Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877033 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4200 -: Юни 13, 2013, 04:10:16 pm »
Няма проблем, винаги е хубаво да помогнеш на някого :) Видях, че е имало силно привличане с възможност за любов от пръв поглед, за това те попитах, защото бепе шанс :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4201 -: Юни 13, 2013, 04:16:40 pm »
Дай го това форумче да го видим. ;)

Налага ли се? Наистина хората са по отворени да помагат, като не са от една и същи националност, по форумите съм забелязала поне, аз помагам винаги като мога, но то това си е от човека, не искам да изпадам в неприятни ситуации, ако иска някой да гледа чарта ми, ако не, не. Няма да свърши света дето вика Нова, така или иначе аз следя вашият форум защотото  се публикуват интересни теми и има много запознати и по опитни от мен хора, не съм си правила регистрация до момента, защото два форума ще ми дойдат малко в повече, а относно опита ми с БГ астро форуми, останах разочарована, защото се оказа, че ти помагаш на другите, а ти ако имаш нужда, всички се покриват, това за друг форум, и от там, малко кардинално, но не исках да се захващам пак с БГ форум, и минах на интернационален пък и е добре за Английсият ми. Не искам никого да засегна, както казах всички тук са прекрасни!

« Отговор #4202 -: Юни 13, 2013, 04:43:07 pm »
С една дума? Не разбрах в какво се състои проблемът да споделиш форума си със света.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4203 -: Юни 13, 2013, 04:55:59 pm »
www.astrologersforum.com/

Никакъв проблем Мирабела, просто ми прозвуча малко злобарско, та помислих, че съм Ви обидила  :(

« Отговор #4204 -: Юни 13, 2013, 04:59:45 pm »
Благодаря ти. Ти написа форумче, умалително, затова така написах и аз. Не беше подигравателно.
Пробвала ли си форума на astro.com? Има много потребители и на доста езици. Доста полезни неща съм прочела там.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4205 -: Юни 13, 2013, 11:19:32 pm »
Sajelqwam za latinicata, pisha ot telefona. Da vijdala sum go, polzam im birth charta, a sushto taka I sega si namerih oshte edin astroweeklyforum, tam tepurva zapochvam, no ima mnogo priqtni hora. I tuk shte pomagam, kogato moga. Sujelqwam, ako sum Vi obidila oshte vednuj, az mnogo hareswam tozi forum, da buda chestna, ne sum vijdala po nadejden Bg forum :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4206 -: Юни 16, 2013, 04:31:25 pm »
ВАЖНО! КАЗУСА "АПТЕКАР"  ;D ;D

Мисля,че съм длъжна да ви споделя! И да подчертая,за всички момичета тук и жени,нещо ,което знаете,но пак се потвърждава.Дали е сила на Вселената,дали е Господ,дали е доброто......няма значение.
Ето моето заключение: Това,което НЕ се случва,в живота ни-е за добро! Явно просто НЕ ТРЯБВА да се случи!

На страница 210 от тема синастрия,е започнало тълкуването по синастрията ми с аптекаря,въпреки че нищо не се е случило.Там е описано всичко,споделила съм как мина и срещата ни,единствената ни среща на кръчма ;D
Който иска може да прочете,за да се сети.Там съм описала моите виждания върху това привличане.
Отговориха ми двама трима потребители.А Ропотамо,спомена Бягай!

Вижте,нищо лошо не се е случило.Ние повече не се видяхме.
Престоя в кръчмата бе много приятен,весел,говорихме за какво ли не.Даже....ми махаше нещо от косата ;DЯ буболечка,я нещо друго..... ;D
Разделихме се,изпрати ме с думите"Много ще се радвам пак да се видим".Чао-чао и толкоз.
Вътрешно не исках да го видя повече,защото все пак съм и реалист.Ами ,честно не го харесах...пък и е дете :-[Прави се на голям разбира се...на много знаещ.
И така,времето минаваше и аз го забравих.Тази среща бе на 25 май все пак...мина доста време.
И той не ми се обаждаше,пък и аз го забравих.Даже му изтрих номера,както и приятелството ни във фейсбук.
Обаче днес един дявол ме кара да му пиша ;D И му написах следното:
"Поне можеше да кажеш,че нямаш намерение да се виждаме.....то и аз нямам,но все пак......много тъпо.Тъпо преживяване."

А той моля ви се какво ми отговаря :o :o :o Не е истина!

"Остави ме на мира!"

На вас да ви се струва,да съм го хванала,че да го оставям????? :o :o ;D

Е,поядосах се малко и му написах,следните изречения: ;D

"Нищо не желая от теб!! Не бъди простак!

Спокойно...случва се човек да се заблуди....все пак съм къде къде над теб..във всяко едно отношение.По-интелигентно ако обичаш!

Аз се заблудих,не ти.....не така с лошо

Изглеждаш по- голям,объркала съм се,нищо не желая.Бъди щастлив,нищо лошо не ти желая и нищо не искам Не е редно така.

Ти за някакъв звяр ли ме взе? Ако е така.....много смешно...

Никога,нищичко не съм искала от теб.......само да се запознаем.Това стана и вече нищо не искам. Този израз "Остави ме на мира! " е много мръсен,гаден,не го заслужавам......както и да е. Явно не си добре,за да реагираша така.........успех в лекуването на нервите и живота ....."

След малко поглеждам,и Ооооо какво да видя.....той си изтрил профила във фейсбук :o :o :o :lol:

Ей такова нещо не ми се беше случвало.Струваше ми се мътен този човек,но защо изобщо ми се обади на третия ден???Чудна работа...може наистина да не е добре.
Нито сме говорили за връзки,за любов.....само общи приказки.
Аз бях доблестна,не съм го лъгала,че имам дете и т.н.

Та така,предупрежденията на Ропотамо се оказаха вярни.
Ропотамо,ако се появи някоя синастрия,пак ще се допитвам до теб! :blink:

Моя нептун в 5ти,много ми мъти главата.Спомняте ли си как ви казвах,че имам чувството че го познавам от предишен живот???? ;D ;D
« Последна редакция: Юни 16, 2013, 08:04:22 pm от Milkyway »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4207 -: Юни 16, 2013, 07:22:11 pm »
Пълен тъпак!
Към Ропотамо: виж моята синастрия, моля те, и ако има пак "Бягай", да се омитам по-бързо.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4208 -: Юни 17, 2013, 10:04:22 am »
Зара, къде е тази твоя синастрия, ако мога да и хвърля едно око?

Милки, нека не забравяме, че селянина си е селянин, ако ще и да са му разположени благоприятно планетите, това за мен си е селско поведение, на един подрастваш мъж, ако мога да го нарека мъж...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4209 -: Юни 17, 2013, 10:15:10 am »
И най-хубавата синастрия не може да реши проблемите, които някой има по натал.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #4210 -: Юни 17, 2013, 10:47:21 am »
И най-хубавата синастрия не може да реши проблемите, които някой има по натал.

Това ми хареса!  :blink:

...най-много да ги задълбочи проблемите;

...и в най-добрия случай човек да намери и път за решаването им.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4211 -: Юни 17, 2013, 11:24:05 am »
Здравей Crabby! Може ли да погледнеш синастрията ми с едно момче?Аз съм родена на 6.02.1992г в 12:30 през нощта в Ловеч,а момчето на 3.12.1991 в Троян,но не знам часът му на раждане.Благодаря предварително :)

Получих това съобщение от Sugar, и го споделям с Вас, аз ще си кажа мнението по тази синастрия, и все пак съм сигурна, че има и по опитни хора от мен, затова както казах и на нея, ще публикувам тук нещата , за да може и други потребители на форума да се включат. Все пак вторият поглед над нещата може да е само за добро  ;D

Така, квадрат на Юпитер със Слънце, мене ми е направило впечетление, при такива двойки, всичко почва добре, и изведнъж хората осъзнават колко са различни един от друг, как им се изменят идеите, и връзката в не 100% от случаите, но съм забелязала голям процент не завършва добре  :(  Квадрат и при неговата луна в нейният Сатурн, което е негативен аспект, предразполагащ връзката към взаимно разачарование... Още един негативен аспект в Луна и Меркурий, което води до трудна комуникация, имала съм такава връзка, каквото и да кажа, човека винаги го приемаше много навътре, все едно беше застанал в някаква дефензивна позиция, и няма значение дали ще говорим за луната или за филма, той винаги го приемаше като атака срещу него. Пример, аз му казвам -Времето вън е неприятно за разходки- , той ми отговаря, -не искаш да излизаш с мен ли?-  :angry: :angry: :angry: и това е много прост пример, но обикновенно, така реагира този квадрат.

И докато не съм те отказала, да мина на малко по позитивните новини  ;D ;D ;D

Секстил на Слънце и Меркурий,и двамата сте готови да решавате проблеми, не сте твърдоглави, имате нужда да комуникирате и един друг си давате насоки в комуникацията. В този аспект не е изразено, като НАЛАГА СЕ да комуникираме, а повече като и на двамата НИ Е ПРИЯТНО да комуникираме. Венeра и Нептун са в хубави позиции, дава фантазия на една връзка. Секстил на Слънце и Сатурн, ти имаш нужда от сигурност и той ще може да ти я осигури в една връзка, но само ако можеш да свикнеш, че ти ще водиш в тази връзка, а не той, може да намериш трудности да приемеш това, ако трябва да бъда честна, виждала съм същата ситуация, при която не успя да се примири другият човек, така че може и на него да не му е лесно да приеме, че ти ще си в Лидерска позиция относно вашата връзка. Като цяло изгледа за тази връзка не е толкова на интелектуално ниво, колкото просто ще Ви харесва да сте заедно, да сте в ръцете на другият и т.н *ВУ*   но това е достатъчно да закрепи връзка, само не се знае, за колко точно време. Имате опозиция на Луна и Юпитер, има много различия, на емоционално ниво няма разбиране, това води до пробелми, които Е ВЪЗМОЖНО да се преодолеят, така че не искам да коментирам дали ЩЕ или НЯМА. Секстил в Луна и Нептун, което Ви дава една силна връзка, една хармония, която е доста важна на моменти  ;) .
Има още няколко положителни момента, но общо взето е 50/50, има шанс, но е трудно да дам повече информация без да видя часа на момчето.

П.С / Това е Астрология, обичам след всеки мой пост да казвам, виждала съм хора с много негативни аспекти, да са лудо влюбени и хора с много позитивни да не се понасят, така че не искам никой да си прави изводи на 100%, шанс винаги има!!! /

Късмет и се надявам да съм ти помогнала  :wub: :wub: :wub:

Crabby  :88:

« Последна редакция: Юни 17, 2013, 11:30:16 am от Crabby »

*

sugar

• 17
« Отговор #4212 -: Юни 17, 2013, 11:31:25 am »
Благодаря Grabby за изчерпателния отговор  :58: Не съм и изненадана от поста ти.С този човек сме много различни,в началото си мислех,че имаме много общи неща,но в последствие разбрах колко съм била сляпа и заблудена като всяка влюбена жена  ;D .Така или иначе за мое щастие няма да имаме връзка със сигурност  :blink:Просто ми беше любопитно да видя какъв потенциал имаме.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4213 -: Юни 17, 2013, 11:35:54 am »
Надявам се да е така, потенциалът го има, но в много малки дози, видях различията и това, което ти си видяла е било малка част от това, колко различни всъщност сте. Продължавай да търсиш, нещо по добро ще дойде :wub: :wub: :wub: !  :yahoo:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4214 -: Юни 17, 2013, 11:44:15 am »
Лилавке, може ли да ми кажеш дати и часове, ще ми е многооо по лесно  :wub: :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4215 -: Юни 17, 2013, 11:58:11 am »
Пърпъл, ако за тази синастрия имаш предвид плутона, ми да, няма откопчване. Венери и плутони, секстили с какво ли не, Слънце с луна... За мен тази синастрия си е меч в сърцето, пък ти си говори, че е само за развлечение. Тао на замесени плутон, венера и сатурн не е за развлечение )))))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #4216 -: Юни 17, 2013, 12:08:31 pm »
 :mellow: Значи ти върви на драматични синастрии )))))

И значи и теб те тресат чичковци )))) Този набор са много опасни. Вече няколко пъти се спъвам на такива и вече ми е за последно. Трябва.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4217 -: Юни 17, 2013, 12:10:30 pm »
Брех брех, къде ги намирате такива съвпадения, кажете и аз да търся там  ;D ;D ;D

В моята текуща връзка, няма такава синастрия, странна до няма и къде... На моменти се чудя, колко ли ще продължи, а имам едно чувство, че това е човека, който ще може да ме изтърпи до края  ;D ;D ;D РАК съм все пак, не е за подценяване, железни нерви си трябват  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4218 -: Юни 17, 2013, 12:15:28 pm »
За съжаление, Краби, този твоя от Дънди е далеч от такива драми с теб. Но може и да е за хубаво. Пък и предвид времената, в които сме се родили, няма как да имаш съвпад на плутон-твое слънце с някого. Може обаче той с теб. Някой слънчев скорпи, тъкмо да ти пасне на рака. Нали там ти беше плутон, то че си малка да, ама надали е бил влязъл вече в стрелец, не вярвам. Говоря на изуст. Млада си, има още много синастрии да ти се случат. Амин.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4219 -: Юни 17, 2013, 12:18:07 pm »
Не ни трябва сатурн, ако имаме плутон в дева. )))))