че Крал жезли съответства на силна имунна система - ще го запомня.
Вени, ще изчакам още малко и отново ще го заведа на лекар. Има логика да са секрети стичащи се към гърлото, когато е в легнало положение и предизвикващи дразнене и кашлица.
Сега се сетих, че в таро, Луната съответства на знака Риби. Синът ми е с Тао квадрат Слънце / Сатурн / Луна в подвижни знаци, а по транзит сега Слънцето, Меркурий, Венера и Марс са в Риби и активират конфигурацията. Правило ми е впечатление, че при транзит на Марс в подвижни знаци винаги се разболява. Надявам се, като се махнат от Риби да се оправи.
Кирин, за мен двата рицаря са преход от едната работа към другата и Рицар Пентакли за бъдещата работа ми изглежда много по-добре. 10 мечове, както и ти си го написала - стигнала си предела в сегашната си работа, повече няма на къде.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2856 -: Март 01, 2013, 03:04:23 pm »
Кирин, позволих си да ти изтегля карти на въпрос - Ще се чувстваш ли по-добре на новата работа? - Висшата жрица, 2 пентакли, Страшният съд, 9 чаши - съвет. Според мен ти интуитивно си знаеш ( Висшата жрица ). Преминаваш от период на пасивност, вглъбеност към период на активни промени. На прага на нов етап си, чака те голяма промяна, само внимателно обмисли всичко. 9 чаши като съвет - направи това, което ще ти донесе удовлетворение и наслада. Нещата ще се развият благоприятно за теб.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2857 -: Март 01, 2013, 03:24:41 pm »
Честита Баба Марта и в този раздел :blink:

Въпрос:

Имам ли кармична връзка с К....?

Благодаря :-[

« Отговор #2858 -: Март 01, 2013, 05:28:10 pm »
Кирин, позволих си да ти изтегля карти на въпрос - Ще се чувстваш ли по-добре на новата работа? - Висшата жрица, 2 пентакли, Страшният съд, 9 чаши - съвет. Според мен ти интуитивно си знаеш ( Висшата жрица ). Преминаваш от период на пасивност, вглъбеност към период на активни промени. На прага на нов етап си, чака те голяма промяна, само внимателно обмисли всичко. 9 чаши като съвет - направи това, което ще ти донесе удовлетворение и наслада. Нещата ще се развият благоприятно за теб.

Таня, супер си!  :58:

Преди малко се обадих, че приемам новата длъжност, а в понеделник ще подам предизвестие за напускане. Сега цялата рода ще ме помисли за луда, но аз си знам, че постъпвам правилно и почтено, най-вече спрямо себе си.  :blink:

Милки, честита Баба Марта и на теб.  :blink:
Не разбирам много от карми и прераждания, затова няма да ти хвърля карти по този въпрос, но щом се получават такива синхроничности при вас двамата, аз мисля, че определено има връзка.  :blink:

« Отговор #2859 -: Март 01, 2013, 06:29:29 pm »
Честита Баба Марта и от мен,с пожелание за много здраве и повече усмивки!
Кирин,успех на новата работа!
Таня,пожелавам бързо оздравяване на детенцето!