Здравей Crabby! Може ли да погледнеш синастрията ми с едно момче?Аз съм родена на 6.02.1992г в 12:30 през нощта в Ловеч,а момчето на 3.12.1991 в Троян,но не знам часът му на раждане.Благодаря предварително

Получих това съобщение от Sugar, и го споделям с Вас, аз ще си кажа мнението по тази синастрия, и все пак съм сигурна, че има и по опитни хора от мен, затова както казах и на нея, ще публикувам тук нещата , за да може и други потребители на форума да се включат. Все пак вторият поглед над нещата може да е само за добро

Така, квадрат на Юпитер със Слънце, мене ми е направило впечетление, при такива двойки, всичко почва добре, и изведнъж хората осъзнават колко са различни един от друг, как им се изменят идеите, и връзката в не 100% от случаите, но съм забелязала голям процент не завършва добре

Квадрат и при неговата луна в нейният Сатурн, което е негативен аспект, предразполагащ връзката към взаимно разачарование... Още един негативен аспект в Луна и Меркурий, което води до трудна комуникация, имала съм такава връзка, каквото и да кажа, човека винаги го приемаше много навътре, все едно беше застанал в някаква дефензивна позиция, и няма значение дали ще говорим за луната или за филма, той винаги го приемаше като атака срещу него. Пример, аз му казвам -Времето вън е неприятно за разходки- , той ми отговаря, -не искаш да излизаш с мен ли?- :angry: :angry: :angry: и това е много прост пример, но обикновенно, така реагира този квадрат.
И докато не съм те отказала, да мина на малко по позитивните новини

Секстил на Слънце и Меркурий,и двамата сте готови да решавате проблеми, не сте твърдоглави, имате нужда да комуникирате и един друг си давате насоки в комуникацията. В този аспект не е изразено, като НАЛАГА СЕ да комуникираме, а повече като и на двамата НИ Е ПРИЯТНО да комуникираме. Венeра и Нептун са в хубави позиции, дава фантазия на една връзка. Секстил на Слънце и Сатурн, ти имаш нужда от сигурност и той ще може да ти я осигури в една връзка, но само ако можеш да свикнеш, че ти ще водиш в тази връзка, а не той, може да намериш трудности да приемеш това, ако трябва да бъда честна, виждала съм същата ситуация, при която не успя да се примири другият човек, така че може и на него да не му е лесно да приеме, че ти ще си в Лидерска позиция относно вашата връзка. Като цяло изгледа за тази връзка не е толкова на интелектуално ниво, колкото просто ще Ви харесва да сте заедно, да сте в ръцете на другият и т.н *ВУ* но това е достатъчно да закрепи връзка, само не се знае, за колко точно време. Имате опозиция на Луна и Юпитер, има много различия, на емоционално ниво няма разбиране, това води до пробелми, които Е ВЪЗМОЖНО да се преодолеят, така че не искам да коментирам дали ЩЕ или НЯМА. Секстил в Луна и Нептун, което Ви дава една силна връзка, една хармония, която е доста важна на моменти

.
Има още няколко положителни момента, но общо взето е 50/50, има шанс, но е трудно да дам повече информация без да видя часа на момчето.
П.С / Това е Астрология, обичам след всеки мой пост да казвам, виждала съм хора с много негативни аспекти, да са лудо влюбени и хора с много позитивни да не се понасят, така че не искам никой да си прави изводи на 100%, шанс винаги има!!! /
Късмет и се надявам да съм ти помогнала :wub: :wub: :wub:
Crabby :88: