Уран , блазни ме всичко....от яхтите и коптерите ,до Сейшелите и Малдивите ,през Карибите ,до Мачу Пикчу ,до азорските острови ,през ЮАР и Япония ,през Китай и Корея ,през Тибет и Индия.
с пари съм обиколила Европа и САЩ , с пари съм стигнала до Индонезия и Дубай. с пари съм влизала в музейте и зоопарковете /те са първите места ,които посещавам ,когато вляза в държавата/.
с пари поддържам контактите си ,защото ако е през скайпа-плащам НЕТ , ако е през телефона -плащам на оператора...
та всичко е с пари при мен...всичко!
дори и ароматните пръчици ,които купувам струват пари ,минералите с които пречиствам себе си също струват пари ,аромалампите и маслата за тях също струват пари ,свещите ,които всеки ден паля също струват пари....
просто всичко е пари!
да венера в козирог е претенциозна ,тя е ценителка , тя предпочита да плати по-висока цена , не заради цената , а заради качеството. венера знае цената на качеството.
така е и с макиажа , плащам и името ,но не защото то е име , а защото това име е гаранция за качество.
искам яхта и не се срамувам ,защото на тази яхта ще мога да пътувам с приятели ,да споделя с тях красиви мигове сред чужди и красиви брегове ,да ловя риба и слънчеви лъчи сред красотатите на земята ,ще имам време да пиша ,ще мога да бъда гражданин на света.
открито и честно ,като стрелец ,както винаги го заявявам и отстоявам позицията си.
а по въпроса за ценностната система ,със сигурност ще ви споделя и това си мнение..
битието определя житието- старо клише. но това клише е олицетворение на ежедневието и живота. високи изисквания -висок стандарт на живот! висока ценностна система!
но това не значи ,че богатите нямат душа и сърце...плачат и богатите!
за протокола:
пр.слънце съвпад нат.венера-2-ри дом.
пр.асц-2-ри дом.
пр.мерк- 2-ри дом.
а втория дом при мен е в козирог и участва в космически тригон в земни знаци....
сигурността за мен означава свобода , а съм сигурна в днешния ден и в утрешния ,само тогава ,когато не съм зависима от това ,да мисля за пари с които да купя неща от първа необходимост.
винаги съм се чудела на хората ,как живеят без пари.
аз такъв живот не искам ,та ,ако ще и да ме канонизират после....